- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.001
Karnabahar rendeleyip fırın yağlı kağıdın üstünde biraz pisirdim. Soguduktan sonra içine 1 yemek kaşığı krem peynir,1 yumurta koyup hamur yaptım. Yağlı kağıda serdigim hamura domates ,biraz biber salasi,kekik,sarmisaktan oluşan sosu sürdüm,kaşar rendesini serpip fırına verdim,kizarinca afiyet olsun,deneyin bence pisman olmazsinizMerak ettim şu pizzayı tatlım
Karnıbahar pizzasını
Spor su da güzel bence
Aynen canim ben de oyle dusunuyorum boyuma gore en ideali 50-52Önce 57 ol hamile kalmazsan devam edersin tatlım düşürürsün
Karnabahar rendeleyip fırın yağlı kağıdın üstünde biraz pisirdim. Soguduktan sonra içine 1 yemek kaşığı krem peynir,1 yumurta koyup hamur yaptım. Yağlı kağıda serdigim hamura domates ,biraz biber salasi,kekik,sarmisaktan oluşan sosu sürdüm,kaşar rendesini serpip fırına verdim,kizarinca afiyet olsun,deneyin bence pisman olmazsiniz
Aynen canim ben de oyle dusunuyorum boyuma gore en ideali 50-52
Cok guzel bir tarife benziyor bende deniycem en kisa zamandaKarnabahar rendeleyip fırın yağlı kağıdın üstünde biraz pisirdim. Soguduktan sonra içine 1 yemek kaşığı krem peynir,1 yumurta koyup hamur yaptım. Yağlı kağıda serdigim hamura domates ,biraz biber salasi,kekik,sarmisaktan oluşan sosu sürdüm,kaşar rendesini serpip fırına verdim,kizarinca afiyet olsun,deneyin bence pisman olmazsiniz
Çok güzel menun yürüyüş harika bi gün olmuş.İyi akşamlar
Öğle11:30
2 d ekmek
1 ceviz
1 kk peynir
1 kivi
3 zeytin
Akşam18:00
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
1 d ekmek
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
Arkadaşlar evin internet bağlantısı kesildi,telefonun internet paketide azalmış baya pek giremeyebilirim
Çok güzel canim ben kafamda oturtamiyorum menumu bi türlü bugün karmakarışık oldum.Kızlar menüyü yazayım spora başlıyorum şimdi
Sabah: 07.30
1 dilim tb,peynirli d ereotlu 2 yumurtalı omlet ,7 zeytin,peynir,1 tk fıstık
Ogle 12.30
Yarım bardak sütle kahve,1 fırında tarcinli elma
Aksam 16.30
Karnabahar pizzasi (extra yag yok,kaşar kontrollu)
Üstüne çayla 3 hurma
Su 3 lt, spor 3 mile leslie,200 ip atlama yapılıyor şimdi,1 saat sonra gorusuruz inşallah guzeller
Abovvv.Ayy Kızlar akşamda bide küçük bir parça,iki isirik kadar normal pizza yedim,bizimkilerden
Tarif gözlerimi açtı hemen denemeliyim.Karnabahar rendeleyip fırın yağlı kağıdın üstünde biraz pisirdim. Soguduktan sonra içine 1 yemek kaşığı krem peynir,1 yumurta koyup hamur yaptım. Yağlı kağıda serdigim hamura domates ,biraz biber salasi,kekik,sarmisaktan oluşan sosu sürdüm,kaşar rendesini serpip fırına verdim,kizarinca afiyet olsun,deneyin bence pisman olmazsiniz
