- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.081
canım yazdıgın butun mesajları okudum ama vardır bı hayr belkı o ay yaptırdıgında tup bebegın tutmayacaktı bı sonrakı ay gelmesı lazımdı ama obur ayda denıyemıyecektın o ay ablan gılı ALLAH gonderdı bıde rızkları o zaman mış tatlım uzulme sen zayıfla bı ay sonra olsun yeterkı olsun bende bu ay tedavıye basladım ALLAH en kısa zamanda kucagımıza almayı nasıp etsın aklıma bısey takılıyo benımde ılacla beraber sogan suyu ıcsem zararı olurmu onu dusunuyom bu arada sorsalar daha ıyı olurmuş o konuda yerden goge haklısınPazartesiden sonra baklagilleri yemiyoruz demişti mefkurem abla o yüzden haftasonu pişirdim eşim çok sever. Ama yarın tartı vardı dimi onu hesaba katmadım.
evet hayırlısı artık daha çok kilo verme olasılığım olqcak diye pozitif düşünceyi empoze ediyorum kendime sagol canım
GUZEL AFIYET OLSUNKizlar dışarıdayım menumu yazayım akşama geçmişi okuycam.
Sabah 6
2 gün kurusu
Saat 11
Yumurta
Tam buğday dan yapılmış 1 dilim pizza
Açık çay
5 zeytin
Saat 15
8 findik 4 badem
Aksam 19
5 köfte
Ayran
Su 8 bardak
Spor 8 km yürüyüş hala devam ediyorum 10 km bulur sanırım
GAYET IYI TATLIMBenim hobidik obur menüm
12 00 çay 1 yumurta, peynir, 3 çeri domates, 1.5 dilim tb ekmeği.
15 15 sade neskafe ve 3 adet medine hurması
19 00 civarı 4 kaşık barbunya, az peynir, salatalık domates, 2 3 çatalda sucuklu yumurta
bugün iştahım açık bu yüzden böyle
3 litre su kesin
40dk zumba 10 dk bölgesel
RAKIBEM INSALLAH PILAV GERIYE ATMAZ SENI GENEL OLARAK IYI AMAMenum kizLr
Sabah 07.30
2,5 dilim tb,1 yumurta,peynir,7 zeytin
Ara 10.30
Yarım su bardagi sütle kahve, 3 hurma,kucuk bir parça peynir
Aksam 16.00
2 kaşık pirinç pilavı ( yemeğe gidiyorduk gün vardı gitmedim kaçamak yapmayim diye,uğradım parayı vermek için zorla teyze yaptı çok lezzetli,ayip olur ye diye diye yedirdiler ,sinir oldum bide pirinç pilavi)
Et doner, ayran,salata
Su 3 lt, spor dun ki gibi yapcam 3 mile leslie ,200 ip
yapınca mesaj atarim
Valla canim seni gaza getirmis gibi olmayayim ama sonuna kadar haklisin yani emrivaki yapmislar ve mecbur birakmislar resmen.Olan olmus sen uslubunca hissettir bir daha yapmasinlar enazindan. bizim de baska planlarimiz vardi ama neyse falan de.Herhalde anlarlar.Ayşe ablam o an aklıma sen geldin dedim ki vardır bunda da bir hayır bu da dert mi. Rabbim rahmet eylesin. Sende sıkma canını dicem ama elde olmuyor malesef. Ama işte kurup kurup bozuyorum kafamda.
Kaptanım tabiki kötü bir niyetleri yok. Ama sen gelip birkaç hafta kalacaksan ve eşinle en azından bi kolaçan et ne var ne yok diye dimi? Sonuçta yaz dönemi eşim izinli olabilir tatil planı yapıyor olabiliriz ya da ameliyata karar vermişizdir. Benim sıkıldığım ben herkesin herşeyini düşünürüm ona göre hareket ederim ama genelde konu bana gelince herkes kafasına göre davranır.
