- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.701
görürsün canım nişasta ve karbonhidrattan uzak tut kendini ben bir sabah az alırsam alıryorum sonra yemiyorum en fazla yesem yulaf kepegine ekmek yapmışım çok az ondan tüketiyorum..En azından artı cikmamissin canim haftaya dusersin
denerim ablacim saol
@seydan94
Canım menulerin güzeldi eminim korktugun gibi cikmicak
bu hafta kaçamak yapmicam inşallah, spora da devam edicem bakalım sonuç ne olacak
inşallah canim ben inanıyorum hedefine cabuk ulasacaksin, ilk kiloların çabuk gidecek zaten devamı da gelecek inşallah,yeterki buraya sık uğramaya çalış ve kararlı ol
ayy neclacim senjn gibi 2 kilo görsem var ya uçarı ben,bend3 bugün cevizli suya başladım,inşallah etkisini gorurum
Geceden di mi yarım litre su+ 1 ceviz+çubuk tarçın içerken de yarım limon sıkıcam doğru di mi, çörek otunu nasıl kullaniyorsuncanım cevizli suya bir çubuk tarcın bide yarım limon sık 1/2 lt suya sabah uyanır uyanmaz iç akşam aç karnına iç bu hafta ben onu uygulamadım çörek otu yedim haftaya ona devam edecem hep uygulama aynı şeyi bir hafta cevizli su bir hafta çörek otu
@seydan94 kaptanim menüler için tesekurler
maasallah kuzum10 kilo var canm :)
tmm kuzucum :)))Tamam fıstık suyu ve sporu da menünün altına yazmayı unutma tamam mı:)
Azimle ve sabırla devam edersen verilmeyecek kilo yok CnmGünaydın kızlar. . 84.7 ile başlıyorum hedefim olan 65 i sizin de desteginizle görmek istiyorum.. hayırlı cumalar herkese
Sağolasın Tatlımteşekkürler ablacım umarım öyle devam eder vermeler.. geçmiş olsun abla dikkat et kendine
Şimdi seni soracaktım CnmGeçen hafta 78.7 kg
Bugün 79 kg
Fark +0.3 kg
Yüzde -0.38
yarım litre suya akşamdan 2-3 ceviz( boyutuna göre) 1 çubuk tarcın bırakıyorum sabah yarım limon sıkıyorum yarısını içiyorum ve ceviz tanelerinide yiyorum akşam uyumadan önce kalanını içiyorum. çörek otunuda tahta havanda ( demir havan etkisini alıyormuş ) iyicene dövüyorum sabah aç karnına 1 çay kaşıgı agzıma atıp yutuyorum eğer çörek otunu agzımda çignerim diyorsan havanda dövmene gerek yokGeceden di mi yarım litre su+ 1 ceviz+çubuk tarçın içerken de yarım limon sıkıcam doğru di mi, çörek otunu nasıl kullaniyorsun
Demekki bazı hataların var Cnm sende bunların ne olduğunu biliyosundur80.800:) 200 gr gr verıyorum ay ne sınır :)))
81.00-80.80 =200 gr :)
%0.2463054187
Aynen mefkuşum bir haftam boşa gitti. Bu hafta ekmek yememek için kendimi zorlayacağımŞimdi seni soracaktım Cnm
En azından az artı olmuş
Ama lütfen bu hafta daha dikkatli ol ve kaçamak yapma
5 dk lık zevk için niye haftalarca yerinde sayasınki
O da çok acı oluyor yaayarım litre suya akşamdan 2-3 ceviz( boyutuna göre) 1 çubuk tarcın bırakıyorum sabah yarım limon sıkıyorum yarısını içiyorum ve ceviz tanelerinide yiyorum akşam uyumadan önce kalanını içiyorum. çörek otunuda tahta havanda ( demir havan etkisini alıyormuş ) iyicene dövüyorum sabah aç karnına 1 çay kaşıgı agzıma atıp yutuyorum eğer çörek otunu agzımda çignerim diyorsan havanda dövmene gerek yok
ozellıkle su ve spor cok etkılıymıs abla onu farkettım suyu arttırdıkca ıstahım azaldı ınan kıDemekki bazı hataların var Cnm sende bunların ne olduğunu biliyosundur
Daha fazla dikkat etmeye çalış
Doğru Menü, su spor hepsi etken
En önemlisi kaçamak yapma CnmAynen mefkuşum bir haftam boşa gitti. Bu hafta ekmek yememek için kendimi zorlayacağım
kesinlikle abla yavaşlayacağını biliyorum ama ne zaman umarım 65 e düştükten sonra olurAzimle ve sabırla devam edersen verilmeyecek kilo yok Cnm
Burdada pek çok örnekleri var
Sağolasın Tatlım
Eksiler Bazen az Bazen fazla olabilir Cnm
Önemli olan pes etmeden devam etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?