Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hepimizin hakkında hayırlısı canım inşaAllah tedavin güzel giderde tez vakitte kavuşursun bebişine. Allaha şükür inançlı insanlarız ki şer gibi görünenlerdede hayırların gizli olduğuna inanıyoruz. Gel gör ki anlık piskolojik haller oluyor insan başa çıkamıyor. Soğan suyuna gelince bence içme ben iki kez yaptım soğan kürünü ve adetle başlayıp yumurta çatlama dönemi bitirdim. Ondan sonra sakıncalı olabilirmiş diye okumuştum. Ilaçla etkileşimi olur mu bilemiyorum ama doktora danışamıyorsan deneme bence. Saol yorumun içinde

Gaza getirmek değil canım yapımızda var haksızlığa gelememek. Benimde ilk aklıma laf sokmak geldi bir akrep olarak eskiden olsa ilk yapacağım şey bu olurdu ama evlendikten sonra değişiyor insan. Bende çok değiştim, gurbette olmak aileme karşı kıyımsız yaptı beni. Hepiniz çok destek oldunuz sağolun şimdi daha iyiyim eşimle tekrar yaptık programımızı Rabbim nasip ederse eylüle kaldı bizim iş.

YAPTIM CANIM

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah en yakin zamanda bebisiniz de olur.Masallah cok olgun dusunuyorsun boylesi daha iyi aslinda:)

Çok abartılı değil canm bence,sporunda güzel olmuş.

Ekmeği rüyanda mı gördün 2.5 d fazla olmuş canım yanında peynir yumurta filanda var malum

Olmaması gereken makarna ama tek başına çok fazla değil

Uzun sure aç durabilecek misin canım

Güzel canım

Menüm
Sabah09:00
2 lokma ekmek
1 kk peynir

Öğle 11:40
2 d tam b ekmeğinden 1 kk peynirle yapılmış tost
Domates,salatalık
3 zeytin
1 çk bal

Akşam 17:30
3 yk dünden kalan şehriyeli tavuk çorbası
2 etli biber dolması
1 kase yoğurt
Salata

Su,2 lt
Spor 20 dk dışarıda yuruyus, hava soğuk olduğu için fazla duramadik 30 dk bantta yürümeyi dusunuyorum kızım uyuyunca

Sucuklu yumurta disinda gayet guzel canim.
Umarim doner cok tuzlu degildir,pilav disinda gayet guzel:)
Makarna tabiki olmamis onun disinda gayet guzel canim.

Canim yarindan itibaren planimizi uygulayalim insallah, dolma az olmus Allahtan menun iyi gibi.

SUANLIK IYIYIM CANIM COK ACIKIRSM AYRAN ICICEM

Afiyet olsun dolmalar inş büyük değildir :) bantta yürü yürü en güzeli ya keşke benimde imkanım olsa ben evde yapamıyorum bizim bina çok eski böyle şeylere imkan yok alttaki gelir direk :) o yüzden spor salonu mecburi hep

arada boyle kacamaklar olur ama abartili degil canim.

pirinc disinda guzel canim.

spor olursa makarna telafi olabilir onun disinda iyi canim.

guzel canim.

canim bu kadar erken birakirsan ilerde ne yapacaksin omur boyu bu kadar erken birakamazsin yemegi.menun guzel.

gayet guzel seker.

dolma disinda iyi canim.

Menum
Saat 11.00
1 yumurta haslamasi
1 ince dlm peynir
2 zeytin
5 catal kadar domates biber kurusu kavurmasi

Saat 15.00
Badem boraz saymadim bu kez ama cok degildi.

Saat 17.00
Izgara karisik
Salata

Su 3litre
Spor 35 dakka yuruyus
200 ipsiz ip atlama
20 dakka bolgesel egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…