Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yani değişen birşey yok menü aynı zamanlama farklı. Sağol tatlım ben ramazanda fazla yiyip kilo almıyordum demek ki şimdi sağlıklı yiyip verebilirim inşallah.

Tamam ablacım tavsiyelerin için teşekkür ederim. Eğer kilo yapmıyorsa magnezyum takviyesi alacam. Listeye girmiyorumki kaza maza olur grubu aşşağılara çekerim. Ama dönüşte inşallah gruptayım sende bizi yanlız bırakma tecrübelerine ihtiyacımız var.

Slm
Aslindaa bu gruptakiler bir kamp kursa eğlenceli olur az giriyorum ama muhabbeti çok güzel arkadaşlar var canım dün otla wc ye çıktım sabah tartildim 900 gr gitmiş çok şaşırdım. Aynı zamanda bu ayki hedefim 6 kg vermek umarım herkes hedefine ulaşır bende

Ee ne güzel tatlım
Oğlanı at arabasına parkta yürü gel
Havalarda düzeliyor

antalyaya gittikce bunaliyorum kucuk yerler beni rahatlatiyor.

Allah yardimcin olsun canim zor bir durum.At oglani arabaya ablamin dedigi gibi dus yollara....

Ahh ahh canlar bahar havası polen donemi benim zaten polen alerjim var doktorda sabah ogle saatlerinde şu ara dışarı çıkarma dedi oglani burnu hiril hiril tikali zaten
Ama hava iyice isinsin ikindiden sonra cikicam inşallah

Kosu bandim var allaha şükür yaa
45 dk yurudum dusumu alio oturdum esim evde olunca super oluyor rahat rahat davraniyorum

Menumude yazayim
Sabah 09 00
Yulafli üç kayisi ve yarim muzlu karışım

Ara bir avuc leblebi ve turk kahvesi

Ogle
Bir tabak pirasa yemegi
Bir dilim tb ekmegi

Ara bir elma

Aksam 18 30
Bir tabak taze fasulye
Bir dilum tb ekmegi
Salata

Su 3 lt olacak
Spor 45 dk yuruyus

Yani değişen birşey yok menü aynı zamanlama farklı. Sağol tatlım ben ramazanda fazla yiyip kilo almıyordum demek ki şimdi sağlıklı yiyip verebilirim inşallah.

Aynen öyle fıstığım gayet de güzel kilo veriyorsun Allah daha da yardım ediyor zaten ben normalde Ramazan'da daha çok acıkırdım diyet sırasında kendimi daha dinç hissettim

Güzeldi Canım güzel geçti Allah'a şükür emeğimin karşılığını aldım gibi

Teşekkürler inşallah o günleri de görürüm

kızlar bende menumu yazayım

SABAH 08.50 2 DILIM CVDRLI EKMEK 1 YUMURTAYLA OMLET 1 K.KUTUSU PEYNIR 3 YEMEK KAŞIGI YOGURT 1 BARDAK YESILCAY

ÖGLEN 13.50 2 BARDAK AYRAN PIRASALI OMLET DOYANA KADAR 2-3 CATAL TAVUKLU BULGUR PILAVI

AKSAM 17.18 1 KUPA SUTLU TARCINLI KAHVE

3 LT SU

SPOR SABAH 3 MIL LESIE AKSAM USTU 20 DAKKA KADAR YURUYUS

GAYET GUZEL AFIYET OLSUN

Bende buyuksehirdeyim ama Bursa güzel bi şehir haftada 1 gün çarşıya inmeden özlüyorum. Evim merkeze uzak kuşlar ağaçlar yürüyüş parkurlari enginar tarlaları hersey var iyiki burdayım hiç bunalmiyorum. İnsanın yaşadığı yeri sevmesi çok önemli.

Afiyet olsun canım menun güzel.

3 mil yapmakta zorlanıyorum bel fitiklarimdan sanirim 2 mil tam iyi geliyor bana. Menün de güzel canim şifa olsun.

Sabah 6 da
2 gün kurusu

Kahvaltı 11 de
1 yumurta
1 bardak süt ve 2 ceviz canım birşey istemedi

Aksam 17:10
Yarım kase tavuk suyu çorba
5 kaşık ıspanak kökü yemegi
6 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
Karışık yeşillik salata
2 kaşık haslanmis tavuk

Spor 2 mil leslie
Su bugün az oldu 5 bardak ama daha icicem

CANIM YAPTIKCA VUCUD ALIŞIYOR AMA FITIKLARDAN DOLAYIYSA YORMA 2MIL YAP

SUYU ARTIRIRSAN COK IYI OLUR ONUN DISINDA GUZEL

Kizlar erkenden menumu yazayim,

Sabah uyandigimda 09.00 bir kuru incir ce ceyrek bardak sut.

Kahvalti:12.00 iki kasik cokelek,5 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,iki kasik yogurt,iki kasik menemen,yesillik,4 ceviz ve cay.

Ara ogun15.30 yarim greyfurt.

Aksam:17.30 iki kasik kuru fasulye ve icindeki bir kac parca et,cok az ezme salata ve yarim bardak ayran.

2.5 litre su,spor yapamadim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…