- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.161
Sağolasın cnmAynen :)
Teşekkürler tatlım sen nasılsın iyimisin ufaklık Nasıl oldu
Allah razı olsun ablacım bugün biraz karıştırdım buraları halbuki kendi kendimi yiyip duruyordum buraya aktarmamamlıydım. Ama çok iyi geldi samimi içten bi şekilde derdimi dinleyip herkes yorum yaptı. Burası bambaşka bir yer. Iyiki varsınız sizi seviyorum 9.grup.
Sağolasın cnm
Bebiş şükür birazdaha iyi
Ne demek karıştırdım tatlımAllah razı olsun ablacım bugün biraz karıştırdım buraları halbuki kendi kendimi yiyip duruyordum buraya aktarmamamlıydım. Ama çok iyi geldi samimi içten bi şekilde derdimi dinleyip herkes yorum yaptı. Burası bambaşka bir yer. Iyiki varsınız sizi seviyorum 9.grup.
Kaptanın benim dugunum istediğim gibi olmadı,gelinligimde hep söylerim 8 senedir gelinlik giycem arkadaşlarla eğlenmeye gidicem diye,inşallah zayifladiktsn sonra yapı cam :)başladım başladım düğün yerini belirledik gibi şu an yapılcak en önemli şey tarih alcaz bi ara :) bide gelinlik malum onun dışında herşey kafamda aşşağı yukarı hazır gelinlik ve kına elbiselerim kaftanım falan işte onları artık yavaş yavaş düşüncem
Kaptanın benim dugunum istediğim gibi olmadı,gelinligimde hep söylerim 8 senedir gelinlik giycem arkadaşlarla eğlenmeye gidicem diye,inşallah zayifladiktsn sonra yapı cam :)
Gunaydin herkese canlar
bebişlerin iyi olması süper allah daha daha iyi yapsınSağolasın cnm
Bebiş şükür birazdaha iyi
56 kg olmalıymışımCanim internette dukan diyetine girmistim bilgilerimi otomatik hesapladi
Başınız sağolsun canım. Ev dışında da olsan dikkatlisin gözümden kaçmıyor bu hafta iddali değilim benKizlar merhaba
Bugün babamın yengesi vefat ettiği için taziye evine gittik gece kaldım o yüzden
Sabah 11.00 2kk kadar burgu,beyaz ve örgü peynir, zeytin (saymadım), domates, salatalık,1yemek kaşığı kadar kaymak bal karışımı, 1yumurta omlet, 1 bardak taze portakal suyu.. Öffff amma yemişim hiç bu kadar çok gelmemişti yerken. Hava güzel diye kahvaltıya bahçeli bi mekana gittik açık hava bol gıda olmuş
Akşam 18.00 2 dilim közlenmiş patlıcan. 1şiş kıyma kebabı, 2 tane küçük tavuk kanat derisiz , 1 tabak salata
Su ve sade soda 3lt olmuştur
Spor 1 saat açıl havada yürüyüş
Ah Mefkuşum ah. Aynı yerde yasamadigimiz halde bir sürü olay yaşadık ben saygısızlık olmasın diye sustum hep eşime yansıtmadım pek, şahit olduğu şeylerde sasiriyordu arayı düzeltmeye çalışıyordu. Ben mesafe koydum çok degistiler artık.eşimde çok duskun değil zaten memleketini seviyor başka yerde yaşar ama mutsuz olur biliyorum. Açık açık konuştuk hem herşeyi mutsuz olursam orada durmayacagimi biliyor. Sivas afyon arası hızlı trende yapılıyor daha sık giderim ailem gelir inş.Iyi akşamlar canlar
@FarahFarah
Tatlım Zaten herkes olması gerekeni söylemiş
Sende kendini öyle şartladığın için durumda değişiklik olunca moralinin bozulması çok normal
Ya ablanla konuşacaktın yada ertelicektiniz
Eşinlede anlaşmaya varmışınız
Hakkında hayırlısı olsun
Ne olursa olsun özellikle bu konuda pozitif olmak en önemlisi
@poniponna
Ponim derlerya doğduğun yer değil doyduğun yer diye
Herkesin sağlığı huzuru yerinde olsunda varsın uzakta olsun
Ben şartlardan dolayı geçmişte 7 sene tr ye gidememiştim
Bide senin aklını çelmiş gibi olmayım ama eşinin memleketine gitmek istediğinden eminmisin
Aranız pek iyi olmadığı için orda daha fazla strese girersin gibi geliyor
Bu önemli bi karar iyi düşünün
@Bayankokosh
Başınız sağolsun cnm
Bebiş bekleyen kızlar
Benim günlükte bi kız vardı
Aylardır bebek isteyip ağlayıp duruyodu ve çok umutsuzdu
Çok şükür şimdi hamile
Yani herşeyin bi doğru zamanı var
Eğer şu anda olmuyosa doğru zamanı gelmemiş demektir
Siz dua etmeyi bırakmayıp sebepleri işleyin gerisinide Allaha bırakın
Haa ha bnde gelinlik giyicem esimde damatlık giymeyi kabul etti resim çekineceğizKaptanın benim dugunum istediğim gibi olmadı,gelinligimde hep söylerim 8 senedir gelinlik giycem arkadaşlarla eğlenmeye gidicem diye,inşallah zayifladiktsn sonra yapı cam :)
Uzulmek yok tatlim bugunden itibaren planlarimizi uyguluyoruz insallah bakalim hangimiz daha cok vericez:)Günaydın herkese maalesef +900 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?