- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.921
Yani değişen birşey yok menü aynı zamanlama farklı. Sağol tatlım ben ramazanda fazla yiyip kilo almıyordum demek ki şimdi sağlıklı yiyip verebilirim inşallah.Can'ım ben aslında Ramazanla diyete başladım gibi bişey ben diyete başladım ve 1 hafta sonra falan Ramazan başladı ama hiç zorluk yaşamadım akşam iftarda çorbamı bol salatamı ve Etimi yedim et ve tavuk iftarda bana çok yardım etti ve Tabiki yoğurt Bi de geceleri de ya normal kahvaltı yaptım ya da ondan bazen çok sıkılıyordum ben çok çabuk sikilirim aynı şeyleri yemekten yoğurt yiyordum bazen yoğurdumun içine istediğimi atıyordum hem tok tutuyordu iyi oluyordu Allah yardım ediyor kuzum inan bana ben en çok kiloya ramazanda verdim hiç endişelenme
Tamam ablacım tavsiyelerin için teşekkür ederim. Eğer kilo yapmıyorsa magnezyum takviyesi alacam. Listeye girmiyorumki kaza maza olur grubu aşşağılara çekerim. Ama dönüşte inşallah gruptayım sende bizi yanlız bırakma tecrübelerine ihtiyacımız var.En önemlisi akşam geç vakit yemezsen sorun olmaz cnm
Ben izine gittiğimde ilk 2 hafta çok kasmadan dikkat etmiştim hatta 1 kilo verdim
3. hafta abartınca 2 kilo aldım
Muz da arada yenebilir gi si yüksek olduğu için sık olmasa iyi olur
Bence arada magnezyum tabl. Alabilirsin
Benim oğlanlarda spor yapıyor arada alıyolar
Slmher zaman canim beklerim...
buyrun gelin canlar basim gozum ustune beraber kamp yapar fit olunca dagiliriz....
hep oyle bir kampa katilmayi istedim....
esimle cocuklarimin onunde bile tartilmiyorum kaldi ki badkalarinin oooo imkansiz .....
ben o duygulari cok yasadim evlendigimde bende 58 tim ablacim simdi kamerada kendimi gorunce sasiriyorum ben bukadar kilolumuyim diye.....
canim gec kaldim ama hayirli mezuniyetler.....
tatlim her sabah ac karnina 1tk corek otu yagi ic ben cok faydasini goruyorum bide corekotu sifadir hadis var olumden baska herseye sifa diye......
genellikle protein tukettigimde bende sikinti yasiyorum ve cok protein karacigeri yoruyor...
biber domates patlican kabak kavurmalari yiyebilirsin canim.kabak mucver yulafkepegiyle olabilir.hep aklimda sana alternatif bulmak var....menemen...yada en azindan corba....
cocuklari cok severin ailece zevkle bakaroz canim....
Ee ne güzel tatlım
Oğlanı at arabasına parkta yürü gel
Havalarda düzeliyor
antalyaya gittikce bunaliyorum kucuk yerler beni rahatlatiyor.
Allah yardimcin olsun canim zor bir durum.At oglani arabaya ablamin dedigi gibi dus yollara....
Yani değişen birşey yok menü aynı zamanlama farklı. Sağol tatlım ben ramazanda fazla yiyip kilo almıyordum demek ki şimdi sağlıklı yiyip verebilirim inşallah.
Canım bence yapabilirsin yada 2 şişe maden suyu ic kkarşılar büyük kismini
cuma için iyi canim
sınavın nasıl geçti kaptanim
kuzum elma sirkesinin içine 2 kayısı at gece yatmadan,sabah o kayisilari ye sirkeyide ic 2 kaşık
dr musil etkisi yapan ilaç veriyo Canım başka bişey yok,10 sene yaşadım ben bu problemi,doğumdan sonra duzeldi
ayy oda pek kötü oluyo tarcinda at bari,14 yaşımdan beri şeker kullanmam ama türk kahvesinde seker yoksa süt olacak,içenlere bravo
her zaman canim beklerim...
buyrun gelin canlar basim gozum ustune beraber kamp yapar fit olunca dagiliriz....
hep oyle bir kampa katilmayi istedim....
esimle cocuklarimin onunde bile tartilmiyorum kaldi ki badkalarinin oooo imkansiz .....
ben o duygulari cok yasadim evlendigimde bende 58 tim ablacim simdi kamerada kendimi gorunce sasiriyorum ben bukadar kilolumuyim diye.....
canim gec kaldim ama hayirli mezuniyetler.....
tatlim her sabah ac karnina 1tk corek otu yagi ic ben cok faydasini goruyorum bide corekotu sifadir hadis var olumden baska herseye sifa diye......
genellikle protein tukettigimde bende sikinti yasiyorum ve cok protein karacigeri yoruyor...
biber domates patlican kabak kavurmalari yiyebilirsin canim.kabak mucver yulafkepegiyle olabilir.hep aklimda sana alternatif bulmak var....menemen...yada en azindan corba....
cocuklari cok severin ailece zevkle bakaroz canim....
