Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlar iste benim menüm
11 30 çay, yarım çemenli yumurta, domates, peynir, 3 dilim ev sucuğu
14 30 sade kahve, 1 parca bitter ile bir kuru kayısı + bir kuru incir+ 1 hurma + 1 ceviz
19 30 bir kaze yayla çorbası, 3 kaşık kadar tavuk, 1 kase cacık
spor 90dk yürüyüş
3 litrede su

Canım tabiki merak ediyoruz tahliller nasıl çıktı bi virüsten bahsetmişti sanki dr omuymus çok geçmiş olsun canım ya inşallah iyi gelir serum ve iğneler.

Canim napmissin ara ogun de cok abartmissin onun disinda guzel.

Gayet güzel canim afiyet eksi olsun inşallah

Çok güzel Tatlım hurma kayisi incir 1 i olsaydı keşke afiyet olsun. Bu hafta iyi bi eksi olucak gibi

Tatlım bu kek nerden çıktı dikkat et kuzuya yarında bu kekin cezasını istiyorum şimdi kuzunla ilgilen
O kadar moralim bozulduğu ben vücuduma taniyosam bu kekin acısını alır benden,inanilmaz negatifim suan,cok ta yorgunum,yarın cezayı oderim
Geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer ateşi. Misafir gelirken ne yapacağını şaşırıyor insan hele iki çocuk varsa... kolay gelsin tatlim
Sağol canim,gelmediler zaten söyledim çocuğun durumunu,aynen çok yoruldum zaten
Çok güzel menü canim maşallah sana
Geçmiş olsun canım.kek hiç olmamis. Ev işi yaparken baya kalori harcamistirsin
Öyle canim olmadı farkındayım,yazarken de utandım kendimden,sanki diet mahvolmus gibi geliyo suan
Menüm
9:00
1 elma

12:00
2 lokma ekmek
Haşlanmış yumurta
1 kk peynir,2 zeytin
Domates,salatalık,biber

18:00
2 kepçe taze fasulye yemeği,
1 kase yoğurt
Tere,kuzukulağı

Su2 lt
Spor henüz yok
senin menun güzel canim umarım cuma günü umduğunu gorursun
güzel olmuş canim dolu dolu ama sağlıklı
Çok üzüldüm kaptanim çok geçmiş olsun
Çok güzel canim afiyet olsun sana
Afiyet olsun canim

Canim napmissin ara ogun de cok abartmissin onun disinda guzel.

Gayet güzel canim afiyet eksi olsun inşallah

Çok güzel Tatlım hurma kayisi incir 1 i olsaydı keşke afiyet olsun. Bu hafta iyi bi eksi olucak gibi
Bugün eşimin haftalık izin günü tutturdu tatlı da tatlı diye bende olmaz dedim cumaya yaparım ne istersen. Got dışarda ne yiyorsan ye ben görmiyim eve de getirme dedim sonra küstü. Onu kandırmacalık bunları rondodan çekip toplar yaptım ben iki tane yedim tekabülen yazdım sayıları daha azdır.

Ah Can'ım ya maalesef Noldu kuzum ufaklığın ateşi Düştümü çocuk be bu tatlım hasta olcak tabi bak ben kaç yaşıma geldim ben bile oluyorum yoksa başka bişey mi var moralini bozan

Ozaman oldu canim:)

Canim cok gecmis olsun umarim ilaclar şifa olur.

İnşallah tatlım

Çok sağol canımm benim ah Can'ım ya bağdemcik işte

Kaptanım pirinç koymadan yaptım eşim nerde bunun pirinci dedi hatta ama ben diyetteyim dedim evet ya midem patlıycak sanki yemesem iyiymiş :) su 3 u geçiyor yatana kadar acaba zararı olurmu fazla suyun.

Eh işte öyle hissetme diye dedim kuzum:)
Pirinç olmaması iyi ama
kuzum kişiden kişiye değişir susuyorsan iç demekki ihtiyacın vardır 4 lt yi geçme yine de

Can'ım hurma o kadar az kalorisiz bişey değil bitterde öyle kuru incir de hepsini de karıştırma kuzum öyle onun dışında güzel

Canım tabiki merak ediyoruz tahliller nasıl çıktı bi virüsten bahsetmişti sanki dr omuymus çok geçmiş olsun canım ya inşallah iyi gelir serum ve iğneler.

Yok kuzum Allah'a şükür o değilmiş negatif çıktı test şimdi sadece bağdemcik iltihabi olduğunu anladık ona yönelik tedavi devam işte antibiyotik içiyordum 9 hap oldu Bi işe yaramıyor Dedi doktor bu ağır geçicek iğneye geçelim Dedi o daha çabuk etki ediyor ya tabi serumda öyle artık ağrıdan bir şey yiyemiyorum Can'ım felaket acıyor Bi de artık Ağrısı kulağıma kadar vuruyor kulağında bişey yok Dedi doktor onun Ağrı'sı vurur Dedi maalesef güzel haberler veremedim ama inşallah veririm cumartesi tekrar kontrolüm var

Yani kötü değil tabi ama birden çok göründü peşpeşe yazınca

Hee böyle açıklayınca oldu bak :) afiyet olsun

Ahh canım ya inşallah iyi gelir iğneler ve hemen toparlarsin işkence gibi bademcik ağrısı kulak ondan beter Rabbim şifa versin güzel haberlerini alalım çabucak.

Ah Can'ım ya maalesef Noldu kuzum ufaklığın ateşi Düştümü çocuk be bu tatlım hasta olcak tabi bak ben kaç yaşıma geldim ben bile oluyorum yoksa başka bişey mi var moralini bozan
Ateşi düştü şimdi iyi tabi ama boğaz enfeksiyonu bademcik var ondada antibiyotige başladık takipteyiz sürekli , kaçamağı yapinca moralim bozuldu aslında,baktım net ten 300 kal yani 5 dilim ekmek,yulaf ekmeğine başladım 5 dilim ekmek yedim,başka bişey yok şükür,2 gün çok dikkat edicem ama bu cuma dan fazla bir umudum yok 200 g verdim sadece

Oyyy canimsin yaa bide bizle uğraşıyorsun hakkını helal et nolur

Sen kaçamak yapma vücudun 1 inat eder 2 inat eder 3 de gider kilolar sen onlardan daha inatçı ol
Yaaa biz burda boşuna demiyoruz kek falan kötü
Geçmiş olsun kuzum en iyi bilirim onu ben küçüklüğümden beri oluyorum bak hala oluyorum ah be kuzum geçer geçer küçükken benim bağdemcik iltihabımdan kültür bile yaptılar depo iğnesi vurulmuşum 1 ay korumuş ancak düşün çocukken sık hasta olur normaldir endişelenme geçicek işte benim yaşıma gelince de Böyle yılda 1 2 çekicek sadece en fazla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…