Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ciss a kadar iyiydi canım ama haklısin yani Amerikalı eltim buraya gelince yarım kiloyu bir nefeste yiyor valla biz napalım dimi.

Çok güzel canim şafak çorbası nasıl oluyor ilk kez duydum.
unu salcayi kavurup icine et suyu katiyorum kaynayinca icine 1 sb yakin sut koyuyorum biraz kaynatiyorum karabiber tuz afiyet olsun

Haklısınız ama onlar şöbiyet baklava sarma yediler canm o kadar çekti ki... Akşam karnım çok acıkmasına rağmen tek lokma yemedim şimdide uyuyorum iyi geceler :)
canim aksam zararsiz seyler ye insan acikinca neye saldiracagini sasiriyor yada kendine iskence edip ac ac yatiyor.

Afiyet olsun cissta ciss olmus
Saat 11.30
Bol yesillikli yumurta salatasi
1 dlim peynir

Aksam17.00
Yarim kase safak corbasi
5 kasik kadar yogurt
Et kavurma

Su 3 litre olur
Spor 1saat 10 dakka yuruyus
200 ip atlayacagim ipsiz
Süper gerçekten 2 ogun,su spor afiyet olsun
Günaydın herkese netim düzelmiş şükür
gunaydin

Aynen canim ben de insallah sıkı bir hafta gecirmeyi planliyorum
Planın ne canım?? ben pazartesi,sali kahvalti+aksamlari et veya tavuk ızgara salata yoğurt.carsamba, perşembe de kahvaltı+aksamlari yoğurt ve salata yemeyi düşünüyorum. Spor olarakta hava güzel olursa sabahları kızımla yürümeyi düşünüyorum hergun

Canim sanirim sen iki ogun seklinde ayarlamissin ama ben sabah 7 de uyaniyorum mecburen uc ogun yaparim benim planim da şu şekilde,
Kahvalti+ sadece corba ve yogurt aksamlari pazartesi sali tavuk et fitinda.
Carsamba persembe.kahvalti+corba yogurt, aksam kucuk bir tabak sebze yemegi.
Spor olarak yuruyus.

Senin planini da cok begendim ama aksamlari carsamba, persembe sebze yiyebilirsin kucuk bir porsiyon. harfiyen uyarsak guzel bir eksi goruruz insallah.

Iyi pazarlar arkadaşlar. Benim eşim haftasonu çalışıyor bu yüzden pazar günü sporumuda temizliğimide diyetimide yapıyorum sıkıntısız. Ben akşma birkaç tane çilek yedim. Eşik yiyordu vitamin falan hastasın sende ye dedi açtım internetten baktım iyi bir ara öğün olarak tavsiye ediliyordu ve gisi de düşük, bende 6 7 tane küçük yedim ama akşamdı sonradan pişman oldum. Siz ne dersiniz bu konuya.

Sadece leptinin bozulmuş cnm
Başka bişey yiyinceye kadar çilek tabiki kötü değil

İnşallah kızlar salata da ekleyebilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…