Benim hobidik obur menüm
12 00 çay 1 yumurta, peynir, 3 çeri domates, 1.5 dilim tb ekmeği.
15 15 sade neskafe ve 3 adet medine hurması
19 00 civarı 4 kaşık barbunya, az peynir, salatalık domates, 2 3 çatalda sucuklu yumurta
bugün iştahım açık bu yüzden böyle
3 litre su kesin
40dk zumba 10 dk bölgesel
Pilav gereksiz olmuş ama spor güzel onu telafi eder yüksek ihtimalleMenum kizLr
Sabah 07.30
2,5 dilim tb,1 yumurta,peynir,7 zeytin
Ara 10.30
Yarım su bardagi sütle kahve, 3 hurma,kucuk bir parça peynir
Aksam 16.00
2 kaşık pirinç pilavı ( yemeğe gidiyorduk gün vardı gitmedim kaçamak yapmayim diye,uğradım parayı vermek için zorla teyze yaptı çok lezzetli,ayip olur ye diye diye yedirdiler ,sinir oldum bide pirinç pilavi)
Et doner, ayran,salata
Su 3 lt, spor dun ki gibi yapcam 3 mile leslie ,200 ip
yapınca mesaj atarim
İnşallah gelir ve yürüyüşe çıkarsın makarna olmamış söylemiştim zatenSabah 08 00
Iki dilim ekmek arasına domates ve biraz zeytin ezmesi
Ara bir avuc leblebi
Ogle 12 30
6 kasik makarna ve salata
Ara iki incir
Aksam 18 30
Biraz firinlanmis tavuk but ve salata
.
Su 2,5 lt
Spor esim 9 dan once gelirse yuruycem inşallah
Kizlar dışarıdayım menumu yazayım akşama geçmişi okuycam.
Sabah 6
2 gün kurusu
Saat 11
Yumurta
Açık çay
5 zeytin
Saat 15
8 findik 4 badem
Aksam 19
5 köfte
Ayran
Su 8 bardak
kızlar bende menumu yazayım
SABAH 08.15 1 DILIM CVDRLI EKMEK 2 YUMURTAYLA KIYMALI YUMURTA 1 BARDAK S. KAHVE
OGLEN 14.50 2 KASE CACIK 1 SALATALIK 4 Y.KASIGI YESIL FASULYE 1 DILIM CVDRLI EKMEK 1 TABAK SALATA 1 GUN KURUSU KAYISI
SU 3LT
SPOR 30 DAKIKA YURUYUS BELKI 2 MIL LESI YAPARSAM YAZARIM COK ACIKIRSAM AYRAN ICICEM
Selam kizlar bir saat oldu piknikten geleli menumu yazayim,
Sabah uyandigimda bir cay bardagi sut,bir kuru incir,2 badem,3 findik,1 ceviz.09.00
Kahvalti:11.00 iki kasik cokelek,6 yesil zeytin,bir kasik menemen,iki kasik yogurt,iki kasik kavurmali yumurta,yesillik,4 ceviz ve cay.
Ara ogun:14.30 yarim greyfurt.
Aksam;17.45 bir porsiyondan belki biraz fazladir yediklerim ama cok kacirmadim adana ve tavuk şiş.( ev usulu adana yapildi tuzu cok azdi yagi da azdi,tavukta gogustu)
2.5 litre su,1 saat yuruyus.
