- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.741
Sağol canım benim başlangıç kilom 87.7 idi 88.7 değil tatlımBoşa demeyelim haftaya daha güzel olsun canım artık listeye de alıyorum seni ona göre fıstık :)
Girmedim canım ilk kez bir takımda yim.eliya Can'ım daha önce hiç takımlara girmedin dimi tatlım ?
FarahFarah tuttu Tugba yani sanırım bugün tutuyorkızlar bi kontrol edin listeyi bi de oruç tutan kimse yok mu şimdiSemay25 dışında allah aşkına sabahtan beri soruyorum varsa söylesin
oruç tutanlar öğleden sonra akşam üstü tekrar bi tartılsın daha fazla eksi çıkarsa onu alcam listeye
FarahFarah tuttu Tugba yani sanırım bugün tutuyor
Sağol canım benim başlangıç kilom 87.7 idi 88.7 değil tatlım
Canım 700 g beklediğinden az olabilir ama kendine haksızlık etme haftaya daha süper olurGeçen hafta 85.3
Bu hafta 84.6
Fark -700
Yüzde 0.82
Mesaj +30
Spor +240
Boşa geçmiş bir hafta çok kızgınim kendime.
İnşallah canım ya.Canım 700 g beklediğinden az olabilir ama kendine haksızlık etme haftaya daha süper olur
Ben tutuyorum kaptanim o yuzden dunden yazdimKızlar oruç olanlar kimler bugün ?
Ben tutuyorum kaptanim o yuzden dunden yazdim
Sağol CancazımKizlar bu hafta eksi olan tum arkadaslari kutluyorumarti olanlarda uzulmesinler aksine daha cok hirslansinlar.Ben gecen hafta +300 dum hamdolsun bu hafta istedigim kadar olmasada -800 gordum.Yani yilmadan devam edersek vucutta direnmeyi birakir sadece sabir.
Burdayım abla ya aşırı üzgünüm bu hafta çok sıkıntı yaşadım kısmen buraya da yansıtmıştım. Kendimi çok motive ettim ama çiğköfteydi patatesti simitti çok kaçamağım var. Yarından itibaren sıfırlıcam kendimi insallah.FarahFarah nerdesin rakibem canım zumba güzelim.
Kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum ama ben bu hafta veremedim hatalarımın farkındayım iyi ki listeye girmemişim yoksa daha çok üzülecektim. Tartıldım ama sahur yaptığım için çıkan rakamı dikkate almamaya çalışıyorum. Bu hafta aşırı spor yaptım 360 saat falan ama galiba sadece heba ettim vaktimi. Herkesi tekrar tebrik ediyorum.
Tamam can kaptanım ilgin için sağol.Bugünden itibaren unut ve sıfırdan başla canım bide akşam iftardan önce tartılıp yaz Can'ım kilonu olur mu
Tamam can kaptanım ilgin için sağol.
Evet sıfırdan başla biliyorum yapıcaksin hep beraber başarıcaz canım benim.Burdayım abla ya aşırı üzgünüm bu hafta çok sıkıntı yaşadım kısmen buraya da yansıtmıştım. Kendimi çok motive ettim ama çiğköfteydi patatesti simitti çok kaçamağım var. Yarından itibaren sıfırlıcam kendimi insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?