Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaslar yoğurt kürünü deneyen oldu mu.. yatmadan yarım saat önce yeniyormus.. deneyip faydasını gören var mi

Kızlar bugün beni affedin telefona bakcak halim yok 39 derece Ateş'im var yatıyorum fena
Allah şifalar versin canım daha iyi oldun mu ateşin düştü mü
Yokmu canım bi çözüm yolu bu polikistikover in nasil bir yol izleniyor.
Ben polikistik over değilim ama multikistik yapıda yumurtalıklarım yani tembellik var. Gecen sene soğan kürü yaptım sonrada hiç kist oluşmadı. Tabi o zamanlar kilo da verdim onunda etkisi olmuştur.

Ahh canım olmaz bir daha inşallah.

Tek tedavisi kilo vermek ama kistler hormonları etkilediği için metabolizmam çok yavaş,çabuk kilo aliyorum. Kısır döngü yani
Canım belki uzun surucek kiloyu vermek ama verdikten sonra sağlıklı beslenmeyi hayatına alırsan kilo almazsin kısır donguden kurtulmus olursun. Ki iyi kilo vermişsin herseye rağmen.

Kızlar bugün fazla kaçamaklı menü görmedim bu hoşuma gitti bol sporlu olmuş valla bu Ateş bu halsizlik beni bitiriyor ben uyuyayım size iyi geceler kaçamak yoooook sakin he gece falan su için bol bol :)
gecmisbolsun seker

spor disinda guzel canim.gozun aydin tatlim.

Kızlar bugun sabah sabit tim yarın sabahı merak ediyorum umarım herkes eksi olur
ne guzel temenni.

canim sen adet olamadin ya.ama sen sanki sikiyorsun biraz veriyorsun sonra arada kacamaklarin oluyor basliyor artilar diye hatirliyorum.Hastaligina ragmen dikkat edince veriyorsun bunyene haksizlik etme.cisslara dikkat et gider sekerim.sabirla tabi....hepimizin yolu kisa degil cunku biz sok diyetler yapmiyoruz saglikli beslenip azar azar veriyoruz....

Çubuk tarçın alır almaz başlıcam inşallah. Sağol ablacım. Bu arada gözün aydın annen baban yanına gelmişler ne mutlu sana.

Canm akşam karbonhidrat yüklemesi yapmışsın resmen ben emziriyorum ve diyetistene gdiyorum bana gün içinde 2 tane cerdi canım braz fazla olmuş sanki

Menum
sabah
2 incir 2 kayisi 2 hurma

Saat 11.00
Az yumurta salatasi
5 zeytin
Domates
Biber
Kiyma kavurmasi
Peynir

Saat 16.30
1 kaseden biraz fazla tavuksuyu corbasi
5 yk yogurt
Et

Spor 1saat 40 dakka yuruyus
Su 3 litreye yaklasir
Güzel canım

Güzel bence

Güzel canım

Güzel canım

Güzel canım sporda var çok iyi

Kızlar bugün beni affedin telefona bakcak halim yok 39 derece Ateş'im var yatıyorum fena
allah şifa versin canım

Gayet güzel canım adiyet olsun

Güzel canım

Teşekkür ederim tatlım benim

Kuzum sabır belki seninki yavaş gitcek bu hastalık yüzünden ama gidicek kuzum bak ben yendim bunu inan bana kilo verince sende yeniceksin birlikte aşcaz kuzum sen sabırlı ol yeter

Aynen sorma kuzum işte ya Ateş'im fırladı şimdi düştü gibi antibiyotik saatim dı uyudum uyandım onu içtim şimdi tekrar uyicam :) sağol kuzum benim

Arkadaslar yoğurt kürünü deneyen oldu mu.. yatmadan yarım saat önce yeniyormus.. deneyip faydasını gören var mi
Selam tanıştık mı tanışmadık mı hatırlamıyorum. Ben Tuğba 25 yaşındayım evliyim etliyim butluyum:) bir aydır buradayım ve 3 kilo verdim. Çok kaçamak yaptığım için anca bu kadar gitti ama artık kaçamağa son. Insallah beraberce kurtuluruz fazlalıklardan.

Yaşımı yanlış yazmışım daha 24ü kabullenememişken 25 nerden çıktı bilmiyorum aslında 92liyim. Neyse bunakşam beni çok sinir ettiler ondan bahsetmek istiyorum. Dışarı çıktık eşimin ailesiyle. Simitler pastalar havada uçuşuyor tabi. Ben istemiyorum yemicem almıcam dedikçe üstüme geldiler. Ne gerek var bu muhabbetlere ya halden anlayın ben zaten nefsimle mücadele ediyorum birde sizinle niye mücadele etmem gerekiyor. Diyetteysem diyetteyim yemiyorsam yemiyorum ısrarla aynı konu döndü eşim bile laf olsun diye gaza gelio konuşmalar falan. Artık bir süre sonra somurtmaya başlamışım resmen gecemi mahfettiler birdahada kimseyle bir yere gitmem. Arkadaşlar nasıl başa çıkıyorsunuz bunlarla benim tersim çok ters sabrettim yüz yüze baktığım insanlar saygısızlıkda etmedim ama hep bi laf sokmalar. Venim diyetim sizi mi gerdi bu ne ya.

Ayy takma boşver ne biliyorsan onu oku Yemiyorsan yemezsin geçen günde de bana aynı şeyi yaptı arkadaşlarım ayıp olmasın diye yedim keşke yemesey dim bu bizim kendimizle savaşımız umursama. Bugün bizde de hem kahvaltı hem akşam yemeği börek çörek tatlı ne ararsan vardı yüzlerine bile bakmadım kafada bitir tatlım canın bile çekmiyor.

Gayet güzel canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…