Afiyet ler olsun.Kızlar netim çok az bildirim yapamiyorum o yüzden bugün sabah iki dilim ekmek beş zeytin yumurta domates salatalık öğlen patates yemeği 4 kaşık salata akşam 4 adet köfte salata 4 dilim ekmek bi kaşık yoğurt kahve bi saat spor yarın yapabilirsen yapicam bildirim yapamazsan pazartesi cicisler
Gayet gğzel cnmİyi akşamlar
2 d ekmek
1 ceviz
1 kk peynir
1 kivi
3 zeytin
1 d ekmek
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
Arkadaşlar evin internet bağlantısı kesildi,telefonun internet paketide azalmış baya pek giremeyebilirim
Bugün Adanadan ve Mersinden arkadaşlarım geldiler yedik içtik oooh diyemiyorum tabiki. Sadece minik bir cıs vardı
Sabah 10.30 1d tam buğdaylı çiyalı ekmek 1 domates 1 salatalık 5zeytin 1 yumurtadan omlet 1dilim ezine peynir
Öğle 15.30 3patlıcan 5 kıyma köfteli patlıcan kebabı 1 bardak ayran
Ara 17.00 işte cıs geliyor yarım kibrit kutusu büyüklüğünde antep fıstık sarma
Ara 16.00 1 fincan sütlü menengiç kahvesi
Su 3lt
Spor 1 saatten fazla orta seviyede yürüyüş
gayet guzel fistik.yuruyusu iyicee oturttun canim masallah.Menumude yazayim
Sabah 09 00
Yulafli üç kayisi ve yarim muzlu karışım
Ara bir avuc leblebi ve turk kahvesi
Ogle
Bir tabak pirasa yemegi
Bir dilim tb ekmegi
Ara bir elma
Aksam 18 30
Bir tabak taze fasulye
Bir dilum tb ekmegi
Salata
Su 3 lt olacak
Spor 45 dk yuruyus
canim aksami bu kadar zayif yapma derim ilerde en ufak aksam yemende veremeyebilirsin.menun guzel.aksama dikkat et derim.kızlar bende menumu yazayım
SABAH 08.50 2 DILIM CVDRLI EKMEK 1 YUMURTAYLA OMLET 1 K.KUTUSU PEYNIR 3 YEMEK KAŞIGI YOGURT 1 BARDAK YESILCAY
ÖGLEN 13.50 2 BARDAK AYRAN PIRASALI OMLET DOYANA KADAR 2-3 CATAL TAVUKLU BULGUR PILAVI
AKSAM 17.18 1 KUPA SUTLU TARCINLI KAHVE
3 LT SU
SPOR SABAH 3 MIL LESIE AKSAM USTU 20 DAKKA KADAR YURUYUS
canim suyunda arttiysa gayet vitaminli ve guzel .Sabah 6 da
2 gün kurusu
Kahvaltı 11 de
1 yumurta
1 bardak süt ve 2 ceviz canım birşey istemedi
Aksam 17:10
Yarım kase tavuk suyu çorba
5 kaşık ıspanak kökü yemegi
6 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
Karışık yeşillik salata
2 kaşık haslanmis tavuk
Spor 2 mil leslie
Su bugün az oldu 5 bardak ama daha icicem
Menun guzel tatlim.Kizlar erkenden menumu yazayim,
Sabah uyandigimda 09.00 bir kuru incir ce ceyrek bardak sut.
Kahvalti:12.00 iki kasik cokelek,5 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,iki kasik yogurt,iki kasik menemen,yesillik,4 ceviz ve cay.
Ara ogun15.30 yarim greyfurt.
Aksam:17.30 iki kasik kuru fasulye ve icindeki bir kac parca et,cok az ezme salata ve yarim bardak ayran.
2.5 litre su,spor yapamadim daha.
