Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Patates salatasını bilemedim kuzum bence gereksiz olmuş şu patates bana iyi gelmiyor ya takıntım var ona

Canm gün içinde o kadar az yemişsin ki 3 kş kısır ve poğaça bana çok gelmedi açıkcası. Tek negatif yanı tartıya 2 gün kala olması olmuş

İyi geceler herkese.geç oldu ama güç olmasın :)

Öğle
2 d ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
Domates,salatalık

Akşam
1 tabak türlü (patlıcan, kabak)
3 lokma ekmek
Salata,yoğurt

Su,2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Ekmekler tb diye düşünüyorum:)) sabah 1 dilim yetermiş aslında cnm

Hoşgeldin bben Poni 26 yaşında bir çocuk annesiyim 7 aydır buradayım 17 kilo verdim bu takım sayesinde.
Ooooo poni 17 kilo helal bi 17 daha inşallah.

Kizlar bugu dogum gunumdu o yuzden gec geldim ve malesef cisss var cezami yaptim.
Nice nice Mutlu yaşların olsun cnm

Sebze yemeginin yanında 1 d yenilebilir diye biliyorum canım bn
Doğru cmm diyetisyen sebze çok acıktırır o yüzden ekmek muhakkak ye dedi

Afiyet olsun Allah kabul etsin cnm orucunu

Patates salatasını bilemedim kuzum bence gereksiz olmuş şu patates bana iyi gelmiyor ya takıntım var ona
Canm benim çarşambaları kuran tefsirimiz oluyor o da 3-4 saat sürğyor bitince çok acıkmış oluyorum. Gittiğimiz yerde patates salatası ve kadayıf vardı mecburen yedim aslında. Beni şiş yapıyor yoksa bende senin gibi düşünüyorum bugğnlük böyle

Bence patatesleri keşke ayiklasaydin seni bilmem ama patates yedimmi kilo vermiyorum ben

Menü çok güzel canim,moralini bozma lütfen yada moral bozukluğunu yemeyle halletmeye çalışma,bak ne güzel beslenip spor yapmışsın emeğine yazik
Birkaç gün oruç tutmaya niyetlendim. Tartı işi nasıl olacak sahurda yiyip yatmak.
Simdi kah
İyi geceler herkese.geç oldu ama güç olmasın :)

Öğle
2 d ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
Domates,salatalık

Akşam
1 tabak türlü (patlıcan, kabak)
3 lokma ekmek
Salata,yoğurt

Su,2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
çok güzel ponicim
Zaten yediklerimiz kadar önemlisi de spor tatlım
spor demişken kaptanim bu hafta biraz y uklendim dun ki kacamagimi ve hafta sonu 2 kaşık pilav dışında kacamakta yapmadım,diğer haftalar bu dan fazla olmuştu,ama veremedim sanki , normal mi
Kizlar bugu dogum gunumdu o yuzden gec geldim ve malesef cisss var cezami yaptim.
ayy semaycim mutlu yıllar çok güzel mutlu fit bir yıl olsun senin icin
Afiyet olsun cnm
patates olmamis tabi ama ekmegin yerinj tutmuş,afiyet olsun canim

Anladım tatlım Allah kabul etsin

Olabilir tatlım yarın spor yapma ve güzel hafif bir menü yap kendine :) kasların tartı öncesi şişmesin

O zaman detoks yapamazsın cnm
Sahurda yumurta peynir sütle falan yap
Cumada tutacaksan yarın akşam iftarı biraz hafif tutmaya çalış
Cuma öğlen falan tartılırsın işten gelince
İşe öğlen gidiyorum abla cuma tutmayacağım birde. Önümüzdeki hafta yapmak için detox araştırıyorum veremiyorummm sanki hep 78 kiloda kalacakmisim gibi hissediyorum

FarahFarah şimdi kahvalti turu yaptım bende yatıyorum,yumurta peynir yedim süt ictim,ekmek yemedim,yemesende olmaz kararsız kaldim zaten
bende şimdi ne yesem diye düşünüyorum Sanki en mantıklısı yumurtayla kahvaltı gibime geldi emeği bende düşünüyorum karara bağlayamadım. Yarın yapamıcam diye 3mil leslie yaptım. Akşamda çorba salata diye düşündüm. Allah kabul etsin oruçlarımızı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…