Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok canım 2 servıs kasıgı kadardı ama gunde ıkı ogun acıkınca yemeye ve aksam 17-17.30 dan sonra bısey yememe kara aldım hayatım boyunca uygulayabılecegım bı kuralım olsun

Tatlim mecburen bunyem durdu resmen verwmiyorum bi de bu hafta artiydim ondan yemek istemedim
Canım yaa yaklasmissin hedef kilona ondan bence bu seferde alıştırma bunyeni az yemeye dikkat et
güzel olmuş canim az değil dimi

guzel afıyet olsun

Cok iyi gorunuyor canim afiyet olsun:)

Acikmazmisin canim aksam bir sey yememissin onun disinda guzel.

Su disinda iyi canim.

Cok iyi canim:)

Leslie iyi oluyor aslinda beni de bayagi terletiyor olmadi aksam yaparim canim:)
ınsaaalah acıkmam acıkırsam ayran ıcerım

Canım yaa yaklasmissin hedef kilona ondan bence bu seferde alıştırma bunyeni az yemeye dikkat et

güzel olmuş canim az değil dimi
Canim benim kisa vadede hedef kilom 57 yani hamile kalana kadar devam edicem.Eger yakin zamanda hamile kalmazsam 50 ye kadar dusurucem hedefimi, o nedenle biraz daha azaltmam lazim.Haftaya duzene koyarim.

Anladım Can'ım çok mantıklı açıkmazsan bende 6 7 den sonra bişey yemiyorum
insallah bu hafta 1-1.5 kılo wersem cok sevınıcem persembede ananas yapayım dıyorum ne zamandırlı tam 1 kılo weremedım cok uzuluyorum 2 haftada kacamak yapmamaya calışıcam

Kızlar menüyü yazayım spora başlıyorum şimdi

Sabah: 07.30
1 dilim tb,peynirli d ereotlu 2 yumurtalı omlet ,7 zeytin,peynir,1 tk fıstık
Ogle 12.30
Yarım bardak sütle kahve,1 fırında tarcinli elma
Aksam 16.30
Karnabahar pizzasi (extra yag yok,kaşar kontrollu)
Üstüne çayla 3 hurma

Su 3 lt, spor 3 mile leslie,200 ip atlama yapılıyor şimdi,1 saat sonra gorusuruz inşallah guzeller

Çok güzel menü afiyet olsun
fırında tarçınlı elma kulağa çok güzel geliyor canım çekti afiyet olsun ama acaba pişmiş elmanın igsi yüksek olur mu

Sporun, suyun, menun gayet guzel canim.

Çok güzel menü afiyet olsun

fırında tarçınlı elma kulağa çok güzel geliyor canım çekti afiyet olsun ama acaba pişmiş elmanın igsi yüksek olur mu
Canım bugün tatlı diye ortalıkta dolaştım bugün gün benim oyle arada olur,valla bilmiyorum gi yukselmismidir ama beni daha fazla kalori almaktan kurtardı :)

insallah bu hafta 1-1.5 kılo wersem cok sevınıcem persembede ananas yapayım dıyorum ne zamandırlı tam 1 kılo weremedım cok uzuluyorum 2 haftada kacamak yapmamaya calışıcam

Ananas yapayım derken ?
Kaçamak yapma sporunu yap eminim gidicektim tatlım benimde son kilolar çok zor gitti az kalınca zor gidiyor

Merak ettim şu pizzayı tatlım
Karnıbahar pizzasını
Spor su da güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…