- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #142.241
Canim ben pazar gunu istabula gidicem gezmeye cumartesi donucem izin almak istemiyorum menulerime dikkat etsem mesajlardan muaf olsam bir hafta olur mu kaptanim.Kızlar bu arada makarna pilav için söylüyorum hafta da en fazla 1 kere 2 kaşık olması kaydıyla bişey demiyorum hafta da 2 gördüğümde ceza kesicem bundan sonra ona da haberiniz olsun
Canim ben pazar gunu istabula gidicem gezmeye cumartesi donucem izin almak istemiyorum menulerime dikkat etsem mesajlardan muaf olsam bir hafta olur mu kaptanim.
Öğün atlamak hiç iyi değil Tatlım
Dr lar ısrarla uyarıyor
En azından yoğurt ye akşam
Menüm
12:30
1 d tam b ekmeğinden yapılmış iki halka sucuklu tost
Domates,salatalık
17:30
3 lokma ekmek
2 kk peynir
Su,2 lt
Spor,1 saat dışarıda yürüyüş
Sadece menu bildirimi yapabilirm canim onun disinda yazamam,bir haftalik sadece izne ayrilmak istemiyorum.Bildirim yapabilecek misin
Sabah 9
1 yumurta
4 zeytin
1kk peynir
Catalin ucuyla tereyag ve ev Salçasi
Çay
10 fındık
Saat 17
Bol yeşillik
2 parça ızgara tavuk göğsü
2 pet bardak ayran
2 litre su evde 3 e tamamlıYcam
Spor saat 11 den beri ora senin bura benim yuruduk şimdi eve dönüyorum acıkırsam ki inşallah acıkmam yoğurt yemeyi planlıyorum.
Sadece menu bildirimi yapabilirm canim onun disinda yazamam,bir haftalik sadece izne ayrilmak istemiyorum.
Yok yok ben toparlandim canım daha 4 gün var ha gayret
Yaparim insallah canim ablamlarda kalicaz zaten onlarda tarti vardi yani bildirim yaparim ama mesaj sayim 30 olmaz ondan muaf olayim istiyorum.Tamam Can'ım menü ve kilo bildirimlerimi yaparım diyorsan bir sorun yok kilo bildirimini yapmalısın ama
Yaparim insallah canim ablamlarda kalicaz zaten onlarda tarti vardi yani bildirim yaparim ama mesaj sayim 30 olmaz ondan muaf olayim istiyorum.
Abla bende alamadım hızımı bugün.birazdan kendimi sahile atıyorum.ordan eslik ederim:))Kizlarrr hızımı alamadım
Kafama bişey düştü heralde
Şimdi Leslie 4 mil yapıcam bana eşlik etmek isteyen varmı
Beraber yapalım
Az yemişsin canım ya p.tesiye hazirlik galibaMenüm
Domates,salatalık
3 lokma ekmek
2 kk peynir
Su,2 lt
Maşallah abla yürü koş bide leslie ayakta alkisliyorum.Kızlar bu sayfada leslie 5 mil var onu yaptım 70 dk
http://m.my.mail.ru/mail/analycia/video/_myvideo/360.html?related_deep=1
Sağolasın CnmMaşallah abla yürü koş bide leslie ayakta alkisliyorum.
kolay gelsin canim aysem.tatli rakibim.Sabahtan berı okuyorum yazamıyorum gırıp gırıp cıkmak zorunda kalıyorum su ara ıyıkı lıstede degılmısım gercekten..sehır dısından yurt dısındanda akrabalar geldı annem buyuk dıye herkes bızde toplanıyor hıcbırseye yetısemıyorum
ponicim banami oyle geldi bilmiyorum ama sanki sen arada iyi kaciriyorsun sonra cumaya kadar topluyorsun sonra guzel eksi geliyor....yaniliyormuyum....toparlarsin sen....Mefkuşum ya ben bütün kilolari versem bile koruyamam baksana dünden dolayı bugün +1 olmuşum.affetmiyor metom hiçbirşeyi
iyiymis valla ....Abla eşim başımda kaşık sayiyo,zararı olmayan şeyleri doyana kadar yerken bile sen yinede çok yemede miden kuculsun diyo18 kilo verdi 2 sene önce ,kilosunu korumaya çalışırken 3 kilo daha verdi,surekli tarti uzerinde :)
canim iyi gidiyor cumartesi sabah eksi 700 civariydim ama yarin ne olur bilemem iyi spor yaptigimdan kaslar siser mi.cumaya iyi duserim diye bekliyorum bakalim....Semay25 canım nasıl gidiyor ben şimdiden -300gr canım hadi bu hafta ezip geçelim çıtırlarııı!!!!!
bende canim arkadaslar tadina bak diye israr ediyorlar ama kendimi biliyorum tadina bakarsam gerisi gelir o yuzden uzak duruyorum.Eskiden herşeyden az yer doyardım hamileyken huy edindim bende yedim mi tam yiyorum şimdi. 1tabak makarna, koca menü hamburger,1-2dilim pasta.... O yüzden bende hiç bulaşmıyorum
supersin guzel hatun....Selam bebişler
Bende dışarda spordan geldim
45 dk interval ama daha çok koşu aralarda kısa yürüyüş
Ilk defa bu kadar koştum
Çok iyi geldi
Bende burda zayıflama kursuna başlıcam
Beslenme uzmanı var ve 5-6 kişilik grub
Pazartesı günleri 1 saat, aslında 8 hafta ama Geçen hafta gidememiştim
Yarın bismillah diyim
Herhafta orda tartı oluyor herkesin önünde tartılıyon
Bana çok iyi gelecek
Belki yeni bişeylerde öğrenirim
insallah canim....İyileşiyorum kızlar sanırım artık biraz biraz:)
kiz iradeni kullanip yiyorsun sonrada.....İyiymis kurs keşke burada da olsa,spor salonu bile yok
Bende bu iradesizlik oldukça...