Herkese mutlu haftasonları canlar
Bahar geldiğine göre yaza bişey kalmadı
Ben de tam soracaktim sinavin nasil gecti diye hadi gozun aydin hayirlisiyla mezun da olursun insallah:)Güzeldi Canım güzel geçti Allah'a şükür emeğimin karşılığını aldım gibi
Menumude yazayim
Sabah 09 00
Yulafli üç kayisi ve yarim muzlu karışım
Ara bir avuc leblebi ve turk kahvesi
Ogle
Bir tabak pirasa yemegi
Bir dilim tb ekmegi
Ara bir elma
Aksam 18 30
Bir tabak taze fasulye
Bir dilum tb ekmegi
Salata
Su 3 lt olacak
Spor 45 dk yuruyus
Ben de tam soracaktim sinavin nasil gecti diye hadi gozun aydin hayirlisiyla mezun da olursun insallah:)
Bende buyuksehirdeyim ama Bursa güzel bi şehir haftada 1 gün çarşıya inmeden özlüyorum. Evim merkeze uzak kuşlar ağaçlar yürüyüş parkurlari enginar tarlaları hersey var iyiki burdayım hiç bunalmiyorum. İnsanın yaşadığı yeri sevmesi çok önemli.Karsimda stat var eskiydi yapmaya basladilar yuruyus parkuruda yapacaklar.Ben burayi seviyorum ama kucuk yer oldugu icin herkes sevmez gitmek icin gun sayanlar var.cocuklar icin dogal temiz bir yer buyik sehirde sokaga guvenip birakamazsim ama burda hep oynuyorlar tam benim cocuklugum gibi.
Afiyet olsun canım menun güzel.Menumude yazayim
Sabah 09 00
Yulafli üç kayisi ve yarim muzlu karışım
Ara bir avuc leblebi ve turk kahvesi
Ogle
Bir tabak pirasa yemegi
Bir dilim tb ekmegi
Ara bir elma
Aksam 18 30
Bir tabak taze fasulye
Bir dilum tb ekmegi
Salata
Su 3 lt olacak
Spor 45 dk yuruyus
3 mil yapmakta zorlanıyorum bel fitiklarimdan sanirim 2 mil tam iyi geliyor bana. Menün de güzel canim şifa olsun.kızlar bende menumu yazayım
SABAH 08.50 2 DILIM CVDRLI EKMEK 1 YUMURTAYLA OMLET 1 K.KUTUSU PEYNIR 3 YEMEK KAŞIGI YOGURT 1 BARDAK YESILCAY
ÖGLEN 13.50 2 BARDAK AYRAN PIRASALI OMLET DOYANA KADAR 2-3 CATAL TAVUKLU BULGUR PILAVI
AKSAM 17.18 1 KUPA SUTLU TARCINLI KAHVE
3 LT SU
SPOR SABAH 3 MIL LESIE AKSAM USTU 20 DAKKA KADAR YURUYUS
O yüzden mi o kadar kilo verdin ablacim eminim durman gereken yeri çok iyi biliyorsun.Ah bi doyunca bırakabilsek zaten sorun kalmıcak
Ama ben çatlayınca kadar yemek sistemini uyguluyorum
Bende buyuksehirdeyim ama Bursa güzel bi şehir haftada 1 gün çarşıya inmeden özlüyorum. Evim merkeze uzak kuşlar ağaçlar yürüyüş parkurlari enginar tarlaları hersey var iyiki burdayım hiç bunalmiyorum. İnsanın yaşadığı yeri sevmesi çok önemli.
Afiyet olsun canım menun güzel.
3 mil yapmakta zorlanıyorum bel fitiklarimdan sanirim 2 mil tam iyi geliyor bana. Menün de güzel canim şifa olsun.
SUYU ARTIRIRSAN COK IYI OLUR ONUN DISINDA GUZELSabah 6 da
2 gün kurusu
Kahvaltı 11 de
1 yumurta
1 bardak süt ve 2 ceviz canım birşey istemedi
Aksam 17:10
Yarım kase tavuk suyu çorba
5 kaşık ıspanak kökü yemegi
6 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
Karışık yeşillik salata
2 kaşık haslanmis tavuk
Spor 2 mil leslie
Su bugün az oldu 5 bardak ama daha icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?