Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merak ettim şu pizzayı tatlım
Karnıbahar pizzasını
Spor su da güzel bence
Karnabahar rendeleyip fırın yağlı kağıdın üstünde biraz pisirdim. Soguduktan sonra içine 1 yemek kaşığı krem peynir,1 yumurta koyup hamur yaptım. Yağlı kağıda serdigim hamura domates ,biraz biber salasi,kekik,sarmisaktan oluşan sosu sürdüm,kaşar rendesini serpip fırına verdim,kizarinca afiyet olsun,deneyin bence pisman olmazsiniz

Bu çok hoşuma gitti denicem bunu teşekkürler canım

Cok guzel bir tarife benziyor bende deniycem en kisa zamanda

Kızlar netim çok az bildirim yapamiyorum o yüzden bugün sabah iki dilim ekmek beş zeytin yumurta domates salatalık öğlen patates yemeği 4 kaşık salata akşam 4 adet köfte salata 4 dilim ekmek bi kaşık yoğurt kahve bi saat spor yarın yapabilirsen yapicam bildirim yapamazsan pazartesi cicisler

Çok güzel menun yürüyüş harika bi gün olmuş.

Çok güzel canim ben kafamda oturtamiyorum menumu bi türlü bugün karmakarışık oldum.

Ayy Kızlar akşamda bide küçük bir parça,iki isirik kadar normal pizza yedim,bizimkilerden
Abovvv.

Tarif gözlerimi açtı hemen denemeliyim.

Afiyet ler olsun.

Gayet gğzel cnm

Bugün Adanadan ve Mersinden arkadaşlarım geldiler yedik içtik oooh diyemiyorum tabiki. Sadece minik bir cıs vardı

Sabah 10.30 1d tam buğdaylı çiyalı ekmek 1 domates 1 salatalık 5zeytin 1 yumurtadan omlet 1dilim ezine peynir

Öğle 15.30 3patlıcan 5 kıyma köfteli patlıcan kebabı 1 bardak ayran
Ara 17.00 işte cıs geliyor yarım kibrit kutusu büyüklüğünde antep fıstık sarma
Ara 16.00 1 fincan sütlü menengiç kahvesi

Su 3lt
Spor 1 saatten fazla orta seviyede yürüyüş

Cıs olmuş hakkaten az evet küçük az bişey ama masumluğu yok kusura bakma fıstık yarını güzel atlat sporunu da ihmal etmek yok bu hafta inşallah 1. Olalım kızlaaar

gayet guzel fistik.yuruyusu iyicee oturttun canim masallah.

canim aksami bu kadar zayif yapma derim ilerde en ufak aksam yemende veremeyebilirsin.menun guzel.aksama dikkat et derim.

canim suyunda arttiysa gayet vitaminli ve guzel .

Menun guzel tatlim.
guzel seker.

guzel ponicim eksikligin belli olacak....

guzel menu...diyorum pizzayi gormeden.....

Ayy Kızlar akşamda bide küçük bir parça,iki isirik kadar normal pizza yedim,bizimkilerden
hop pizzayi gordum bu ne diyorum cancagizim.

Tamamdir kizlar 3 mile leslie,200 ip,ben dusa gider
spor cok guzel.

canim alt alta saatleriyle yazarsan daha rahat yorumlariz.keske patates yemegi yerine baska birsey tercih etseydin zaten ekmek oranin yuksek bide patates olmamis.

cisssa kadar superdi.erken yemissin yemegi aciktinmi canin istedi acaba.herkes erken yemegi birakiyor gibi geldi.

Saat 11.30
Bol yesillikli yumurta salatasi
1 dlim peynir

Aksam17.00
Yarim kase safak corbasi
5 kasik kadar yogurt
Et kavurma

Su 3 litre olur
Spor 1saat 10 dakka yuruyus
200 ip atlayacagim ipsiz

Süpersin sabah öğlen gibi olmuş zaten acıkmamışsındır yüksek ihtimalle su spor da süper hem yürüyüş hemde ip

Ciss a kadar iyiydi canım ama haklısin yani Amerikalı eltim buraya gelince yarım kiloyu bir nefeste yiyor valla biz napalım dimi.

Saat 11.30
Bol yesillikli yumurta salatasi
1 dlim peynir

Aksam17.00
Yarim kase safak corbasi
5 kasik kadar yogurt
Et kavurma

Su 3 litre olur
Spor 1saat 10 dakka yuruyus
200 ip atlayacagim ipsiz
Çok güzel canim şafak çorbası nasıl oluyor ilk kez duydum.

Cıs olmuş hakkaten az evet küçük az bişey ama masumluğu yok kusura bakma fıstık yarını güzel atlat sporunu da ihmal etmek yok bu hafta inşallah 1. Olalım kızlaaar

Ciss a kadar iyiydi canım ama haklısin yani Amerikalı eltim buraya gelince yarım kiloyu bir nefeste yiyor valla biz napalım dimi.

Çok güzel canim şafak çorbası nasıl oluyor ilk kez duydum.
Haklısınız ama onlar şöbiyet baklava sarma yediler canm o kadar çekti ki... Akşam karnım çok acıkmasına rağmen tek lokma yemedim şimdide uyuyorum iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…