poni cumaya en az eksi 1 yazin bir koseye kizlar.....O ooo biz bırakalım bacım yarısı,poniiiiii nerdesiiiin @poniponna
guzel canim.Menum
08.00 yesillikli omlet, 3 siyah zeytin,5 yeşil zeytin,peynir,1 çay kaşığı bal
11.30 10 fındık,1 lokma muz,yarım kivi
16.30 2 kepçe domates çorbası,doyana kadar suyu suzulmus ıspanak yemeği ve yoğurt
Çayla 10 fıstık
3,5 lt su,500 ip (@seydan94 )
300 ip, 3 mile leslie
olmamis canim okuldakiler benden heveslenip diyete basladilar ayni s3nin yaptigin gibi az ve erken yediler.simdi hastalar.vucut seker dengesini kuramiyor 2 saate bir seker dusuyor digerininde tansiyon dusuyor.aksam yemelisin ilerde cok sikinti yasayabilirsin.aksam disinda guzel canim.Bende yazayım menumu
sabah 9:30
4 kaşık kadar Kıymalı yumurta
biraz peynir
öğlen 13:30
6 köfte
1 bardak ayran
Aksam canım bişi istemedi öğlen köfteyi çok yemisim galiba..
Spor 3 mil Leslie
Su şimdiye kadar 3 litre oldu bile
afiyet olsun.Bende erkenden yazayım menümü
sabah 10
1 yumurta.6zeytin
2ceviz.2 kuru kayısı
domates.salatalık
akşam 17.40
1 tane esmer bulgurdan yapılmış dolma
salata.ayran
Leslie 4 mil.2litre su yatana kadar 3 olur
cok guldum kiz cok yasa emi75 lik te rahat calisamzsiz abla,ayy abla t oparladim insallah zaten pazartesileri sabit çıkıyorum genelde hafta içi veriyorum,devlet dairesi gibiyim aynı
patates disinfa guzel canim.Iyi akşamlar arkadaşlar. Çok yoğunum anca gelebildim mesajlarınızı okudum herkes iyi şükür menülerde güzel bende kendi menumu yazayım.
11 00 çay, 2 yumurtalı biberli omlet, peynir
15 30 bir kase yeşil mercimek ve yoğurt
18 30 4 köfte, 2 dilim patates, cacık
su 3 litre
spor 40 dk zumba 20 dk yürüyüş
spor olaymis tammis.Selam kizlar menumu yazayim pek gelemiyorum annem geldi memleketten bu hafta beni hos gorun menu yorumuda yapamiyorum.
Sabah bir ceviz ve suyu.
Kahvalti:11.00 iki kasik cokelek,2 yk kavurmali yumurta,7 yesil zeytin,yesillik,4 ceviz ve cay.
Ara ogun:15.15 bir bucuk kuru incir,6 findik ve badem bir bar sut.
Aksam:18.15 bir kepce mercimek corbasi,4 minik kofte,bir kase cacik.
2.5 litre su,spor yok.
guzel seker.Sabah 9
1 yumurta
4 zeytin
1kk peynir
Çay
10 fındık
Saat 17
Bol yeşillik
2 pet bardak ayran
Spor saat 11 den beri ora senin bura benim yuruduk şimdi eve dönüyorum acıkırsam ki inşallah acıkmam yoğurt yemeyi planlıyorum.
75 civari olursun gobi geliyor banada.insallah bakalim.Abla şimdi t artildim 76.5 im tabi tokluk su,yarın tuvalete cikamazsam 75.4 un altına dusmem zor ama ağzından bal damliyor
ooooo super babaanne valla.....costun abla ben 2 saat yurumeyi leslie yapmaya tercih ediyorum daha kolay geliyor.Kizlarrr hızımı alamadım
Beraber yapalım
dedigim gibi sen vucudu yiyerekmi sqsurtiyorsun ne hadi bakalim cumaya insallah eksi 1canim.....Yok yok ben toparlandim canım daha 4 gün var ha gayret
aksam az olmus be...Menüm
Domates,salatalık
3 lokma ekmek
2 kk peynir
Su,2 lt
Ben begendim canim afieyt olsunSabah 9
1 yumurta
4 zeytin
1kk peynir
Çay
10 fındık
Saat 17
Bol yeşillik
2 pet bardak ayran
Yok canim güzel olmuş,verdiriyo gerçekten ben dukan yapmıştım 1 günde 1 kiloya yakın gittiği oldu ki ben sınırsız yediğim halde,ondan az dedim,protein aciktirmaz ondan açlık olmayabilir,acikirsan süt yerine ayran tercih et leptin durmasın,afiyet olsun canim,emeğinin karşılığını görürsün insallahsırf protein nasıl oluyomuş deneyim dedimbugune mahsus oldu.. ama acikmadim daha. bitki çayı filan içerim artık. Teşekkürler canim
Ayy insallah çok isterim görmekYarın en fazla 75.3 sün şeker
Fazlası için inşallah diyelim
Benim Bazen sabaha -1.5 bile ediyor
enerji fiskiriyo sanırım abla,kalkacak dermanim yok 800 ip, mile leslie yaptimKizlarrr hızımı alamadım
Beraber yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?