Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hırslı ve azimli olanlar zaten kendini belli ediyor fıstığım
Eminim sende çok güzel devam edeceksin

Aynen abla katiliyorum sana salatalara muhakkak koymak lazim hem sirke hem de zeytinyagi.Pirasa yemegini de ben kiymali zeytinyagli yapiyorum koca tencereye sadece 2 yk bulgur koyuyorum tadi muhtesem oluyor.

Rica ederim Canım
Ah ahhh en kötüsü o alışkanlıklarımız zaten canım Neyseki artık dönüyorsun o alışkqnlıktan

Ilk bildirim benden gelsin,

Gecen hafta:63
Bu hafta:62.2
Fark:-800
Yuzde:%1.26
Mesaj sayim:60+

Hedefim -1 di tutturamadim ama buna da sukur regl oncesi oldugu icin siskinlikte var insallah haftaya daha iyi olur.

Olsun Can'ım yine de güzel bence tebrikleeeer

Özür falan yok kaçamaksız olarak haftaya güzel bir hafta geçir bu bana yeter bence kötü değil ayrıca fıstığım demekki onlarda olmasa ooooo almış başını yürümüştün :))

Gunaydin kizlar +700
Geçen hafta 108
Bu hafta 108.7

Daha cok bekliyodum yalan degil
Parmaklarim bile sis

Niye böyle oldu ki fıstık

günaydınlar herkese bol eksili günler.. aynı zamanda hayırlı cumalar
Geçen haftaki kilom: 72,5
Bu hafta: 70,4
Fark: 2100 g ( %2,89)
Haftaya hedef: 69
Mesaj sayisi: 40+
spor 300+dk

Can'ım tebrikler gerçekten çok çok güzel

Günaydın kızlar. . 84.7 ile başlıyorum hedefim olan 65 i sizin de desteginizle görmek istiyorum.. hayırlı cumalar herkese

yinede maşallah sporun etkisi haftaya çıkar amaç kilolarımızı vermek.. evet ya karbonhidrat kesinlikle kilo vermeyi durduruyor özellikle nişasta grubu

teşekkürler ablacım umarım öyle devam eder vermeler.. geçmiş olsun abla dikkat et kendine

Kilom sabit kizlar
En azından artı cikmamissin canim haftaya dusersin
denerim ablacim saol
@seydan94
Kayısı yedim biraz daha bekliycem korkuyorum tartıyı çıkmaya iyyy kabus gibi.
Canım menulerin güzeldi eminim korktugun gibi cikmicak
Özür falan yok kaçamaksız olarak haftaya güzel bir hafta geçir bu bana yeter bence kötü değil ayrıca fıstığım demekki onlarda olmasa ooooo almış başını yürümüştün :))
bu hafta kaçamak yapmicam inşallah, spora da devam edicem bakalım sonuç ne olacak
Günaydın kızlar. . 84.7 ile başlıyorum hedefim olan 65 i sizin de desteginizle görmek istiyorum.. hayırlı cumalar herkese
inşallah canim ben inanıyorum hedefine cabuk ulasacaksin, ilk kiloların çabuk gidecek zaten devamı da gelecek inşallah,yeterki buraya sık uğramaya çalış ve kararlı ol
yinede maşallah sporun etkisi haftaya çıkar amaç kilolarımızı vermek.. evet ya karbonhidrat kesinlikle kilo vermeyi durduruyor özellikle nişasta grubu
ayy neclacim senjn gibi 2 kilo görsem var ya uçarı ben,bend3 bugün cevizli suya başladım,inşallah etkisini gorurum

canım cevizli suya bir çubuk tarcın bide yarım limon sık 1/2 lt suya sabah uyanır uyanmaz iç akşam aç karnına iç bu hafta ben onu uygulamadım çörek otu yedim haftaya ona devam edecem hep uygulama aynı şeyi bir hafta cevizli su bir hafta çörek otu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…