- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #141.101
çok geçmiş olsun canım kilo degildir o canım doktora görün mazallah biz organına zarar vermesin annemde varkızlar bende bıldırım yapayım +2 kılo ama ıltıhaplı romatızma var bende elım yuzum heryerım sıs kesın odemdır cunku kacamagım yok kılo olamaz zaten 3 gunde o kadar kıloda alınmaz heralcumaya sabıt olsam oynarım heral
inşallah atarsın 7 leri saglıgın iyi olsundasupersın canım ınsallah bende atarım su 7 lerı bıran once
oh abla keyfini sür burda 2 gündür çok kötü yagış varBurdada havalar biraz düzeldi
Dışarda yürüyüş sezonunu açıyorum
T.kahvemi içtim şimdi dısarı marş marş
Çörek otu yağı aldım hatta makinada sıkıp şişeye doldurdular gözümüzün önünde 3 gün kullandım cevize başlayınca bıraktım ikisi bir arada olmasın diye sen nasıl yapıyorsun beraber Kullanıyor musun?
Eksini gördüm Tatlım maşallah süpersinoh abla keyfini sür burda 2 gündür çok kötü yagış var
haklısın canım en azından sızden utanıp yemıyorumn :))Herkesin koşturması oluyor illaki kuzum ama inan baba Buraya ne kadar sık gelirsen o kadar iyi olur senin için
Tamam öyle yapayım doğru olanda sonra plates başlamak sonuçta daha vermem gereken kilolar var sıkılaşmak için erken.Bunu sen başaracaksın Tatlım kendi azmin ve iradenle
Bende başlangıç ta çok heyecanlıydım zaman biran önce geçsin istiyodum
Şu anda sana uzak gibi görünsede inan çabucacık geçiyor
Sonra gelsin iltifatlar, küçük bedenler
Geçen sen yazmıştın heralde bende platese başlıyım diye
Bence şimdilik sadece yürüyüş Leslie falan yap
75 in altına düşünce yavaş yavaş başlarsın
Tabi Yinede sen bilirsin
Çok sevindim darısı başımıza.benim bugunku eksim çok iyi sabahtan düşünüyorum nasıl yazacam diye eşim sporla çok ugraşmış o kadar hızlı niye kilo veriyorum dedim bana vücudu bir alıştırsan devamı geliyor diye -1400 çıktı yanı 7leride attım artık 6 larla ugraşma zamanı
İnşallah cuma ya azda olsa eksin olur sana moral verir. Bu hastalıkta bu durumlar normalmi?kızlar bende bıldırım yapayım +2 kılo ama ıltıhaplı romatızma var bende elım yuzum heryerım sıs kesın odemdır cunku kacamagım yok kılo olamaz zaten 3 gunde o kadar kıloda alınmaz heralcumaya sabıt olsam oynarım heral
Çok çok geçmiş olsun umarım önemli birsey değildir acil sifalarKizlar -100 deyim esim felaket hasta dun gee hastanede filan kaldik
Bende öyle yapayım tecrübeye kulak vermek lazım.eliya canım ben senin yerinde olsam dönüşümlü yaparım bir çörek otu bi ceviz suyu 15 gün aralıklarla vucud alısıyor birine bir anda degiştirince iyi geliyor
Çok heyecanlıyım evet hızlı geçsin istiyorum zaman inşallah başarıcam engel tanımıyorum artık.Bunu sen başaracaksın Tatlım kendi azmin ve iradenle
Bende başlangıç ta çok heyecanlıydım zaman biran önce geçsin istiyodum
Şu anda sana uzak gibi görünsede inan çabucacık geçiyor
Sonra gelsin iltifatlar, küçük bedenler
Geçen sen yazmıştın heralde bende platese başlıyım diye
Bence şimdilik sadece yürüyüş Leslie falan yap
75 in altına düşünce yavaş yavaş başlarsın
Tabi Yinede sen bilirsin
normal sayılır canımbenım durmadan elım ayagım sıserdı bu ara ıyıyım yıneÇok sevindim darısı başımıza.
İnşallah cuma ya azda olsa eksin olur sana moral verir. Bu hastalıkta bu durumlar normalmi?
Çok çok geçmiş olsun umarım önemli birsey değildir acil sifalar
Bende öyle yapayım tecrübeye kulak vermek lazım.