Yok mefkuşum ne küsmesi. Bazen daraliyorum memlekete uzak olmak zor geliyor anneme kardeslerime ihtiyaç duyuyorum ama çok uzak iş güç olunca yılda iki kere gidiyoruz,eşimin memleketinde de yaşayacağımız için bir ömür bu konuda yalnızlık hissetme fikri yüzünden moralim bozuktu.Kızzz öyle dedim diye küstünmü bana
Ne oldu cnm Senin niye canın sıkıldı
Evet canim haklisin aksam biraz fazla oldu ama insallah telafi edicem:)Akşam fazla olmuş kuzum zaten sabahta güzel yemişsin sadece tavuk şiş yeseydin keşke yerinde olsam öyle yapardım yanında da salata ve ayran güzel olurdu
Haklisin canım, toparlandim.20 gün sonra düğün vaaaaarTatlım yapma böyle ama ya tamam stresli olabilirsin de yapma yine de kuzum kendine zarar veriyorsun
Söylersin durumunu canım iş yapmazsin olmazsa gerçi nasipte varsa her şekilde olurAllah iyilik versin kadınlık zor zanaat. Aynı durumdaki erkekler birşey takmazlar kafalarına ama biz noktasından virgülüne herşeyi takıyoruz. Aslında çok kötü bir şey değil benimki ama benim planlarım varken kendi planları uğruna harcıyorlar beni. Biz ramazanda önce eşimin ameliyatı için karar aldık ramazandan sonrada herşey iyi giderse ilk tüp bebek denememizi yapacaktık. Bu sırada ben motive bir şekilde kilolarımı verip sağlıklı bir şekilde hazırlanacaktım. Dün gece eniştem eşime mesaj çekmiş temmuz sonu bilet aldık diye. Bu demek oluyor ki bana gelecekler bende kalacaklar. Ablamı çok seviyorum tabiki gelsin ama tenezzül edip bir sorsaydı var mı bir planınız diye seve seve bir ay ertelerdim. Çünkü transfer olursam ev işiydi yemekti misafir ağırlamaktı hemde tüm gün evde enişte varken olmaz bir şansım olsa bile tutmaz yani. Pozitif yönü yok mu yabiki var. Ama ben zaten yıllardır bunu bekliyorum .
Inşallah esin gelirde makarnayı telafi edersin cnmSabah 08 00
Iki dilim ekmek arasına domates ve biraz zeytin ezmesi
Ara bir avuc leblebi
Ogle 12 30
6 kasik makarna ve salata
Ara iki incir
Aksam 18 30
Biraz firinlanmis tavuk but ve salata
.
Su 2,5 lt
Spor esim 9 dan once gelirse yuruycem inşallah
Iyi yurumussun canim masallahKizlar dışarıdayım menumu yazayım akşama geçmişi okuycam.
Sabah 6
2 gün kurusu
Saat 11
Yumurta
Açık çay
5 zeytin
Saat 15
8 findik 4 badem
Aksam 19
5 köfte
Ayran
Su 8 bardak
allah ikinize de tum isteyenleeede saglikli hayırlı bebekler versin kizlarcanım yazdıgın butun mesajları okudum ama vardır bı hayr belkı o ay yaptırdıgında tup bebegın tutmayacaktı bı sonrakı ay gelmesı lazımdı ama obur ayda denıyemıyecektın o ay ablan gılı ALLAH gonderdı bıde rızkları o zaman mış tatlım uzulme sen zayıfla bı ay sonra olsun yeterkı olsun bende bu ay tedavıye basladım ALLAH en kısa zamanda kucagımıza almayı nasıp etsın aklıma bısey takılıyo benımde ılacla beraber sogan suyu ıcsem zararı olurmu onu dusunuyom bu arada sorsalar daha ıyı olurmuş o konuda yerden goge haklısın
afiyet olsu Canım güzel bir menukızlar bende menumu yazayım
SABAH 08.15 1 DILIM CVDRLI EKMEK 2 YUMURTAYLA KIYMALI YUMURTA 1 BARDAK S. KAHVE
OGLEN 14.50 2 KASE CACIK 1 SALATALIK 4 Y.KASIGI YESIL FASULYE 1 DILIM CVDRLI EKMEK 1 TABAK SALATA 1 GUN KURUSU KAYISI
SU 3LT
SPOR 30 DAKIKA YURUYUS BELKI 2 MIL LESI YAPARSAM YAZARIM COK ACIKIRSAM AYRAN ICICEM
Beklicem telafiyi :)Evet canim haklisin aksam biraz fazla oldu ama insallah telafi edicem:)
3 mile leslie , 300 ip yapildi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?