- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.061
Evet canım ya menümü yazdıktan sonra
Benimde moralim çok bozuktu dün akşam bugün sabah şimdi iyiyim çok şükür, ne yapsak kendimize kötülük oluyor stresliyken
Ne olduki kızlar neyiniz var
Allah iyilik versin kadınlık zor zanaat. Aynı durumdaki erkekler birşey takmazlar kafalarına ama biz noktasından virgülüne herşeyi takıyoruz. Aslında çok kötü bir şey değil benimki ama benim planlarım varken kendi planları uğruna harcıyorlar beni. Biz ramazanda önce eşimin ameliyatı için karar aldık ramazandan sonrada herşey iyi giderse ilk tüp bebek denememizi yapacaktık. Bu sırada ben motive bir şekilde kilolarımı verip sağlıklı bir şekilde hazırlanacaktım. Dün gece eniştem eşime mesaj çekmiş temmuz sonu bilet aldık diye. Bu demek oluyor ki bana gelecekler bende kalacaklar. Ablamı çok seviyorum tabiki gelsin ama tenezzül edip bir sorsaydı var mı bir planınız diye seve seve bir ay ertelerdim. Çünkü transfer olursam ev işiydi yemekti misafir ağırlamaktı hemde tüm gün evde enişte varken olmaz bir şansım olsa bile tutmaz yani. Pozitif yönü yok mu yabiki var. Ama ben zaten yıllardır bunu bekliyorum .Benimde moralim çok bozuktu dün akşam bugün sabah şimdi iyiyim çok şükür, ne yapsak kendimize kötülük oluyor stresliyken
Sikma canini ben tedavite başlayacağım ay babamin hastaligini ogrenmistim 1,5 sene ertelendiAllah iyilik versin kadınlık zor zanaat. Aynı durumdaki erkekler birşey takmazlar kafalarına ama biz noktasından virgülüne herşeyi takıyoruz. Aslında çok kötü bir şey değil benimki ama benim planlarım varken kendi planları uğruna harcıyorlar beni. Biz ramazanda önce eşimin ameliyatı için karar aldık ramazandan sonrada herşey iyi giderse ilk tüp bebek denememizi yapacaktık. Bu sırada ben motive bir şekilde kilolarımı verip sağlıklı bir şekilde hazırlanacaktım. Dün gece eniştem eşime mesaj çekmiş temmuz sonu bilet aldık diye. Bu demek oluyor ki bana gelecekler bende kalacaklar. Ablamı çok seviyorum tabiki gelsin ama tenezzül edip bir sorsaydı var mı bir planınız diye seve seve bir ay ertelerdim. Çünkü transfer olursam ev işiydi yemekti misafir ağırlamaktı hemde tüm gün evde enişte varken olmaz bir şansım olsa bile tutmaz yani. Pozitif yönü yok mu yabiki var. Ama ben zaten yıllardır bunu bekliyorum .
Allah iyilik versin kadınlık zor zanaat. Aynı durumdaki erkekler birşey takmazlar kafalarına ama biz noktasından virgülüne herşeyi takıyoruz. Aslında çok kötü bir şey değil benimki ama benim planlarım varken kendi planları uğruna harcıyorlar beni. Biz ramazanda önce eşimin ameliyatı için karar aldık ramazandan sonrada herşey iyi giderse ilk tüp bebek denememizi yapacaktık. Bu sırada ben motive bir şekilde kilolarımı verip sağlıklı bir şekilde hazırlanacaktım. Dün gece eniştem eşime mesaj çekmiş temmuz sonu bilet aldık diye. Bu demek oluyor ki bana gelecekler bende kalacaklar. Ablamı çok seviyorum tabiki gelsin ama tenezzül edip bir sorsaydı var mı bir planınız diye seve seve bir ay ertelerdim. Çünkü transfer olursam ev işiydi yemekti misafir ağırlamaktı hemde tüm gün evde enişte varken olmaz bir şansım olsa bile tutmaz yani. Pozitif yönü yok mu yabiki var. Ama ben zaten yıllardır bunu bekliyorum .
