- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.121
Menum
Saat 11.00
1 yumurta haslamasi
1 ince dlm peynir
2 zeytin
5 catal kadar domates biber kurusu kavurmasi
Saat 15.00
Badem boraz saymadim bu kez ama cok degildi.
Saat 17.00
Izgara karisik
Salata
Su 3litre
Spor 35 dakka yuruyus
200 ipsiz ip atlama
20 dakka bolgesel egzersiz
Yok canim pilav ekmek cerez yemedimSüpersin ızgara sadece ızgara dimi et tavuk yanı yanında pilav falan yok ? Spor da şahane su da öyle
Yok canim pilav ekmek cerez yemedim
Morali bozuk arkadaslara tavsiyem hayatta şekva şekvayi getirir bosverin olumden gayri herseyin caresi var.onemli olan iletisim derdini dogru dille yani kirmadan dokmeden laf sokmadan karsidakine anlatmak bizlerin en cok yaptigimiz ise halinizi arz etmemek karsidakilerin dusunmesini beklemek.bende kizimin hamileliginde tansiyonum vardi hep yatmam gerekiyordu ve ablamlara annemlere yatiyorum gelmeyin diyemedigimden olumden ben ve bebegim donduk.ama hatam durumumu acik dille anlatmamakti simdi o hatayi yapmiyorum dogru iletisim bizi ve cevremizdekileri uzmuyor tam tersi mutlu ediyor.Insanlara dusunmeyide ogretmek lazim.
:)) ben hep böyle yiyorum canim ,benim ogünlerim fazla geneldeEkmeği rüyanda mı gördün2.5 d fazla olmuş canım yanında peynir yumurta filanda var malum
Allah yardimcin olsunKızlar yarın son sınavım inşallah güzel geçer :) dua edin bana
Yarından itibaren tekrar salona ağırlık vercem ben de sporu boşladım bu ara gerçekten
Menum
Saat 11.00
1 yumurta haslamasi
1 ince dlm peynir
2 zeytin
5 catal kadar domates biber kurusu kavurmasi
Saat 15.00
Badem boraz saymadim bu kez ama cok degildi.
Saat 17.00
Izgara karisik
Salata
Su 3litre
Spor 35 dakka yuruyus
200 ipsiz ip atlama
20 dakka bolgesel egzersiz
Yasada bagli ben 165 im ideaal kilom 68.5 yas 35 tabi164 boyda kaç kilo olmalıdır kızlar
Bende 26 yasindaym,nasıl hesapladın müdürümYasada bagli ben 165 im ideaal kilom 68.5 yas 35 tabi
Canim internette dukan diyetine girmistim bilgilerimi otomatik hesapladiBende 26 yasindaym,nasıl hesapladın müdürüm
Kahvalti oooo dolu dolu ama aksam gayet hafif ve guzel afiyet olsun.Kizlar merhaba
Bugün babamın yengesi vefat ettiği için taziye evine gittik gece kaldım o yüzden
Sabah 11.00 2kk kadar burgu,beyaz ve örgü peynir, zeytin (saymadım), domates, salatalık,1yemek kaşığı kadar kaymak bal karışımı, 1yumurta omlet, 1 bardak taze portakal suyu.. Öffff amma yemişim hiç bu kadar çok gelmemişti yerken. Hava güzel diye kahvaltıya bahçeli bi mekana gittik açık hava bol gıda olmuş
Akşam 18.00 2 dilim közlenmiş patlıcan. 1şiş kıyma kebabı, 2 tane küçük tavuk kanat derisiz , 1 tabak salata
Su ve sade soda 3lt olmuştur
Spor 1 saat açıl havada yürüyüş
Bu arada kahvaltida ekmek yokmu benmi goremedim malum kaymak bal ekmeksiz yenmezdeKizlar merhaba
Bugün babamın yengesi vefat ettiği için taziye evine gittik gece kaldım o yüzden
Sabah 11.00 2kk kadar burgu,beyaz ve örgü peynir, zeytin (saymadım), domates, salatalık,1yemek kaşığı kadar kaymak bal karışımı, 1yumurta omlet, 1 bardak taze portakal suyu.. Öffff amma yemişim hiç bu kadar çok gelmemişti yerken. Hava güzel diye kahvaltıya bahçeli bi mekana gittik açık hava bol gıda olmuş
Akşam 18.00 2 dilim közlenmiş patlıcan. 1şiş kıyma kebabı, 2 tane küçük tavuk kanat derisiz , 1 tabak salata
Su ve sade soda 3lt olmuştur
Spor 1 saat açıl havada yürüyüş
Yok canm ben ekmek sevmiyorum bazen sırf zuhal abla dedi diye yiyorum. Kahvaltıda da beyaz ekmek vardı onu hiç sevmiyorum zaten yemedim. Bal kaymak çatalla ve çayla süper gitti:)Bu arada kahvaltida ekmek yokmu benmi goremedim malum kaymak bal ekmeksiz yenmezde
Afiyet olsun sifa olsun canim.Yok canm ben ekmek sevmiyorum bazen sırf zuhal abla dedi diye yiyorum. Kahvaltıda da beyaz ekmek vardı onu hiç sevmiyorum zaten yemedim. Bal kaymak çatalla ve çayla süper gitti:)
164 boyda kaç kilo olmalıdır kızlar
Yok canm ben ekmek sevmiyorum bazen sırf zuhal abla dedi diye yiyorum. Kahvaltıda da beyaz ekmek vardı onu hiç sevmiyorum zaten yemedim. Bal kaymak çatalla ve çayla süper gitti:)
Oooo ben 162 yim o zaman 52 falan mı olmam lazım oooo my god!!!54 55 Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?