Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosbuldum meslektasim. Çok güzel kilo vermişsin darısı başımıza. . Inşallah istediğin zaman hayırlı sağlıklı bi bebisin olur
Insallah canim sagol:)
Bende 83.9
yani -800
Ilk hafta olduğu için daha çok gitmesini bekliyordum açıkçası ama cumaya kadar gider inş.
Gayet guzel bir sonuc canim baslangic icin.

Neyseki korktugum gibi olmadi kizlar sadece +100 gramdayim insallah cumaya guzel bir eksi gorurum.
Inşallah canim
Gunaydin bayanlar....
Eksi 500 gram ciktim.....
Yani 94.5 ten
94 olmusum......
supersin canim masallah
Günaydın kızlar bende -200 gr geldim. Bu ayın sonuna kadar 70 kiloyu görmek hedefimdi tutmayacak galiba
Çok güzel canim tutabilir bence hedef uzak degil

Günaydın kızlar bende -200 gr geldim. Bu ayın sonuna kadar 70 kiloyu görmek hedefimdi tutmayacak galiba
umutsuz olma seker belli olmaz niye tutmasin.

Bende 83.9
yani -800
Ilk hafta olduğu için daha çok gitmesini bekliyordum açıkçası ama cumaya kadar gider inş.
canim cumadan itibarense gayet guzel azimsama 800 gram cerezi al karsina koy bak ne kadar cok.

Masallah tatlim pazartesi icin cok guzel bir eksi.
sagol canim.

bencede yaninda kurumeyve yada yiyebilecegin birseyler olursa karismazlar.bende oyle yapiyorum.

Kızlar ben sabitim cumaya düşer inşallah aynen devam,kuru meyvede yok
duser canim dusecek baska kacis yolu yok kilolarin.

Günaydın herkese
+200 benim ama regl oldum sonunda karnım şiş malum bu cumadan umutluyum
hadi gozun aydin ponicim cuma iti bir eksi gelecek gibi ufukta gorunen.

canim gelecek senin gelecegin yuzune ye derler ana iclrinden ve arkandan kilon konusulur. O yuzden napiyoruz saglikli beslenip cis yemiyoruz ve agizlarina tipa yapiyoruz.Zayifla bak o zaman neler olacak.....
Kesinlikle bana farklı kendi içlerinde farklılar. Ben naparsam yapmaya çalışıyorlar yapamayıncada böyle milletin içinde beni de yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. Ah şu kayınvalideler ahh seninkide az değilmiş. Insallah düzelmiştir Allah sabırlar versin iyi insanlar ama her huy bir olmuyor işte.
Bende artık gitmeme kararı aldım kim nereye gitmek istiyorsa buyursun gitsin. Akşam saat 9 10larda sırf onlar laf ediyor diye ben niye yiyim ki kuruyemiş bile yemem. Ama yanımda bulunduracam bundan sonra sağol. Ve zayıflıcam hepsindende zayıf olacam o zaman ben yerken onlar dert etsin bakalım

Kızlar bubasda ben evde hobi olaraktan arada tv izlerken hullahoop çeviriyorum dün eşimde yanmdaydı beni videoya çekmiş. Bu hullahoopu ilk yapmaya başladığımda 88 kiloydum ve 5 tur bile döndüremiyordum belimde ama dün dakikalarca çevirdiğimi farkettik:)) ve ben 88 ikende eşim dalga geçmek için videoya çekmişti kübra resmen yarım olmuşsun dedi :))))

Neyseki korktugum gibi olmadi kizlar sadece +100 gramdayim insallah cumaya guzel bir eksi gorurum.
Merak etme canım kaçamak yapmazsanız görürüz eskileri.

Gunaydin bayanlar....
Eksi 500 gram ciktim.....
Yani 94.5 ten
94 olmusum......
Vuuuu çok güzel canim.

eliya canımcım 1-2 haftaya göreceksin çok güzel kilo kaybıda yaşayacaksın
inşallah canım tarif için minnettarim resmen ruhuma iyi geldi.

Kaçamak yok hayatım inşallah verirsin moralini bozma.

Bende 83.9
yani -800
ooppss harikasın canım.

Günaydın herkese
+200 benim ama regl oldum sonunda karnım şiş malum bu cumadan umutluyum
Regl den Dolayı dir canım cuma yüzün güler inşallah.

Amin zaferi Tebrikler canım darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…