Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok geçmiş olsun canım kilo degildir o canım doktora görün mazallah biz organına zarar vermesin annemde var

eliya canım ben senin yerinde olsam dönüşümlü yaparım bir çörek otu bi ceviz suyu 15 gün aralıklarla vucud alısıyor birine bir anda degiştirince iyi geliyor

cok yoruldum bu aralar kızlar cok da bunaldım ızındekı arkadas da ınadına ızın alıyor rapor alıyor cok bunaldım

menulerımı mecburen pes pese yazacagım cok uzgunum
cumartesı
sabah 11.00 yumusrta zeytın peynır salatalık ıkı uc tane kızarmıs patates 1 dılım ekmek
oglen 15.00 3 tane cıg kofte yesıl cay
aksam 19.00 karnabahar fırında. pırasa mercımek corbası
5 6 fındık bır avuc leblebı

pazar
sabah 10.00 peynırlı omlet 3 zeytın 1 dılım ekmek
ogle 15.00 bır dılım sınıtzel 3 cıg kofte yesıl cay maden suyu
aksam 19.00 cıger sogan salatası bır dılım ekmek
spor yarım saat yurudum ıkı gunde 2 lıtre su ıctım

bugunku menum
sabah08. 00 zytın bır dılım ekmek azıcık p eynır
ogle 12.30 yarım lahmacun
aksma 18.00 mercımek corbası karnabahar salata ayran
1 elma
6 bardak su

Tamam öyle yapayım doğru olanda sonra plates başlamak sonuçta daha vermem gereken kilolar var sıkılaşmak için erken.

Çok sevindim darısı başımıza.

İnşallah cuma ya azda olsa eksin olur sana moral verir. Bu hastalıkta bu durumlar normalmi?

Kizlar -100 deyim esim felaket hasta dun gee hastanede filan kaldik
Çok çok geçmiş olsun umarım önemli birsey değildir acil sifalar

eliya canım ben senin yerinde olsam dönüşümlü yaparım bir çörek otu bi ceviz suyu 15 gün aralıklarla vucud alısıyor birine bir anda degiştirince iyi geliyor
Bende öyle yapayım tecrübeye kulak vermek lazım.

Çok heyecanlıyım evet hızlı geçsin istiyorum zaman inşallah başarıcam engel tanımıyorum artık.

normal sayılır canımbenım durmadan elım ayagım sıserdı bu ara ıyıyım yıne

Canım benim senin iyiliğini düşünseler ısrar etmezler zaten sen boşver kuzum saygını koru kibarca reddet tıka kulaklarını kıskançlık o başka bişey değil

Neyseki korktugum gibi olmadi kizlar sadece +100 gramdayim insallah cumaya guzel bir eksi gorurum.

Olucak fıstık Regl de olursan daha rahat olur
Evet biberli limonlu olandan bahsediyorum. Internette sürekli karşıma çıkıyo. Birde takip ettiğim bi sayfa var "leyla ile yemek saati" diye onu uygulayip baya zayıflamis. Merak ettim herkes de aynı etki oluyormu

Can'ım onu Mefkurem denemişti sanırım dimi fıstık yanlış mı hatırlıyorum yoksa ?

Gunaydin bayanlar....
Eksi 500 gram ciktim.....
Yani 94.5 ten
94 olmusum......

Ya ben seni yirim aferin kız sana

Günaydın kızlar bende -200 gr geldim. Bu ayın sonuna kadar 70 kiloyu görmek hedefimdi tutmayacak galiba

Tebrikler bebeğim olucak olucak neden öyle ümitsizlik bakayım daha ay sonuna çok var daha ay ortası bile olmadı

Bende 83.9
yani -800
Ilk hafta olduğu için daha çok gitmesini bekliyordum açıkçası ama cumaya kadar gider inş.

İnşallah bitanem de bence iyi gitmiş normaldir zaten tebrikler

Ayy bende bu lafı duymakmıydım yirim kız seni teşekkür ederim daha iyi olmaya çalışıyorum bugün bütün gün hastanedeydim yeni eve geldim inşallah 2 gün sonra Bi test var çıkıcak olan bakalım başka bir hastalıktan şüphelendi doktor Bi çeşit virüsmüş bağdemcikte iltihap falan aynı şeyleri yapar Dedi bakalım

Kızlar ben sabitim cumaya düşer inşallah aynen devam,kuru meyvede yok
Düşcek düşcek sen Sabrını koru sadecw görürsün cuma birden düşcek hemde :)

Günaydın herkese
+200 benim ama regl oldum sonunda karnım şiş malum bu cumadan umutluyum

İnşallah kuzum benim kaçamak yapma bende umutluyum senden
Ah 8 ler vah 8 ler gel gayri can 8 ler......
Bu kadar iltifata gecikmeseler bari.....

Gelcek gelcek çok yakındaaaa hemdeeeee
@seydan94 Kaptanı deryam Nerelerdesin nasıl oldun merak icindeyim.

Bebeğimmmmm şimdi eve geldim eh işte diyelim 2 gün sonra netleşecek işte dediğim gibi o Zamana kadar antibiyotik devam ilaçlar devam

İnşallah Canımmm

Kizlar -100 deyim esim felaket hasta dun gee hastanede filan kaldik

Çok geçmiş olsun tatlım o uykusuzluğa rağmen falan iyi o zaman

haklısın canım en azından sızden utanıp yemıyorumn :))

Evet ama biraz daha katilim tatlım Bu şekilde burda olmanın hiç manası yok yanlış anlama ama tatlım öyle maalesef

Bu çiğ köfteler ne hergün ? Şinitzel bit de ohhh kusun maalesef bu şekilde Zor bunların hepsinin cezası da var her kaçamak için 500 ip 1 saat yürüyüş veya Leslie ve kuzum hadi onu da geçtim de sen kendine yazık ediyon bebeğim hem diyetteyim psikolojisiyle kendini yoruyorsun ama yediklerinle verip motive de olamıyorsun
bugunku menum
sabah08. 00 zytın bır dılım ekmek azıcık p eynır
ogle 12.30 yarım lahmacun
aksma 18.00 mercımek corbası karnabahar salata ayran
1 elma
6 bardak su

Çiğ köfte gitti lahmacun geldi :) kız şu öğlen salata olsa ızgara köfte tavuk olsa olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…