Amannnn kizlar benimde her halta canim sıkılıyor şu ara
Kafamdan dusunceleri atmaya çalışıyorum
Allahtan benim kacamak yapacak bir durumum olmuyor ama öğlen makarna yedim yemek yoktu yapacak hâl hic yoktu oglumla
6 kaşık salatamin içine karıştırdım cok değildi allahtanVe makarna yedin olmamış kuzum ya hiç olmamış hemde yarın tartıda moralin bozulmaz inşallah
Amannnn kizlar benimde her halta canim sıkılıyor şu ara
Kafamdan dusunceleri atmaya çalışıyorum
Allahtan benim kacamak yapacak bir durumum olmuyor ama öğlen makarna yedim yemek yoktu yapacak hâl hic yoktu oglumla
Sikma canini ben tedavite başlayacağım ay babamin hastaligini ogrenmistim 1,5 sene ertelendi
Bir ay dan bisey olmaz her şer de bir hayir vardir motive ol daga çok kilo veruo baslarsin bu yonden dusun
Ayşe ablam o an aklıma sen geldin dedim ki vardır bunda da bir hayır bu da dert mi. Rabbim rahmet eylesin. Sende sıkma canını dicem ama elde olmuyor malesef. Ama işte kurup kurup bozuyorum kafamda.Tatlım haklısın tabi ama işte inkarımda kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum kim nerden bilsin tahmin etsin ki böyle bişeyi 1 ay ertelersin kuzum en kötü belki de kısmetinde o ay olması vardır bebeğin Bi hayır vardır kuzum herşeyde sen sıkma canını bakiyim şimdiden
Afiyet olsun comGunaydinlar
Dün dip temizliği vardı aksamada misafir geldi yemeğe
Dünkü menü
Sabah 9.30
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
Çok az peynir
1 haşlanmış yumurta
14.30ogle
1,5 kase karnibahar havuç çorbası tavuk suyuna
19.00 aksam
1 case mercimek çorbası
Bol salata
2 tane çiğköfte
2lt su spor yok telafisi bugün
Canım yaa zor durum,ama bu kadar cok onemsiyorsun soyle sen açık açık onlar ertelesinler ,yada tüp bebek planinizi soylesen gerek kalma belki kendileri ertelerAllah iyilik versin kadınlık zor zanaat. Aynı durumdaki erkekler birşey takmazlar kafalarına ama biz noktasından virgülüne herşeyi takıyoruz. Aslında çok kötü bir şey değil benimki ama benim planlarım varken kendi planları uğruna harcıyorlar beni. Biz ramazanda önce eşimin ameliyatı için karar aldık ramazandan sonrada herşey iyi giderse ilk tüp bebek denememizi yapacaktık. Bu sırada ben motive bir şekilde kilolarımı verip sağlıklı bir şekilde hazırlanacaktım. Dün gece eniştem eşime mesaj çekmiş temmuz sonu bilet aldık diye. Bu demek oluyor ki bana gelecekler bende kalacaklar. Ablamı çok seviyorum tabiki gelsin ama tenezzül edip bir sorsaydı var mı bir planınız diye seve seve bir ay ertelerdim. Çünkü transfer olursam ev işiydi yemekti misafir ağırlamaktı hemde tüm gün evde enişte varken olmaz bir şansım olsa bile tutmaz yani. Pozitif yönü yok mu yabiki var. Ama ben zaten yıllardır bunu bekliyorum .
6 kaşık salatamin içine karıştırdım cok değildi allahtan
Aksami hafif geçiriyorum
Ben kimseye gelmeyin demem diyemem zaten çok sevindim geleceklerine evim şenlenecek ben severim misafiri hele ablamsa. Ama benim herşeyi programlama herkesi düşünme gibi bir hastalığım var. Ben hedefimi belirledim ona göre herşyimi düzenledim. Bunlar bozuluncada düşünmeden edemiyorum malesefki. Keşke öylece hayatın akışına bırakabilsem kendimi.Canım yaa zor durum,ama bu kadar cok onemsiyorsun soyle sen açık açık onlar ertelesinler ,yada tüp bebek planinizi soylesen gerek kalma belki kendileri erteler
Ayşe ablam o an aklıma sen geldin dedim ki vardır bunda da bir hayır bu da dert mi. Rabbim rahmet eylesin. Sende sıkma canını dicem ama elde olmuyor malesef. Ama işte kurup kurup bozuyorum kafamda.
