- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.981
yok canım 2 servıs kasıgı kadardı ama gunde ıkı ogun acıkınca yemeye ve aksam 17-17.30 dan sonra bısey yememe kara aldım hayatım boyunca uygulayabılecegım bı kuralım olsunAfiyet olsun tatlım güzel menü
Akşam belki yanında yoğurtta olabilirdi taze fasulyeyle güzel gider ve daha tok tutar
Öğlen doyana kadar fazla Bi miktarmıydı acaba ki akşamı hafif geçiştirmişsin iyi olmuş ama ben beğendim spor da harika su da güzel
Tatlım akşam yemeğinde tamam kötü bişey yememişsin ama biraz faZla olmuş tatlım gerek yok bence o kadar karıştırmaya hem tavuk suyu çorba hem tavuk ıspanak kereviz fazla olmuş suyu kesinlikle arttırmalısın 5 bardak çok az su kilo vermeninde korumanında başlıca kuralı hele havalarda ısınmaya başlıyor aslında şanslıyız kızlar daha kolay su içebilir çok su içermeyen arkadaşlar Bi de sporda yapıyoruz ya hele daha fazla suya da ihtiyacımız oluyor vücudumuzun
aynen canımAfiyet olsun canim
afiyet olsun bu hafta hedef bizi bekler
afiyet olsun canim su
çok sağol gönlü geniş güzel insan
Canım yaa yaklasmissin hedef kilona ondan bence bu seferde alıştırma bunyeni az yemeye dikkat etTatlim mecburen bunyem durdu resmen verwmiyorum bi de bu hafta artiydim ondan yemek istemedim
güzel olmuş canim az değil dimiİyi akşamlar
Öğle11:30
2 d ekmek
1 ceviz
1 kk peynir
1 kivi
3 zeytin
Akşam18:00
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
1 d ekmek
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
Arkadaşlar evin internet bağlantısı kesildi,telefonun internet paketide azalmış baya pek giremeyebilirim
guzel afıyet olsunİyi akşamlar
2 d ekmek
1 ceviz
1 kk peynir
1 kivi
3 zeytin
1 d ekmek
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
Arkadaşlar evin internet bağlantısı kesildi,telefonun internet paketide azalmış baya pek giremeyebilirim
yok canım 2 servıs kasıgı kadardı ama gunde ıkı ogun acıkınca yemeye ve aksam 17-17.30 dan sonra bısey yememe kara aldım hayatım boyunca uygulayabılecegım bı kuralım olsun
ınsaaalah acıkmam acıkırsam ayran ıcerımCok iyi gorunuyor canim afiyet olsun:)
Acikmazmisin canim aksam bir sey yememissin onun disinda guzel.
Su disinda iyi canim.
Cok iyi canim:)
Leslie iyi oluyor aslinda beni de bayagi terletiyor olmadi aksam yaparim canim:)
Canim benim kisa vadede hedef kilom 57 yani hamile kalana kadar devam edicem.Eger yakin zamanda hamile kalmazsam 50 ye kadar dusurucem hedefimi, o nedenle biraz daha azaltmam lazim.Haftaya duzene koyarim.Canım yaa yaklasmissin hedef kilona ondan bence bu seferde alıştırma bunyeni az yemeye dikkat et
güzel olmuş canim az değil dimi
insallah bu hafta 1-1.5 kılo wersem cok sevınıcem persembede ananas yapayım dıyorum ne zamandırlı tam 1 kılo weremedım cok uzuluyorum 2 haftada kacamak yapmamaya calışıcamAnladım Can'ım çok mantıklı açıkmazsan bende 6 7 den sonra bişey yemiyorum
Çok güzel menü afiyet olsunİyi akşamlar
2 d ekmek
1 ceviz
1 kk peynir
1 kivi
3 zeytin
1 d ekmek
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
fırında tarçınlı elma kulağa çok güzel geliyor canım çekti afiyet olsun ama acaba pişmiş elmanın igsi yüksek olur muKızlar menüyü yazayım spora başlıyorum şimdi
Sabah: 07.30
1 dilim tb,peynirli d ereotlu 2 yumurtalı omlet ,7 zeytin,peynir,1 tk fıstık
Ogle 12.30
Yarım bardak sütle kahve,1 fırında tarcinli elma
Aksam 16.30
Karnabahar pizzasi (extra yag yok,kaşar kontrollu)
Üstüne çayla 3 hurma
Su 3 lt, spor 3 mile leslie,200 ip atlama yapılıyor şimdi,1 saat sonra gorusuruz inşallah guzeller
Sporun, suyun, menun gayet guzel canim.Kızlar menüyü yazayım spora başlıyorum şimdi
Ogle 12.30
Aksam 16.30
Üstüne çayla 3 hurma
Su 3 lt, spor 3 mile leslie,200 ip atlama yapılıyor şimdi,1 saat sonra gorusuruz inşallah guzeller
Canım bugün tatlı diye ortalıkta dolaştım bugün gün benim oyle arada olur,valla bilmiyorum gi yukselmismidir ama beni daha fazla kalori almaktan kurtardı :)Çok güzel menü afiyet olsun
fırında tarçınlı elma kulağa çok güzel geliyor canım çekti afiyet olsun ama acaba pişmiş elmanın igsi yüksek olur mu
insallah bu hafta 1-1.5 kılo wersem cok sevınıcem persembede ananas yapayım dıyorum ne zamandırlı tam 1 kılo weremedım cok uzuluyorum 2 haftada kacamak yapmamaya calışıcam
Bak iste o hic olmamis canimAyy Kızlar akşamda bide küçük bir parça,iki isirik kadar normal pizza yedim,bizimkilerden
Canım bugün tatlı diye ortalıkta dolaştım bugün gün benim oyle arada olur,valla bilmiyorum gi yukselmismidir ama beni daha fazla kalori almaktan kurtardı :)
Ayy Kızlar akşamda bide küçük bir parça,iki isirik kadar normal pizza yedim,bizimkilerden
Kızlar menüyü yazayım spora başlıyorum şimdi
Ogle 12.30
Aksam 16.30
Üstüne çayla 3 hurma
Önce 57 ol hamile kalmazsan devam edersin tatlım düşürürsünCanim benim kisa vadede hedef kilom 57 yani hamile kalana kadar devam edicem.Eger yakin zamanda hamile kalmazsam 50 ye kadar dusurucem hedefimi, o nedenle biraz daha azaltmam lazim.Haftaya duzene koyarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?