- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #142.281
Masallah ortağımaSabah 9
1 yumurta
4 zeytin
1kk peynir
Catalin ucuyla tereyag ve ev Salçasi
Çay
10 fındık
Saat 17
Bol yeşillik
2 parça ızgara tavuk göğsü
2 pet bardak ayran
2 litre su evde 3 e tamamlıYcam
Spor saat 11 den beri ora senin bura benim yuruduk şimdi eve dönüyorum acıkırsam ki inşallah acıkmam yoğurt yemeyi planlıyorum.
SupersinSabah 08.30
1 incir
2 hurma
Findik biraz
Saat 11.40
1 haslanmis yumurta
Yumurtasiz menemen
Peynir
6 zeytin
Domates 2 dilim kadar
1 dilim salatalik
Kirmizi biber 4 dilim kadar
Saat 18.30
1 tabak tavuklu peynirli salata
Su 3litre civari
Spor 1 saatten fazla yuruyus
Dışarıda yesem yağlı olucak tuzlu olucak ay ekmeğinden yiyim ay bi lokma da pidesinden yok sosundan derken davul olucam. Doğrusu bu diye düşündüm hazırladım erkenden. Mis gibi de oldu açık havada yedim. Sanırım gerçekten bu kez kilo vermek istiyorum. :)eliya
Elifim Sanada maşallah kuzum
Karada havada sağlıklı beslenmemden ödün vermem dedin yemeklerini yapıp götürdün
Ne güzel, çok takdir ettim
Maşallah semada öyle yapıyor hep
Aynısı benim esimde de oluyor diyor sen öyle gidersen iyi verirsinDondurmayi cok severim bugun hep dondurma yediler esim banada teklif etti pideleri tatlilari 2 gundur goturuyorlar bende yemeyince esim cok sasiriyor....
Ay ne güzel ya ama sen yine de dinlen abla.Kızlar ben delirdim heralde
Için kıpır kıpır kalkıp spor yapasım var
Işte bende hiç bişeyin ortası yok
Ya hep ya hiç
Sagol canim. Çok yurudum acaba tartıyı etkilermi sabah.Masallah ortağımabenimde iyi yazacam şimdi
Ne yedin bugün mefkuşum merak ettimKızlar ben delirdim heralde
Ya hep ya hiç
Masallah ablaKızlar ben delirdim heralde
Ya hep ya hiç
Normal yürüyüş bende etkilemiyor sabaha allah büyük ben şimdiden iyi eksideyim ortakSagol canim. Çok yurudum acaba tartıyı etkilermi sabah.
Dedimya güzelim taa başından belliydi senin azimli olduğunDışarıda yesem yağlı olucak tuzlu olucak ay ekmeğinden yiyim ay bi lokma da pidesinden yok sosundan derken davul olucam. Doğrusu bu diye düşündüm hazırladım erkenden. Mis gibi de oldu açık havada yedim. Sanırım gerçekten bu kez kilo vermek istiyorum. :)
Kaydettim az daha kılı vereyim yaparım şimdi yoruluyorum 3 mil bile zorluyor beni.Kuzum YouTube falan yok
Bu sayfayı kaydetin başka yerde bulamazsınız
Kendine haksızlık etme ablacim Hepimizde var o pis bogazlilik babam benimle kafa bulurlu c.kale mi istanbul boğazımi diyeDedimya güzelim taa başından belliydi senin azimli olduğun
Tabiki olacak
Bunu samimiyetle söylüyorum benim gibi pis boğaz biri yaptıysa burdaki herkes yapabilir
Verirsin tatlım sadece sabredicezBu haftada eşimi yendim kızlarben 1 kg o 900 gr verdi ama onun hedefine 2.5 kilo kaldı benimse 13 kilo var daha
doping mi aldin ablacim.Kızlar ben delirdim heralde
Ya hep ya hiç
katiliyorum canim moralin ve motivasyonunda bozulacak ustune....Dışarıda yesem yağlı olucak tuzlu olucak ay ekmeğinden yiyim ay bi lokma da pidesinden yok sosundan derken davul olucam. Doğrusu bu diye düşündüm hazırladım erkenden. Mis gibi de oldu açık havada yedim. Sanırım gerçekten bu kez kilo vermek istiyorum. :)
doping mi aldin ablacim.Kızlar ben delirdim heralde
Ya hep ya hiç
katiliyorum canim moralin ve motivasyonunda bozulacak ustune....Dışarıda yesem yağlı olucak tuzlu olucak ay ekmeğinden yiyim ay bi lokma da pidesinden yok sosundan derken davul olucam. Doğrusu bu diye düşündüm hazırladım erkenden. Mis gibi de oldu açık havada yedim. Sanırım gerçekten bu kez kilo vermek istiyorum. :)
Ooo süperiz şekerim harikasın bugün yineSlmlar sabah geç uyandım
Sabah 12.00
Yarım haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir 1 kb
Akşam 17.00
4 tane köfte ızgara
Bol salata
Ara
2 hurma
2 fındık
3 lt su
1 saat 40 dk yürüyüş
Abla ben yemek yediğinde eşim ağzı açık bana bakardı küçükken o kadar aç gozluymusumki babam başımı posete gömmüşDedimya güzelim taa başından belliydi senin azimli olduğun
Tabiki olacak
Bunu samimiyetle söylüyorum benim gibi pis boğaz biri yaptıysa burdaki herkes yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?