Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Başarılar kaptancım

Canım benim çok teşekkür ederim çıktım bile sınavdan çokta güzel geçti :)

Sağol tatlım sana da başarılar Sinavlarda ilahiyat da çok zor Allah yardımcın olsun
Türk kahvesini ben hep sade içerim Can'ım sütlü kahve de içiyorum şöyle diyim benim genel klasik bir sütlü bir normal Türk kahvem vardır Türk kahvesini sade sütlü kahveyi de yine şekersiz içiyorum ayrıca kilodan korkma özellikle Türk kahvesi metobalizmanı çalıştırır gayet yararlı bişey

Sağol tatlım

Bu arada grubumun tecrübeli hatunları oruç tutarken nasıl bir sistem uyguluyorsunuz? Kilo verme oluyor mubyoksa sabit kalma politikasını mı hayata geçiriyorsunuz?

Can'ım ben aslında Ramazanla diyete başladım gibi bişey ben diyete başladım ve 1 hafta sonra falan Ramazan başladı ama hiç zorluk yaşamadım akşam iftarda çorbamı bol salatamı ve Etimi yedim et ve tavuk iftarda bana çok yardım etti ve Tabiki yoğurt Bi de geceleri de ya normal kahvaltı yaptım ya da ondan bazen çok sıkılıyordum ben çok çabuk sikilirim aynı şeyleri yemekten yoğurt yiyordum bazen yoğurdumun içine istediğimi atıyordum hem tok tutuyordu iyi oluyordu Allah yardım ediyor kuzum inan bana ben en çok kiloya ramazanda verdim hiç endişelenme

En önemlisi akşam geç vakit yemezsen sorun olmaz cnm
Ben izine gittiğimde ilk 2 hafta çok kasmadan dikkat etmiştim hatta 1 kilo verdim
3. hafta abartınca 2 kilo aldım

Muz da arada yenebilir gi si yüksek olduğu için sık olmasa iyi olur

Bence arada magnezyum tabl. Alabilirsin
Benim oğlanlarda spor yapıyor arada alıyolar

Bu arada grubumun tecrübeli hatunları oruç tutarken nasıl bir sistem uyguluyorsunuz? Kilo verme oluyor mubyoksa sabit kalma politikasını mı hayata geçiriyorsunuz?
Bu biraz bünyeye göre değişiyor cnm
Bizim burda ramazanda iftar akşam 10 da oluyor. O saatten sonra ne kadar az yesemde veremiyorum
Sahurda yumurtalı peynirli yeşilikli 1-2 dil Ekm sağlıklı bi kahvaltı
Iftarda ağır olmayan normal menü tabi tatlısız

En doğrusu bende öyle yapıyorum acıkın ca yemek lazim.
Yillar once okumustum DKZ diyetsiz kalıcı zayıflama bana çok mantıklı geliyor.
Acıkınca ye doyunca bırak.
Ah bi doyunca bırakabilsek zaten sorun kalmıcak
Ama ben çatlayınca kadar yemek sistemini uyguluyorum

Sade T.kahvesinin bi zararı yok cnm
Günde 2-3 tane içebilirsin

her zaman canim beklerim...

Kızlar herkes toplanıp aksekiye kampa gidiyoruz
Organik yicekler menüler semadan
Günlük sporda var
2 ay sonra incecik olup dönüyoruz
buyrun gelin canlar basim gozum ustune beraber kamp yapar fit olunca dagiliriz....

hep oyle bir kampa katilmayi istedim....

Önceden ben kilomu kimseye söylemezdim
Zaten kimsede soramazdı

Bide çıkıp tüm milletin önünde tartılacaktın
esimle cocuklarimin onunde bile tartilmiyorum kaldi ki badkalarinin oooo imkansiz .....

ben o duygulari cok yasadim evlendigimde bende 58 tim ablacim simdi kamerada kendimi gorunce sasiriyorum ben bukadar kilolumuyim diye.....

Ben ders çalışıyorum valla yarın sınavım var
canim gec kaldim ama hayirli mezuniyetler.....

tatlim her sabah ac karnina 1tk corek otu yagi ic ben cok faydasini goruyorum bide corekotu sifadir hadis var olumden baska herseye sifa diye......

