- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.941
Güzel menü afiyet olsunMenumude yazayim
Sabah 09 00
Yulafli üç kayisi ve yarim muzlu karışım
Ara bir avuc leblebi ve turk kahvesi
Ogle
Bir tabak pirasa yemegi
Bir dilim tb ekmegi
Ara bir elma
Aksam 18 30
Bir tabak taze fasulye
Bir dilum tb ekmegi
Salata
Su 3 lt olacak
Spor 45 dk yuruyus
Cok güzel sabah akşam spor bende günde ikiye çılarmak istiyorum her gün olmasada iki günde bir.kızlar bende menumu yazayım
SABAH 08.50 2 DILIM CVDRLI EKMEK 1 YUMURTAYLA OMLET 1 K.KUTUSU PEYNIR 3 YEMEK KAŞIGI YOGURT 1 BARDAK YESILCAY
ÖGLEN 13.50 2 BARDAK AYRAN PIRASALI OMLET DOYANA KADAR 2-3 CATAL TAVUKLU BULGUR PILAVI
AKSAM 17.18 1 KUPA SUTLU TARCINLI KAHVE
3 LT SU
SPOR SABAH 3 MIL LESIE AKSAM USTU 20 DAKKA KADAR YURUYUS
Afiyet olsun evet su az ama tamamlarsın daha erkenSabah 6 da
2 gün kurusu
Kahvaltı 11 de
1 yumurta
1 bardak süt ve 2 ceviz canım birşey istemedi
Aksam 17:10
Yarım kase tavuk suyu çorba
5 kaşık ıspanak kökü yemegi
6 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
Karışık yeşillik salata
2 kaşık haslanmis tavuk
Spor 2 mil leslie
Su bugün az oldu 5 bardak ama daha icicem
akşam biraz az olmuş sanki afiyet olsunKizlar erkenden menumu yazayim,
Sabah uyandigimda 09.00 bir kuru incir ce ceyrek bardak sut.
Kahvalti:12.00 iki kasik cokelek,5 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,iki kasik yogurt,iki kasik menemen,yesillik,4 ceviz ve cay.
Ara ogun15.30 yarim greyfurt.
Aksam:17.30 iki kasik kuru fasulye ve icindeki bir kac parca et,cok az ezme salata ve yarim bardak ayran.
2.5 litre su,spor yapamadim daha.
Menumude yazayim
Sabah 09 00
Ogle
Bir tabak pirasa yemegi
Bir dilim tb ekmegi
Ara bir elma
Aksam 18 30
Bir tabak taze fasulye
Bir dilum tb ekmegi
Salata
Su 3 lt olacak
Spor 45 dk yuruyus
kızlar bende menumu yazayım
SABAH 08.50 2 DILIM CVDRLI EKMEK 1 YUMURTAYLA OMLET 1 K.KUTUSU PEYNIR 3 YEMEK KAŞIGI YOGURT 1 BARDAK YESILCAY
ÖGLEN 13.50 2 BARDAK AYRAN PIRASALI OMLET DOYANA KADAR 2-3 CATAL TAVUKLU BULGUR PILAVI
3 LT SU
Sabah 6 da
2 gün kurusu
Kahvaltı 11 de
1 yumurta
Karışık yeşillik salata
2 kaşık haslanmis tavuk
Spor 2 mil leslie
Tatlim bu hafta artiydim dunde lahmacun yedim ondan bundan sonra boyle:)Güzel menü afiyet olsun
Cok güzel sabah akşam spor bende günde ikiye çılarmak istiyorum her gün olmasada iki günde bir.
Afiyet olsun evet su az ama tamamlarsın daha erken
akşam biraz az olmuş sanki afiyet olsun
Kizlar erkenden menumu yazayim,
Kahvalti:12.00 iki kasik cokelek,5 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,iki kasik yogurt,iki kasik menemen,yesillik,4 ceviz ve cay.
Aksam:17.30 iki kasik kuru fasulye ve icindeki bir kac parca et,cok az ezme salata ve yarim bardak ayran.