Kaptanım tabiki kötü bir niyetleri yok. Ama sen gelip birkaç hafta kalacaksan ve eşinle en azından bi kolaçan et ne var ne yok diye dimi? Sonuçta yaz dönemi eşim izinli olabilir tatil planı yapıyor olabiliriz ya da ameliyata karar vermişizdir. Benim sıkıldığım ben herkesin herşeyini düşünürüm ona göre hareket ederim ama genelde konu bana gelince herkes kafasına göre davranır.
Afiyet olsun canim bence yediğinde bişey yok,sadece barbunyaya takıldım ben şişlik yaoarmiki tartı öncesiBenim hobidik obur menüm
12 00 çay 1 yumurta, peynir, 3 çeri domates, 1.5 dilim tb ekmeği.
15 15 sade neskafe ve 3 adet medine hurması
19 00 civarı 4 kaşık barbunya, az peynir, salatalık domates, 2 3 çatalda sucuklu yumurta
bugün iştahım açık bu yüzden böyle
3 litre su kesin
40dk zumba 10 dk bölgesel
Güzel menü tabiki pilav hariç ama spor ve su harika olduğu için sıkıntı olmaz inşallah.Menum kizLr
Sabah 07.30
2,5 dilim tb,1 yumurta,peynir,7 zeytin
Ara 10.30
Yarım su bardagi sütle kahve, 3 hurma,kucuk bir parça peynir
Aksam 16.00
2 kaşık pirinç pilavı ( yemeğe gidiyorduk gün vardı gitmedim kaçamak yapmayim diye,uğradım parayı vermek için zorla teyze yaptı çok lezzetli,ayip olur ye diye diye yedirdiler ,sinir oldum bide pirinç pilavi)
Et doner, ayran,salata
Su 3 lt, spor dun ki gibi yapcam 3 mile leslie ,200 ip
yapınca mesaj atarim
Ben kimseye gelmeyin demem diyemem zaten çok sevindim geleceklerine evim şenlenecek ben severim misafiri hele ablamsa. Ama benim herşeyi programlama herkesi düşünme gibi bir hastalığım var. Ben hedefimi belirledim ona göre herşyimi düzenledim. Bunlar bozuluncada düşünmeden edemiyorum malesefki. Keşke öylece hayatın akışına bırakabilsem kendimi.
Ablan olduğu için dedim anlar seni tabiki,bunda kırılacak bişey yokBen kimseye gelmeyin demem diyemem zaten çok sevindim geleceklerine evim şenlenecek ben severim misafiri hele ablamsa. Ama benim herşeyi programlama herkesi düşünme gibi bir hastalığım var. Ben hedefimi belirledim ona göre herşyimi düzenledim. Bunlar bozuluncada düşünmeden edemiyorum malesefki. Keşke öylece hayatın akışına bırakabilsem kendimi.
Ayy ne bileyim cAnim benim vücut çok pis kaçamak affetmez,sende sıkma canını n olur ,herşeyde bir hayır vardirGüzel menü tabiki pilav hariç ama spor ve su harika olduğu için sıkıntı olmaz inşallah.
Pazartesiden sonra baklagilleri yemiyoruz demişti mefkurem abla o yüzden haftasonu pişirdim eşim çok sever. Ama yarın tartı vardı dimi onu hesaba katmadım.Afiyet olsun canim bence yediğinde bişey yok,sadece barbunyaya takıldım ben şişlik yaoarmiki tartı öncesi
evet hayırlısı artık daha çok kilo verme olasılığım olqcak diye pozitif düşünceyi empoze ediyorum kendime sagol canımKuzum belli böylesi daha hayırlı olacaktır bide öyle düşün Ablan o senin sonuçta düşüncesizlik etmiştir ama aldırış etme kuzum sen hayırlısı öyleymiş de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?