guzel seker.11 00 sade nescafe, peynir, 1 dilim tb, 1 küçük muz
14 00 bir kase 2 cevizli maydonoz ve dereotlu yoğurt
18 30 civarıda bir ezogelin çorbası 5 kaşıkta barbunya az yoğurt
3 litre kesin su belki geçer
Hocayla 35dk zumba 20 dakikada bölgesel
guzel ponicim eksikligin belli olacak....İyi akşamlar
2 d ekmek
1 ceviz
1 kk peynir
1 kivi
3 zeytin
1 d ekmek
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
guzel menu...diyorum pizzayi gormeden.....Kızlar menüyü yazayım spora başlıyorum şimdi
Sabah: 07.30
1 dilim tb,peynirli d ereotlu 2 yumurtalı omlet ,7 zeytin,peynir,1 tk fıstık
Ogle 12.30
Yarım bardak sütle kahve,1 fırında tarcinli elma
Aksam 16.30
Karnabahar pizzasi (extra yag yok,kaşar kontrollu)
Üstüne çayla 3 hurma
Su 3 lt, spor 3 mile leslie,200 ip atlama yapılıyor şimdi,1 saat sonra gorusuruz inşallah guzeller
hop pizzayi gordum bu ne diyorum cancagizim.Ayy Kızlar akşamda bide küçük bir parça,iki isirik kadar normal pizza yedim,bizimkilerden
spor cok guzel.Tamamdir kizlar 3 mile leslie,200 ip,ben dusa gider
canim alt alta saatleriyle yazarsan daha rahat yorumlariz.keske patates yemegi yerine baska birsey tercih etseydin zaten ekmek oranin yuksek bide patates olmamis.Kızlar netim çok az bildirim yapamiyorum o yüzden bugün sabah iki dilim ekmek beş zeytin yumurta domates salatalık öğlen patates yemeği 4 kaşık salata akşam 4 adet köfte salata 4 dilim ekmek bi kaşık yoğurt kahve bi saat spor yarın yapabilirsen yapicam bildirim yapamazsan pazartesi cicisler
cisssa kadar superdi.erken yemissin yemegi aciktinmi canin istedi acaba.herkes erken yemegi birakiyor gibi geldi.Bugün Adanadan ve Mersinden arkadaşlarım geldiler yedik içtik oooh diyemiyorum tabiki. Sadece minik bir cıs vardı
Sabah 10.30 1d tam buğdaylı çiyalı ekmek 1 domates 1 salatalık 5zeytin 1 yumurtadan omlet 1dilim ezine peynir
Su 3lt
Saat 11.30
Bol yesillikli yumurta salatasi
1 dlim peynir
Aksam17.00
Yarim kase safak corbasi
5 kasik kadar yogurt
Et kavurma
Su 3 litre olur
Spor 1saat 10 dakka yuruyus
200 ip atlayacagim ipsiz
Ciss a kadar iyiydi canım ama haklısin yani Amerikalı eltim buraya gelince yarım kiloyu bir nefeste yiyor valla biz napalım dimi.Bugün Adanadan ve Mersinden arkadaşlarım geldiler yedik içtik oooh diyemiyorum tabiki. Sadece minik bir cıs vardı
Su 3lt
Çok güzel canim şafak çorbası nasıl oluyor ilk kez duydum.Saat 11.30
Bol yesillikli yumurta salatasi
1 dlim peynir
Aksam17.00
Yarim kase safak corbasi
5 kasik kadar yogurt
Et kavurma
Su 3 litre olur
Spor 1saat 10 dakka yuruyus
200 ip atlayacagim ipsiz
Kaptanım uyumadın mi daha.Süpersin sabah öğlen gibi olmuş zaten acıkmamışsındır yüksek ihtimalle su spor da süper hem yürüyüş hemde ip
Kaptanım uyumadın mi daha.
Tatlı uykular.Yok Can'ım Banyo yaptım bi bakiyim Bi daha buraya dedim şimdi uyicam :)
Cıs olmuş hakkaten az evet küçük az bişey ama masumluğu yok kusura bakma fıstık yarını güzel atlat sporunu da ihmal etmek yokbu hafta inşallah 1. Olalım kızlaaar
gayet guzel fistik.yuruyusu iyicee oturttun canim masallah.
canim aksami bu kadar zayif yapma derim ilerde en ufak aksam yemende veremeyebilirsin.menun guzel.aksama dikkat et derim.
canim suyunda arttiysa gayet vitaminli ve guzel .
Menun guzel tatlim.
guzel seker.
guzel ponicim eksikligin belli olacak....
guzel menu...diyorum pizzayi gormeden.....
hop pizzayi gordum bu ne diyorum cancagizim.
spor cok guzel.
canim alt alta saatleriyle yazarsan daha rahat yorumlariz.keske patates yemegi yerine baska birsey tercih etseydin zaten ekmek oranin yuksek bide patates olmamis.
cisssa kadar superdi.erken yemissin yemegi aciktinmi canin istedi acaba.herkes erken yemegi birakiyor gibi geldi.
Haklısınız ama onlar şöbiyet baklava sarma yediler canm o kadar çekti ki... Akşam karnım çok acıkmasına rağmen tek lokma yemedim şimdide uyuyorum iyi geceler :)Ciss a kadar iyiydi canım ama haklısin yani Amerikalı eltim buraya gelince yarım kiloyu bir nefeste yiyor valla biz napalım dimi.
Çok güzel canim şafak çorbası nasıl oluyor ilk kez duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?