Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaani hızlı olun kilo verin demek istiyorsun dimiiiiii

Canm öğretmenevi de güzel bikere 2 gece kalmıştık biz havuzu bile vardı hemde uygundu fiyatı gidecekseniz şimdiden aramalısın tabi
Ogretmen evlerine 1 aydan önce rezervasyon yapmıyorlar diye biliyorum. Annemde geleceği için 1+1 olanlara bakıyoruz karar veremedik daha

Cok iyi gorunuyor canim afiyet olsun:)
Acikmazmisin canim aksam bir sey yememissin onun disinda guzel.
Su disinda iyi canim.
Cok iyi canim:)

Anladım tatlım evde yapmaya çalış öyle zamanlarda dışarısı uygun değilse aman çıkma zaten kuzum
Leslie iyi oluyor aslinda beni de bayagi terletiyor olmadi aksam yaparim canim:)

Cok iyi gorunuyor canim afiyet olsun:)

Acikmazmisin canim aksam bir sey yememissin onun disinda guzel.

Su disinda iyi canim.

Cok iyi canim:)

Leslie iyi oluyor aslinda beni de bayagi terletiyor olmadi aksam yaparim canim:)

Aynen hemde sıkılaştırır tatlımm biliyorsun kilo vermek kadar önemli sıkılaşmakta yap yap sen akşam :)

İyi akşamlar
Öğle11:30
2 d ekmek
1 ceviz
1 kk peynir
1 kivi
3 zeytin

Akşam18:00
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
1 d ekmek
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş

Arkadaşlar evin internet bağlantısı kesildi,telefonun internet paketide azalmış baya pek giremeyebilirim

Hay maşallah 1.5 saat yürüyüş süper

Gayet güzel Canım afiyet olsun

Kıyamam ya büyüdü dimi sizinki de bayağa benim yiğenle aynı Zaman'larda doğmuşlardı hatırlıyorum bizimki bayağa Kocaman bişey oldu ya tombalak :))
Aralarında fazla yoktu heralde
Bizimki tam 5 aylık oldu
Pek nazlı, kucakcı
Kaç evin tek kızı

Oksuruk artik hastaligin gectigini gosterir zaten o da gecer insallah,bir daha da hasta olmazlar:)
Inşallah cnm çocukların hastalığı kötü oluyor
O öksürdükçe insanın içi gidiyor
Bide öksürünce korkuyor Panik oluyor boğazıda acıyor heralde
Ağlamaya başlıyor

Inşallah cnm çocukların hastalığı kötü oluyor
O öksürdükçe insanın içi gidiyor
Bide öksürünce korkuyor Panik oluyor boğazıda acıyor heralde
Ağlamaya başlıyor
Kiyamam ya tahmin edebiliyorum benim yegenimde oyleydi.Oksuruken balgam cikarirdi ve cok korkardi.Kuzucuklar hasta olmasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…