Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dünkü
iyi iyi çok güzel ben onunla ve çörek otuyla iyi kilo veriyorum ve gebelik döneminde sadece cevizin suyu kilo kontrolu yapıyormuş

Zuhal ablacim galiba söyledikleriniz bizi kendimize getirdi. Kafada bitirme olayını yaşıyorum resmen masadaki hiçbir yemek umrumda degil çok heyecanlıyım iyiki varsınız bize yol gosteriyorsunuz.

dünkü

iyi iyi çok güzel ben onunla ve çörek otuyla iyi kilo veriyorum ve gebelik döneminde sadece cevizin suyu kilo kontrolu yapıyormuş
Çörek otu yağı aldım hatta makinada sıkıp şişeye doldurdular gözümüzün önünde 3 gün kullandım cevize başlayınca bıraktım ikisi bir arada olmasın diye sen nasıl yapıyorsun beraber Kullanıyor musun?

Zuhal ablacim galiba söyledikleriniz bizi kendimize getirdi. Kafada bitirme olayını yaşıyorum resmen masadaki hiçbir yemek umrumda degil çok heyecanlıyım iyiki varsınız bize yol gosteriyorsunuz.
Bunu sen başaracaksın Tatlım kendi azmin ve iradenle
Bende başlangıç ta çok heyecanlıydım zaman biran önce geçsin istiyodum
Şu anda sana uzak gibi görünsede inan çabucacık geçiyor
Sonra gelsin iltifatlar, küçük bedenler

Geçen sen yazmıştın heralde bende platese başlıyım diye
Bence şimdilik sadece yürüyüş Leslie falan yap
75 in altına düşünce yavaş yavaş başlarsın
Tabi Yinede sen bilirsin

yok canım bende ayrı kullanıyorum ne olur ne olmaz diye

supersın canım ınsallah bende atarım su 7 lerı bıran once

kızlar bende bıldırım yapayım +2 kılo ama ıltıhaplı romatızma var bende elım yuzum heryerım sıs kesın odemdır cunku kacamagım yok kılo olamaz zaten 3 gunde o kadar kıloda alınmaz heralcumaya sabıt olsam oynarım heral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…