11 00 sade nescafe, peynir, 1 dilim tb, 1 küçük muz
14 00 bir kase 2 cevizli maydonoz ve dereotlu yoğurt
18 30 civarıda bir ezogelin çorbası 5 kaşıkta barbunya az yoğurt
3 litre kesin su belki geçer
Hocayla 35dk zumba 20 dakikada bölgesel
Valla karıştı işte bu aksam bende saşkınım su normalde 3 litreye yakin içiyorum da noldu bugün bana bilmemAfiyet olsun tatlım güz menü
Akşam belki yanında yoğurtta olabilirdi taze fasulyeyle güzel gider ve daha tok tutar
Öğlen soyana kadar fazla Bi miktarmıydı acaba ki akşamı hafif geçiştirmişsin iyi olmuş ama ben beğendim spor da harika su da güzel
Tatlım akşam yemeğinde tamam kötü bişey yememişsin ama biraz faZla olmuş tatlım gerek yok bence o kadar karıştırmaya hem tavuk suyu çorba hem tavuk ıspanak kereviz fazla olmuş suyu kesinlikle arttırmalısın 5 bardak çok az su kilo vermeninde korumanında başlıca kuralı hele havalarda ısınmaya başlıyor aslında şanslıyız kızlar daha kolay su içebilir çok su içermeyen arkadaşlar Bi de sporda yapıyoruz ya hele daha fazla suya da ihtiyacımız oluyor vücudumuzun
Maşallah canım çok güzel menun.11 00 sade nescafe, peynir, 1 dilim tb, 1 küçük muz
Valla karıştı işte bu aksam bende saşkınım su normalde 3 litreye yakin içiyorum da noldu bugün bana bilmem
Aynen canım aklımda zaten hiç sevmem zorla yedim.Gayet güzel tatlım muz çok yenmemesi gereken ara sıra yenmesinde Bi sakınca olmayan bir meyve olduğunu tekrar hatırlatayım :)
Afiyet olsun tatlım
Aynen canım aklımda zaten hiç sevmem zorla yedim.
Yeşil çay ve 9 lu içtim ama normalde de içiyordum is yapmaktan aksattim belki de ama tmm liycam kaçmaz o iş bendeAma canımı çektirdim yarın kereviz yapcam çok severim :)
Sen yine içmeye çalış akşam tatlım bende öyle oluyorum bazen başka sıvı içtin mi çay falan normalden fazla ondan belki içmemiş olabilirsin ben fazla çay kahve soda tüketince bazen içemiyorum çok su
Çok iyi bide spor olunca çok çok güzel olur .Kizlar erkenden menumu yazayim,
Ben yemek olarak yiyemiyorum kerevizi salata olarak tuketebiliyorum ve cokkk güzelll immmm yemede yanında yatAma canımı çektirdim yarın kereviz yapcam çok severim :)
Sen yine içmeye çalış akşam tatlım bende öyle oluyorum bazen başka sıvı içtin mi çay falan normalden fazla ondan belki içmemiş olabilirsin ben fazla çay kahve soda tüketince bazen içemiyorum çok su
Yeşil çay ve 9 lu içtim ama normalde de içiyordum is yapmaktan aksattim belki de ama tmm liycam kaçmaz o iş bende
Ben yemek olarak yiyemiyorum kerevizi salata olarak tuketebiliyorum ve cokkk güzelll immmm yemede yanında yat
Afiyet olsun canimMenumude yazayim
Sabah 09 00
Ogle
Bir tabak pirasa yemegi
Bir dilim tb ekmegi
Ara bir elma
Aksam 18 30
Bir tabak taze fasulye
Bir dilum tb ekmegi
Salata
Su 3 lt olacak
Spor 45 dk yuruyus
afiyet olsun bu hafta hedef bizi beklerkızlar bende menumu yazayım
3 LT SU
afiyet olsun canim suSabah 6 da
2 gün kurusu
Kahvaltı 11 de
1 yumurta
Karışık yeşillik salata
2 kaşık haslanmis tavuk
Spor 2 mil leslie
çok sağol gönlü geniş güzel insancocuklari cok severin ailece zevkle bakaroz canim....
Zeynep çok az yemissinKizlar erkenden menumu yazayim,
afiyet olsun canim11 00 sade nescafe, peynir, 1 dilim tb, 1 küçük muz
Canim haftaici ve yarin insallah yuruyus yapicam.Okulun spor salonunda yuruyorum okul kapali oldugu icin yuruyemedim.Evimizin bulundugu yer yuruyus icin pek uygun degil ondan.Çok güzel menü fıstık böyle devam bu hafta inşallah spor da yapacaksın ama dimiiii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?