Genellikle protein ağırlıklı besleniyorum galiba sulu yemek az tuketiyorum bilemedim niye öyle
genellikle protein tukettigimde bende sikinti yasiyorum ve cok protein karacigeri yoruyor...

Gunaydin cancanlar :)
Sabahlari kahvaltida pek yiyecek biseyim olmadigi icin midemde kustu canim hic istemiyor bişeyler yemek
biber domates patlican kabak kavurmalari yiyebilirsin canim.kabak mucver yulafkepegiyle olabilir.hep aklimda sana alternatif bulmak var....menemen...yada en azindan corba....

cocuklari cok severin ailece zevkle bakaroz canim....

Bende kızımı alıp geleyim o zaman
Antalya da düzgün,fiyatı uygun bi otel arıyoruz bulamadık istediğimiz gibi

Canım bence yapabilirsin yada 2 şişe maden suyu ic kkarşılar büyük kismini
cuma için iyi canim
Ben ders çalışıyorum valla yarın sınavım var
sınavın nasıl geçti kaptanim
kuzum elma sirkesinin içine 2 kayısı at gece yatmadan,sabah o kayisilari ye sirkeyide ic 2 kaşık
Diyetten sonra başladı tobe bir daha ot mot yok doktora gidecem bugünde etki etmeseydi doktora gidecektim ama gidecem böyle rahatsız oluyorum
dr musil etkisi yapan ilaç veriyo Canım başka bişey yok,10 sene yaşadım ben bu problemi,doğumdan sonra duzeldi
ayy oda pek kötü oluyo tarcinda at bari,14 yaşımdan beri şeker kullanmam ama türk kahvesinde seker yoksa süt olacak,içenlere bravo

Karsimda stat var eskiydi yapmaya basladilar yuruyus parkuruda yapacaklar.Ben burayi seviyorum ama kucuk yer oldugu icin herkes sevmez gitmek icin gun sayanlar var.cocuklar icin dogal temiz bir yer buyik sehirde sokaga guvenip birakamazsim ama burda hep oynuyorlar tam benim cocuklugum gibi.

Bende büyük şehirleri sevmiyorum hertaraf Bina

Patlicanda histamin salgiliyormus o da yasak listemde tatlim
Kabagida mevsimi geçince eve hic sokmayiz
Domates salatalikda hic almazdim ama domates alıyorum bazen yiyecek bisey olmadigindan kahvaltida
Onerilere acigim her daim :)

Kizlar bugun temizlik var sonradaaaaa kendimi kirlara daglara saliverecem......
Bende kendimi atmak istiyorum ya ne güzel olurdu yakin olaydik..
Bu sene şark görevi çıkarsa inşallah temiz güzel bir yere çıkarda bende sevebilirim gittiğim yeri

Bizim lojmanlarin bulundugu mah.de bir suru park var hatta ilk tasindigimda cok sasirmistim nasil olur boyle adim başı park yapmislar diye :) avrupa yakasinda bina daha cok ve bitisik oraya gecince bende cok bunaliyorum gerçekten

Bizim lojmanlarin bulundugu mah.de bir suru park var hatta ilk tasindigimda cok sasirmistim nasil olur boyle adim başı park yapmislar diye :) avrupa yakasinda bina daha cok ve bitisik oraya gecince bende cok bunaliyorum gerçekt
Ee ne güzel tatlım
Oğlanı at arabasına parkta yürü gel
Havalarda düzeliyor

antalyaya gittikce bunaliyorum kucuk yerler beni rahatlatiyor.

Allah yardimcin olsun canim zor bir durum.At oglani arabaya ablamin dedigi gibi dus yollara....

Sağolasın canm aslında hersene antalyaya gidiyoruz tatil için ama belek ya da fethiye oluyor hiç o tarafa gitmedik bu kez eşime söylim de o tarafa da uğrayalım madem bu kadar huzurlu bir yer:)

Herkese mutlu haftasonları canlar

Bahar geldiğine göre yaza bişey kalmadı
Yaani hızlı olun kilo verin demek istiyorsun dimiiiiii

Bende kızımı alıp geleyim o zaman
Antalya da düzgün,fiyatı uygun bi otel arıyoruz bulamadık istediğimiz gibi
Canm öğretmenevi de güzel bikere 2 gece kalmıştık biz havuzu bile vardı hemde uygundu fiyatı gidecekseniz şimdiden aramalısın tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…