Yaşımı yanlış yazmışım daha 24ü kabullenememişken 25 nerden çıktı bilmiyorum aslında 92liyim. Neyse bunakşam beni çok sinir ettiler ondan bahsetmek istiyorum. Dışarı çıktık eşimin ailesiyle. Simitler pastalar havada uçuşuyor tabi. Ben istemiyorum yemicem almıcam dedikçe üstüme geldiler. Ne gerek var bu muhabbetlere ya halden anlayın ben zaten nefsimle mücadele ediyorum birde sizinle niye mücadele etmem gerekiyor. Diyetteysem diyetteyim yemiyorsam yemiyorum ısrarla aynı konu döndü eşim bile laf olsun diye gaza gelio konuşmalar falan. Artık bir süre sonra somurtmaya başlamışım resmen gecemi mahfettiler birdahada kimseyle bir yere gitmem. Arkadaşlar nasıl başa çıkıyorsunuz bunlarla benim tersim çok ters sabrettim yüz yüze baktığım insanlar saygısızlıkda etmedim ama hep bi laf sokmalar. Venim diyetim sizi mi gerdi bu ne ya.
Neyseki korktugum gibi olmadi kizlar sadece +100 gramdayim insallah cumaya guzel bir eksi gorurum.
Evet biberli limonlu olandan bahsediyorum. Internette sürekli karşıma çıkıyo. Birde takip ettiğim bi sayfa var "leyla ile yemek saati" diye onu uygulayip baya zayıflamis. Merak ettim herkes de aynı etki oluyormu
Gunaydin bayanlar....
Eksi 500 gram ciktim.....
Yani 94.5 ten
94 olmusum......
Günaydın kızlar bende -200 gr geldim. Bu ayın sonuna kadar 70 kiloyu görmek hedefimdi tutmayacak galiba
Bende 83.9
yani -800
Ilk hafta olduğu için daha çok gitmesini bekliyordum açıkçası ama cumaya kadar gider inş.
Çok güzel canı herşey yerinde
Evet canim dün abarttim, emziriyorum ekmekte yemedim ama yinede abarttim icime sinmedi zaten,bugün acısını cikaririm
çıtır kaptanim nasılsın bugun
Canım ben gitmiyorum bir yere kesin çözüm,ama tabiki gitmek zorundayız,bence yanında ceviz falan bulundur ne bileyim sağlıklı şeyler,onlardan yiyerek eşlik et,bence insanlar onlar yerken sen boş oturunca ısrar ediyolar
Düşcek düşcek sen Sabrını koru sadecw görürsün cuma birden düşcek hemde :)Kızlar ben sabitim cumaya düşer inşallah aynen devam,kuru meyvede yok
Günaydın herkese
+200 benim ama regl oldum sonunda karnım şiş malum bu cumadan umutluyum
Ah 8 ler vah 8 ler gel gayri can 8 ler......
Bu kadar iltifata gecikmeseler bari.....
@seydan94 Kaptanı deryam Nerelerdesin nasıl oldun merak icindeyim.
Selamlar fıstıklar
Bugün maşallah herkes çok güzel bildirimler yapmış
1-2 tane artı var ama onlarda fazla değil
1.liğin ayak seslerini duyuyor gibiyim
Hadi bakalım cumaya kadar sıfır kaçamak bol su ve sporla devam edelim
Kizlar -100 deyim esim felaket hasta dun gee hastanede filan kaldik
Çok heyecanlıyım evet hızlı geçsin istiyorum zaman inşallah başarıcam engel tanımıyorum artık.
Benim farkımda geçen cumaya göre -400 bu hafta 85.9 u görmek istiyorum en azından.
Tebrikler kizlar
haklısın canım en azından sızden utanıp yemıyorumn :))
menulerımı mecburen pes pese yazacagım cok uzgunum
cumartesı
sabah 11.00 yumusrta zeytın peynır salatalık ıkı uc tane kızarmıs patates 1 dılım ekmek
oglen 15.00 3 tane cıg kofte yesıl cay
aksam 19.00 karnabahar fırında. pırasa mercımek corbası
5 6 fındık bır avuc leblebı
pazar
sabah 10.00 peynırlı omlet 3 zeytın 1 dılım ekmek
ogle 15.00 bır dılım sınıtzel 3 cıg kofte yesıl cay maden suyu
aksam 19.00 cıger sogan salatası bır dılım ekmek
spor yarım saat yurudum ıkı gunde 2 lıtre su ıctım
bugunku menum
sabah08. 00 zytın bır dılım ekmek azıcık p eynır
ogle 12.30 yarım lahmacun
aksma 18.00 mercımek corbası karnabahar salata ayran
1 elma
6 bardak su
Menun
Sabah 08.00
2 yumurta, 2 kaşık lor, 4 zeytin
Ogle 11.30
Karnabahar,bol yeşillik,yarım dilim tb
Ara 14.30 1 havuç,yarım bardak sut
Akşam 17.00 1 kofte,2 kaşık ıspanak,1 kase yoğurt,1 lokma muz
3,5 lt su,3 mile leslie,300 ip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?