- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.041
Maşallah canim güzel olmuş bu enerji seni gün boyu gotururGunaydin kizlar,
sabah bir saat yuruyus yapildi mutluluk hormonu salgilandi
tabiki herkes kendini bilir canim ben az yeyince sonradan kilo veremeyecegimi düşünüyorum ondan soyledimAz değil canım benim meto yavaş çalışıyor iki Öğün iyi oluyor hem sabahları pek yiyemiyorum
hiç düşünme canim bugün hiçbirşey yapamaz anda kosturarak hareket et evin icindeBende dün akşam çok kötü cozuttum nasıl toparlayacağim bilmiyorum
Iyi hafta sonlari kizlar
Bizim icin hafta sonunun pek bir anlami yok esim işte bende temizlik yapmaya çalıştım oglanla hic durmuyo bugun
Bende kendimi sis hissediyorum ya karnim sismis kilo almis gibi nedense
Bende dün akşam çok kötü cozuttum nasıl toparlayacağim bilmiyorum
Esim aksam erken gelirse yuruycem inşallah da yoksa spor felan yapamam oglum bugun cok huzursuz ogle yemegini bile o kucagimda tek elimle yedimTatlım sanmıyorum ama spor yap şiş hissediyorsan kendini daha hafiflemiş ve dinç hissedersinhis olarakta olabilir tuvalete falan çıktın mi ondan da olabilir
Salatasiz olmaz zaten canim bol eksili,az zeytinyagli olmazsa olmazim:)İnşallah kızlar salata da ekleyebilirsiniz :)
Tam olarak bende bunu yaşıyorum dün akşam bir haber aldım ve düşünüp duruyorum stres diz boyu. Gece saatlerce uyuyamadım sabah namazdan sonra yine uyku tutmadı sonra öglene kadar yattım. Kahvaltıda yedim yedim doymadım ekstradan birseyler yemek zorunda kaldım. Hiç birşey yapasım yok. Saat dört olsa da zumbaya gidip deşarj olsam. Gerçi o da gece yatana kadar rahatlatıyor. Var mı bi öneriniz.Stressiz günler diliyorum
Eki Görüntüle 1807778
Mrb canım bişey soracm bende zumbaya başlamayı dusunuyorum zayıflamaya etkisi varmıTam olarak bende bunu yaşıyorum dün akşam bir haber aldım ve düşünüp duruyorum stres diz boyu. Gece saatlerce uyuyamadım sabah namazdan sonra yine uyku tutmadı sonra öglene kadar yattım. Kahvaltıda yedim yedim doymadım ekstradan birseyler yemek zorunda kaldım. Hiç birşey yapasım yok. Saat dört olsa da zumbaya gidip deşarj olsam. Gerçi o da gece yatana kadar rahatlatıyor. Var mı bi öneriniz.
Bende aynı durumdayım dün aldığım bi haber canımı çok sıktı normalde bende yemeğe vururdum kendimi bu sefer yataktan çıkmıyorumTam olarak bende bunu yaşıyorum dün akşam bir haber aldım ve düşünüp duruyorum stres diz boyu. Gece saatlerce uyuyamadım sabah namazdan sonra yine uyku tutmadı sonra öglene kadar yattım. Kahvaltıda yedim yedim doymadım ekstradan birseyler yemek zorunda kaldım. Hiç birşey yapasım yok. Saat dört olsa da zumbaya gidip deşarj olsam. Gerçi o da gece yatana kadar rahatlatıyor. Var mı bi öneriniz.
İyi eğlenceler cnmKizlar biz de simdi piknige gidicez donuste yazarim artik:)
Esim aksam erken gelirse yuruycem inşallah da yoksa spor felan yapamam oglum bugun cok huzursuz ogle yemegini bile o kucagimda tek elimle yedim
Adet olmadim sanirim ondan sisim :/
Gunaydinlar
Dün dip temizliği vardı aksamada misafir geldi yemeğe
Dünkü menü
Sabah 9.30
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
Çok az peynir
1 haşlanmış yumurta
14.30ogle
1,5 kase karnibahar havuç çorbası tavuk suyuna
19.00 aksam
1 case mercimek çorbası
Bol salata
2 tane çiğköfte
2lt su spor yok telafisi bugün
Salatasiz olmaz zaten canim bol eksili,az zeytinyagli olmazsa olmazim:)
Illa ki var çünkü heryerimiz oynuyor ama ne kadar etkisi var bilemem çünkü ben yüzme ve bölgeselde çalışıyorum. Stres atmak için ter atmak için birebir metabolizma tavan yapıyor. Ben kıpkırmızı çıkıyorum dersten. Hem tuvalet kolaylığıda veriyor. Herkese tavsiye ederim faydasını illa ki göreceksin.Mrb canım bişey soracm bende zumbaya başlamayı dusunuyorum zayıflamaya etkisi varmı
Tam olarak bende bunu yaşıyorum dün akşam bir haber aldım ve düşünüp duruyorum stres diz boyu. Gece saatlerce uyuyamadım sabah namazdan sonra yine uyku tutmadı sonra öglene kadar yattım. Kahvaltıda yedim yedim doymadım ekstradan birseyler yemek zorunda kaldım. Hiç birşey yapasım yok. Saat dört olsa da zumbaya gidip deşarj olsam. Gerçi o da gece yatana kadar rahatlatıyor. Var mı bi öneriniz.
Bende aynı durumdayım dün aldığım bi haber canımı çok sıktı normalde bende yemeğe vururdum kendimi bu sefer yataktan çıkmıyorum
Evet canım ya menümü yazdıktan sonraDün akşammmı ??
Benimde moralim çok bozuktu dün akşam bugün sabah şimdi iyiyim çok şükür, ne yapsak kendimize kötülük oluyor stresliykenTam olarak bende bunu yaşıyorum dün akşam bir haber aldım ve düşünüp duruyorum stres diz boyu. Gece saatlerce uyuyamadım sabah namazdan sonra yine uyku tutmadı sonra öglene kadar yattım. Kahvaltıda yedim yedim doymadım ekstradan birseyler yemek zorunda kaldım. Hiç birşey yapasım yok. Saat dört olsa da zumbaya gidip deşarj olsam. Gerçi o da gece yatana kadar rahatlatıyor. Var mı bi öneriniz.
Kızzz öyle dedim diye küstünmü banaEvet canım ya menümü yazdıktan sonra
Benimde moralim çok bozuktu dün akşam bugün sabah şimdi iyiyim çok şükür, ne yapsak kendimize kötülük oluyor stresliyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?