Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel menü afiyet olsun
Cok güzel sabah akşam spor bende günde ikiye çılarmak istiyorum her gün olmasada iki günde bir.
Afiyet olsun evet su az ama tamamlarsın daha erken
akşam biraz az olmuş sanki afiyet olsun

Afiyet olsun tatlım güzel menü
Akşam belki yanında yoğurtta olabilirdi taze fasulyeyle güzel gider ve daha tok tutar

Öğlen doyana kadar fazla Bi miktarmıydı acaba ki akşamı hafif geçiştirmişsin iyi olmuş ama ben beğendim spor da harika su da güzel

Tatlım akşam yemeğinde tamam kötü bişey yememişsin ama biraz faZla olmuş tatlım gerek yok bence o kadar karıştırmaya hem tavuk suyu çorba hem tavuk ıspanak kereviz fazla olmuş suyu kesinlikle arttırmalısın 5 bardak çok az su kilo vermeninde korumanında başlıca kuralı hele havalarda ısınmaya başlıyor aslında şanslıyız kızlar daha kolay su içebilir çok su içermeyen arkadaşlar Bi de sporda yapıyoruz ya hele daha fazla suya da ihtiyacımız oluyor vücudumuzun

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel menü afiyet olsun

Cok güzel sabah akşam spor bende günde ikiye çılarmak istiyorum her gün olmasada iki günde bir.

Afiyet olsun evet su az ama tamamlarsın daha erken

akşam biraz az olmuş sanki afiyet olsun
Tatlim bu hafta artiydim dunde lahmacun yedim ondan bundan sonra boyle:)

11 00 sade nescafe, peynir, 1 dilim tb, 1 küçük muz
14 00 bir kase 2 cevizli maydonoz ve dereotlu yoğurt
18 30 civarıda bir ezogelin çorbası 5 kaşıkta barbunya az yoğurt
3 litre kesin su belki geçer
Hocayla 35dk zumba 20 dakikada bölgesel

Çok güzel menü fıstık böyle devam bu hafta inşallah spor da yapacaksın ama dimiiii:)

Gayet güzel tatlım muz çok yenmemesi gereken ara sıra yenmesinde Bi sakınca olmayan bir meyve olduğunu tekrar hatırlatayım :)
Afiyet olsun tatlım

Valla karıştı işte bu aksam bende saşkınım su normalde 3 litreye yakin içiyorum da noldu bugün bana bilmem

Maşallah canım çok güzel menun.

Valla karıştı işte bu aksam bende saşkınım su normalde 3 litreye yakin içiyorum da noldu bugün bana bilmem

Ama canımı çektirdim yarın kereviz yapcam çok severim :)
Sen yine içmeye çalış akşam tatlım bende öyle oluyorum bazen başka sıvı içtin mi çay falan normalden fazla ondan belki içmemiş olabilirsin ben fazla çay kahve soda tüketince bazen içemiyorum çok su

Yeşil çay ve 9 lu içtim ama normalde de içiyordum is yapmaktan aksattim belki de ama tmm liycam kaçmaz o iş bende

Çok iyi bide spor olunca çok çok güzel olur .

Ben yemek olarak yiyemiyorum kerevizi salata olarak tuketebiliyorum ve cokkk güzelll immmm yemede yanında yat

Afiyet olsun canim
afiyet olsun bu hafta hedef bizi bekler
afiyet olsun canim su
cocuklari cok severin ailece zevkle bakaroz canim....
çok sağol gönlü geniş güzel insan

Zeynep çok az yemissin
afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…