Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah 08 00
Iki dilim ekmek arasına domates ve biraz zeytin ezmesi

Ara bir avuc leblebi

Ogle 12 30
6 kasik makarna ve salata

Ara iki incir

Aksam 18 30
Biraz firinlanmis tavuk but ve salata
.
Su 2,5 lt
Spor esim 9 dan once gelirse yuruycem inşallah

Kizlar dışarıdayım menumu yazayım akşama geçmişi okuycam.

Sabah 6
2 gün kurusu

Saat 11
Yumurta
Tam buğday dan yapılmış 1 dilim pizza
Açık çay
5 zeytin

Saat 15
8 findik 4 badem

Aksam 19
5 köfte
Ayran

Su 8 bardak
Spor 8 km yürüyüş hala devam ediyorum 10 km bulur sanırım

canım yazdıgın butun mesajları okudum ama vardır bı hayr belkı o ay yaptırdıgında tup bebegın tutmayacaktı bı sonrakı ay gelmesı lazımdı ama obur ayda denıyemıyecektın o ay ablan gılı ALLAH gonderdı bıde rızkları o zaman mış tatlım uzulme sen zayıfla bı ay sonra olsun yeterkı olsun bende bu ay tedavıye basladım ALLAH en kısa zamanda kucagımıza almayı nasıp etsın aklıma bısey takılıyo benımde ılacla beraber sogan suyu ıcsem zararı olurmu onu dusunuyom bu arada sorsalar daha ıyı olurmuş o konuda yerden goge haklısın

kızlar bende menumu yazayım

SABAH 08.15 1 DILIM CVDRLI EKMEK 2 YUMURTAYLA KIYMALI YUMURTA 1 BARDAK S. KAHVE

OGLEN 14.50 2 KASE CACIK 1 SALATALIK 4 Y.KASIGI YESIL FASULYE 1 DILIM CVDRLI EKMEK 1 TABAK SALATA 1 GUN KURUSU KAYISI

SU 3LT
SPOR 30 DAKIKA YURUYUS BELKI 2 MIL LESI YAPARSAM YAZARIM COK ACIKIRSAM AYRAN ICICEM

GUZEL AFIYET OLSUN

GAYET IYI TATLIM

RAKIBEM INSALLAH PILAV GERIYE ATMAZ SENI GENEL OLARAK IYI AMA

Valla canim seni gaza getirmis gibi olmayayim ama sonuna kadar haklisin yani emrivaki yapmislar ve mecbur birakmislar resmen.Olan olmus sen uslubunca hissettir bir daha yapmasinlar enazindan. bizim de baska planlarimiz vardi ama neyse falan de.Herhalde anlarlar.
Moralini de bozma canim bir ayi zayiflamak icin degerlendir sen de, vardir herseyde bir hayir bunu da unutma moralini bozma fistik.

Selam kizlar bir saat oldu piknikten geleli menumu yazayim,

Sabah uyandigimda bir cay bardagi sut,bir kuru incir,2 badem,3 findik,1 ceviz.09.00

Kahvalti:11.00 iki kasik cokelek,6 yesil zeytin,bir kasik menemen,iki kasik yogurt,iki kasik kavurmali yumurta,yesillik,4 ceviz ve cay.

Ara ogun:14.30 yarim greyfurt.

Aksam;17.45 bir porsiyondan belki biraz fazladir yediklerim ama cok kacirmadim adana ve tavuk şiş.( ev usulu adana yapildi tuzu cok azdi yagi da azdi,tavukta gogustu)

2.5 litre su,1 saat yuruyus.

Kötü değil menü tatlım afiyet olsun

Pilav gereksiz olmuş ama spor güzel onu telafi eder yüksek ihtimalle

İnşallah gelir ve yürüyüşe çıkarsın makarna olmamış söylemiştim zaten

Güzel menü fıstık afiyet olsun

Leslie yapabilirsen süper olur tatlım menü de güzel onunla harika olur

Akşam fazla olmuş kuzum zaten sabahta güzel yemişsin sadece tavuk şiş yeseydin keşke yerinde olsam öyle yapardım yanında da salata ve ayran güzel olurdu

Kızzz öyle dedim diye küstünmü bana

Ne oldu cnm Senin niye canın sıkıldı
Yok mefkuşum ne küsmesi. Bazen daraliyorum memlekete uzak olmak zor geliyor anneme kardeslerime ihtiyaç duyuyorum ama çok uzak iş güç olunca yılda iki kere gidiyoruz,eşimin memleketinde de yaşayacağımız için bir ömür bu konuda yalnızlık hissetme fikri yüzünden moralim bozuktu.

Söylersin durumunu canım iş yapmazsin olmazsa gerçi nasipte varsa her şekilde olur

Inşallah esin gelirde makarnayı telafi edersin cnm

Iyi yurumussun canim masallah
allah ikinize de tum isteyenleeede saglikli hayırlı bebekler versin kizlar
afiyet olsu Canım güzel bir menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…