- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.501
Tamam KaptanımTamam Can'ım seni zaten listeye almıyorum bu hafta Bi regl ol önce sen sonra sıkıntı olmasın senin için :) sen o yüzden cuma iftardan önce tartılabilirsin
Slm kızlar menüm
Sabah 09.00 1 muz
Öğle 11.30 1haş yumurta 1 kk peynir 1 salatalık
Ara 16.00 6yk patates salatası
Akşam 19.00 1 tabak taze fasulye 1 büyük bardak ayran, 1 kase salata
Su 2 lt
Spor yok ama temizlik yaptım
Tamam Kaptanım
Canm gün içinde o kadar az yemişsin ki 3 kş kısır ve poğaça bana çok gelmedi açıkcası. Tek negatif yanı tartıya 2 gün kala olması olmuşMenüm
Sabah 8
2 hurma
1 bardak süt
Öğle 13
2 ceviz
3 badem
Misafirlerim vardı saat 15 gibi
3 kaşık kısır
1 ufak poğaça
Su 2 litre spor henüz yok akşam leslie yapıcam ve cok sukur bende bir değişim olduğunu farkettiler süzülmus gibisin dedi arkadaşlarım
Ekmekler tb diye düşünüyorum:)) sabah 1 dilim yetermiş aslında cnmİyi geceler herkese.geç oldu ama güç olmasın :)
Öğle
2 d ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
Domates,salatalık
Akşam
1 tabak türlü (patlıcan, kabak)
3 lokma ekmek
Salata,yoğurt
Su,2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Ooooo poni 17 kilo helal bi 17 daha inşallah.Hoşgeldin bben Poni 26 yaşında bir çocuk annesiyim 7 aydır buradayım 17 kilo verdim bu takım sayesinde.
Nice nice Mutlu yaşların olsun cnmKizlar bugu dogum gunumdu o yuzden gec geldim ve malesef cisss var cezami yaptim.
Doğru cmm diyetisyen sebze çok acıktırır o yüzden ekmek muhakkak ye dediSebze yemeginin yanında 1 d yenilebilir diye biliyorum canım bn
Afiyet olsun Allah kabul etsin cnm orucunuMenum
Saat 10.00
Salata yesillik
Salata borulce
7 ham zeytin
Peynir
Yumurta haslamasi
Saat 14.00
Tavuk kebap bas parmaktan biraz buyuk
Az peynir
Marul
Ve pastanin alt kismi biraz
Saat 21
Et haslama
Sun3 litre
Spor 2 saat yuruyus
Yarin oruc tutacagimdan 21 de yedim yoksa yemezdim sahur yapamam diye yedim.
Canm benim çarşambaları kuran tefsirimiz oluyor o da 3-4 saat sürğyor bitince çok acıkmış oluyorum. Gittiğimiz yerde patates salatası ve kadayıf vardı mecburen yedim aslında. Beni şiş yapıyor yoksa bende senin gibi düşünüyorum bugğnlük böylePatates salatasını bilemedim kuzum bence gereksiz olmuş şu patates bana iyi gelmiyor ya takıntım var ona
Bence patatesleri keşke ayiklasaydin seni bilmem ama patates yedimmi kilo vermiyorum benCanm gün içinde o kadar az yemişsin ki 3 kş kısır ve poğaça bana çok gelmedi açıkcası. Tek negatif yanı tartıya 2 gün kala olması olmuş
Ekmekler tb diye düşünüyorum:)) sabah 1 dilim yetermiş aslında cnm
Ooooo poni 17 kilo helal bi 17 daha inşallah.
Nice nice Mutlu yaşların olsun cnm
Doğru cmm diyetisyen sebze çok acıktırır o yüzden ekmek muhakkak ye dedi
Afiyet olsun Allah kabul etsin cnm orucunu
Canm benim çarşambaları kuran tefsirimiz oluyor o da 3-4 saat sürğyor bitince çok acıkmış oluyorum. Gittiğimiz yerde patates salatası ve kadayıf vardı mecburen yedim aslında. Beni şiş yapıyor yoksa bende senin gibi düşünüyorum bugğnlük böyle
Menü çok güzel canim,moralini bozma lütfen yada moral bozukluğunu yemeyle halletmeye çalışma,bak ne güzel beslenip spor yapmışsın emeğine yazikSelam bayanlar ben buğun çok yoğundum amca girebildim.
Menum
11 00 2nyumurtadan omlet, 3 zeytin, 10 fındık, peynir
14 00 buyük bir kase cacık
19 30 ıspanak oturtması, bir kase cacık, domates az peynir
3 litre su
35 dk yüzme 1 saat yürüyüş
Moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum çikolata yememek için zor duruyorum. Inşallah siz iyisinizdir.
Simdi kahBirkaç gün oruç tutmaya niyetlendim. Tartı işi nasıl olacak sahurda yiyip yatmak.
