Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O ne demek kuzum her zaman aktarıcaksınn biz burda zayıflama takımı olmamızın dışında dertlerimizi de paylaşacaz mutluluklarımızı da paylaşacaz Tabiki sende iyiki varsın iyiki de burdasın

Ne demek karıştırdım tatlım
Bi daha duymayım
Her zaman diyorumya biz burda hayatı paylaşıyoruz diye
Üzüntüler paylaşıldıkça azalır demişler
Belki elimizden bişey gelmiyor ama,
Burda samimiyetle seni düşünen insanların olduğunu unutma
Zaman geçtikçe burdaki bağın ne kadar kuvvetli olduğunu göreceksin

Kaptanın benim dugunum istediğim gibi olmadı,gelinligimde hep söylerim 8 senedir gelinlik giycem arkadaşlarla eğlenmeye gidicem diye,inşallah zayifladiktsn sonra yapı cam :)

gunaydın kızlar
dün sorunumdan bahsetmiştim sorun büyüyünce giremedim öncelikle menümü yazayım
11.30 sabah
bir kase karnıbahar havuc corbası
15.00 ögle
1/3 kadar lahmacun

3lt su
1,15 dk tempolu yürüyüş

Başınız sağolsun canım. Ev dışında da olsan dikkatlisin gözümden kaçmıyor bu hafta iddali değilim ben

Ah Mefkuşum ah. Aynı yerde yasamadigimiz halde bir sürü olay yaşadık ben saygısızlık olmasın diye sustum hep eşime yansıtmadım pek, şahit olduğu şeylerde sasiriyordu arayı düzeltmeye çalışıyordu. Ben mesafe koydum çok degistiler artık.eşimde çok duskun değil zaten memleketini seviyor başka yerde yaşar ama mutsuz olur biliyorum. Açık açık konuştuk hem herşeyi mutsuz olursam orada durmayacagimi biliyor. Sivas afyon arası hızlı trende yapılıyor daha sık giderim ailem gelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…