Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seydan masallah ağzım açık kalıyo valla basarilarınız karsışında.bende şu 20 kilodan kurtulabilirim umarım.hayatımda kendimi hiç60 kilo olarak görmedim çok mrk ediyorum :))

Günaydın arkadaşlar!!!
Bugün mutluyum söylemesi ayıp ama doğumdan sonra 6 ayın sonunda regl oldum sanki bütün şişlerim inecek gibi hissediyorum

Hadi bakalım inşallah tatlım sevindim senin adına

Olsun sen yemeğine dikkat etmeye devam
Aynen Can'ım ya bak ben hala annemin koynunda ağlıyorum

Hoşbuldum canım ,buranın etkisi tartışılmaz daha ilk günden kahvaltı bile istemedi canım:))

Canım çok güzel oluyor valla:)) tavuklu ya da etli güzel oluyor. Et ya da tavuğu haşlayıp suyuna firik atıp pişiriyoruz nefis. Evet canım gaziantepliyim sen de mi buralardansın biliyorsun :))
Yok kuzum ben yozgatliyim, arkadaşlarım çok antepten ama kısmet olmadı yemek,bellimi olur gorusuruz birgün yeriz senin elinden :)

Canimcim menü güzel özellikle zeytin sayısı tam bana göre :) inşallah sislikler inmiştir duzelmistir hastalığı ,bizimki iyi fena değil. Sınavlarını geç gel tam tempo devam hedefi yakalayana kadar vazgeçmek yok bizde insallah

kızlar dun esım hastalandı ıse gelemedım hastaneye gotrduk esımı kusura bakmayın devmasızlık yapan ogrencı gıbıyım
Nesi var canım önemli değildir inşallah. Sağlık olsunda gelirsin canım sıkıntı yapma.

Günaydın kızlarr. Kahvaltısı bu saatlerde yapan varmı benim dışımda:))
Ben 11 den önce yiyemiyorum canım.

Ben 4 numarayim maalesef

Sizler??

Eki Görüntüle 1813566
2 yim herhalde 8 in az daha sisko suda olabilirim

Kızlar ilk iğnemi vuruldum
Umarım iyi gelirler tek istediğim bu
Hay bu hastalığın Nasıl bişey bu ya
Canımmm inşallah çok iyi gelir sağlığına kavuşursun.

Hosgeldin tatlim,
Ben Elif 35 yasinda 2 delikanli annesiyim. 2 haftayı atlattim 1 haftadır takımda yim. Burası gerçekten çok farklı inşallah sende fazlaliklarindan bir an önce kurtulursun. Tekrar hoşgeldin.

firik.pilavi ne canim pirinclemi yapiliyor.

meraba canim ben semay 35 yasinda 3 cocuk annesiyim.110 kiloyla basladigim seruvenimde su an 8 li rakamlari dort gozle bekliyorum.umarim hepimiz hedeflerimize ulasiriz.

Kizlar regl agrilarim var bide usuttum sanirim sismeye basladim bakalim cumaya ne olacam....

Günaydın kızlarr. Kahvaltısı bu saatlerde yapan varmı benim dışımda:))
ben canim bugun 12 de kahvalti yapabildim gelen guden oldu hep.

Ben 4 numarayim maalesef

Sizler??

Eki Görüntüle 1813566
kiz ben bile kendimi 2 numara hissettim sen nasil 4 oldun ben senin dolma biberli resmin gibi kendimi sivribiber zannediyorum heralde.

Kızlar ilk iğnemi vuruldum
Umarım iyi gelirler tek istediğim bu
Hay bu hastalığın Nasıl bişey bu ya
gecmis olsun sifa olsun kaptanim.

Merhaba arkadaşlar..çalıştığım için gündüz pek zamanım olmuyor girmeye.ben de inşallah aranıza kabul edilirim.sanırım seydan arkadaştan teklif gelmişti bana da.inanirmisiniz ben1 yıldan beri belki takip ediyorum bu cumazayiflama takımlarını.başarı öykülerini okuyorum ha bire ..ama bi türlü cesaret edip takıma girmeyi denryememistim.Bu insanlar nasil bu kadar azimli oluyor derdim hep.sonra dedim ki niye ben yapamıyorum ki.ama gerçekten tüm azimli arkadaşlar i tebrik ediyorum.bana ilham olursunuz ınş.şu idaresizligimi sizin sayenizde yeni cem ınş.

Canim meraba hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…