çok güzel ponicimİyi geceler herkese.geç oldu ama güç olmasın :)
Öğle
2 d ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
Domates,salatalık
Akşam
1 tabak türlü (patlıcan, kabak)
3 lokma ekmek
Salata,yoğurt
Su,2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
spor demişken kaptanim bu hafta biraz y uklendim dun ki kacamagimi ve hafta sonu 2 kaşık pilav dışında kacamakta yapmadım,diğer haftalar bu dan fazla olmuştu,ama veremedim sanki , normal miZaten yediklerimiz kadar önemlisi de spor tatlım
ayy semaycim mutlu yıllar çok güzel mutlu fit bir yıl olsun senin icinKizlar bugu dogum gunumdu o yuzden gec geldim ve malesef cisss var cezami yaptim.
Afiyet olsun cnmMenum
Saat 10.00
Salata yesillik
Salata borulce
7 ham zeytin
Peynir
Yumurta haslamasi
Saat 14.00
Tavuk kebap bas parmaktan biraz buyuk
Az peynir
Marul
Ve pastanin alt kismi biraz
Saat 21
Et haslama
Sun3 litre
Spor 2 saat yuruyus
Yarin oruc tutacagimdan 21 de yedim yoksa yemezdim sahur yapamam diye yedim.
patates olmamis tabi ama ekmegin yerinj tutmuş,afiyet olsun canimSlm kızlar menüm
Sabah 09.00 1 muz
Öğle 11.30 1haş yumurta 1 kk peynir 1 salatalık
Ara 16.00 6yk patates salatası
Akşam 19.00 1 tabak taze fasulye 1 büyük bardak ayran, 1 kase salata
Su 2 lt
Spor yok ama temizlik yaptım
Oruç tutucanmı cnmYarın detox yapmayı dusunen var mı ben hala artidayim hala hem regl olamadim ya daha
Canm gün içinde o kadar az yemişsin ki 3 kş kısır ve poğaça bana çok gelmedi açıkcası. Tek negatif yanı tartıya 2 gün kala olması olmuş
Ekmekler tb diye düşünüyorum:)) sabah 1 dilim yetermiş aslında cnm
Ooooo poni 17 kilo helal bi 17 daha inşallah.
Nice nice Mutlu yaşların olsun cnm
Doğru cmm diyetisyen sebze çok acıktırır o yüzden ekmek muhakkak ye dedi
Afiyet olsun Allah kabul etsin cnm orucunu
Canm benim çarşambaları kuran tefsirimiz oluyor o da 3-4 saat sürğyor bitince çok acıkmış oluyorum. Gittiğimiz yerde patates salatası ve kadayıf vardı mecburen yedim aslında. Beni şiş yapıyor yoksa bende senin gibi düşünüyorum bugğnlük böyle
Menü çok güzel canim,moralini bozma lütfen yada moral bozukluğunu yemeyle halletmeye çalışma,bak ne güzel beslenip spor yapmışsın emeğine yazik
Simdi kah
çok güzel ponicim
spor demişken kaptanim bu hafta biraz y uklendim dun ki kacamagimi ve hafta sonu 2 kaşık pilav dışında kacamakta yapmadım,diğer haftalar bu dan fazla olmuştu,ama veremedim sanki , normal mi
ayy semaycim mutlu yıllar çok güzel mutlu fit bir yıl olsun senin icin
Afiyet olsun cnm
patates olmamis tabi ama ekmegin yerinj tutmuş,afiyet olsun canim
Evet mefkuşumOruç tutucanmı cnm
O zaman detoks yapamazsın cnmEvet mefkuşum
İşe öğlen gidiyorum abla cuma tutmayacağım birde. Önümüzdeki hafta yapmak için detox araştırıyorum veremiyorummm sanki hep 78 kiloda kalacakmisim gibi hissediyorumO zaman detoks yapamazsın cnm
Sahurda yumurta peynir sütle falan yap
Cumada tutacaksan yarın akşam iftarı biraz hafif tutmaya çalış
Cuma öğlen falan tartılırsın işten gelince
Yarın oruç tutucam zaten iftardada çorba salata yapmayı düşünüyorumOlabilir tatlım yarın spor yapma ve güzel hafif bir menü yap kendine :) kasların tartı öncesi şişmesin
bende şimdi ne yesem diye düşünüyorum Sanki en mantıklısı yumurtayla kahvaltı gibime geldi emeği bende düşünüyorum karara bağlayamadım. Yarın yapamıcam diye 3mil leslie yaptım. Akşamda çorba salata diye düşündüm. Allah kabul etsin oruçlarımızı inşallah.FarahFarah şimdi kahvalti turu yaptım bende yatıyorum,yumurta peynir yedim süt ictim,ekmek yemedim,yemesende olmaz kararsız kaldim zaten
Tatlım kaçamak yapmadığın Zaman verebildiğini sende biliyosunİşe öğlen gidiyorum abla cuma tutmayacağım birde. Önümüzdeki hafta yapmak için detox araştırıyorum veremiyorummm sanki hep 78 kiloda kalacakmisim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?