- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #142.321
Spor olsaymis on numaraSelam kızlar
Bugün o kadar iradeliydim ki önce kızartma sonra künefe sonra yaş pasta ve ısrarlara rağmennn menüm aşağıda
Sabah 09.00 2 medine hurması
Sabah 12.00 1kk peynir 5zeytin 1haş yumurta bol domates salatalık
Öğle 16.00 1kase maş çorbası 1ayran
Akşam 19.00 1şiş kıyma kebabı 1pişmiş domates 1ayran
Su 2lt
Spor yok
Yedik yedik şimdi eritmeye çalışıyoruz bazen dusunuyorum bu yasa kadar yedin bundan sonra ağzını tut diyorumkizlar varya yatmadan bi bakım dedim catladim gülmekten ilahi
Küçüktüm hatırlamıyorum bile ama etle ilgili vukuatlarım çoktur :)Kız çiğ etlemi uyudun
Böyle bişeyde ilk defa duydum
Ben pişmiş şeyleri tercih ediyodum
Çok güzel canim maşallah. Beni stres falan değil cuma akşam çıktım ki sanmıyorum bagirsaklarim tamamen boşalmis olsun iki gündür yine yok rahatsız oluyorum bu durumdan zaten dsha öncede iyi çalışan bi boşaltım sistemim yoktu hep sorunluyduVermissindir iki gündür süper gidiyorsun ben dün -700 deydim benim bütün hafta stres yapıyorum herhalde wc sorunum cuma tartidan sonra düzeliyor
Oyyy çok fenaymis amaÇok güldüm ya allah seni misafirlerin yanında poşetleri açıp yemeye baslamisim babam da bizi rezil ettin diye başımı gömmüş al hepsini ye doy diye
Gayet GÜZEL Canim YARAMASİN İNŞALLAHSelam kizlar eve yeni girdim baya hareketli ve gezmeli bir gun oldu
Sabah 12.00
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
Domates salatalik
Aksam 18.00
2 parca izgara gogus
3 tane derisinalinmis izgara kanat
Salata
1 lokma ekmek
Ayran
2 litre su
2 saat araliksiz yurume
Ay İLK KEZ duydum ayrıntıları alda aktar bize hayatım. Gayet basit biseymis.Evet abla çok büyük bi düğün olmayacak sanırım ama olsun burada çok sıkılıyorum son zamanlarda değişiklik iyi olacak bnm için.
İnce görünmek demişken mefkuşum kuzenim iki günde bir biberiye yağı sürüp streçle sariyomus sürdüğü yeri,çok faydasını görmüş ne düşünüyorsun bu konuda??
Ayrica yapan var mı kızlar
Sana da Allah rahatlık versin canım. Bu dua ya anca amin denir. :)Kızlar yatıyorum ben allah rahatlık versin hepinize,yaglariniz erisin emi sabaha kadar
Menün harika iraden için tebrik ediyorum sporda olsa tadından yenmez yaniSelam kızlar
Bugün o kadar iradeliydim ki önce kızartma sonra künefe sonra yaş pasta ve ısrarlara rağmennn menüm aşağıda
Su 2lt
Spor yok
Evet canım biri de bir binide. Yesek nolucak değişmiycek ki tat aynı tat en iyisi yediklerimize sayalim da yemeyelim.Yedik yedik şimdi eritmeye çalışıyoruz bazen dusunuyorum bu yasa kadar yedin bundan sonra ağzını tut diyorum
Kullananları duydum ama denemedim CnmEvet abla çok büyük bi düğün olmayacak sanırım ama olsun burada çok sıkılıyorum son zamanlarda değişiklik iyi olacak bnm için.
İnce görünmek demişken mefkuşum kuzenim iki günde bir biberiye yağı sürüp streçle sariyomus sürdüğü yeri,çok faydasını görmüş ne düşünüyorsun bu konuda??
moral bozmak yok kilocuklar inat etsede gidecekler baska careleri yok canim.cok erken tartilinca fazla cikiyor.gunun ilerleyen saatlerinde 1 kiloya kadar fark ediyor.Gubaydin kizlar +400 um
Sabah 5 te tartilinca boyle oluo sanirim bi belini kiramadim su kilolarin kacamak da yapmiyorum uyuz oluyorum bu duruma stresten mi bi turlu anlamadim
masallah canim gayet guzel.Gunaydin kizlar kilo bildirimimi yapiyorum -400 deyim moral oldu bana haftaya guzel basladim:)
Sabah 08.30
1 incir
2 hurma
Findik biraz
Saat 11.40
1 haslanmis yumurta
Yumurtasiz menemen
Peynir
6 zeytin
Domates 2 dilim kadar
1 dilim salatalik
Kirmizi biber 4 dilim kadar
Saat 18.30
1 tabak tavuklu peynirli salata
Su 3litre civari
Spor 1 saatten fazla yuruyus
Yavrum aç kalarak telafi olmaz ki salata falan yeseydin yoğurt falan bariYok yok bu bana müstehak
Çözmüşsün beni müdürüm.tartı gününde tartildiktan sonra coşuyorum birdahaki tartiya çok var deyip sonra toparlanmaya çalışıp eksiye düşüyorum her pazartesi artıdayım. Böyle yapmasam hep dikkat etsem yemesem şimdiye mezun olmuştum zaten
Dışarıda yesem yağlı olucak tuzlu olucak ay ekmeğinden yiyim ay bi lokma da pidesinden yok sosundan derken davul olucam. Doğrusu bu diye düşündüm hazırladım erkenden. Mis gibi de oldu açık havada yedim. Sanırım gerçekten bu kez kilo vermek istiyorum. :)
Bu haftada eşimi yendim kızlarben 1 kg o 900 gr verdi ama onun hedefine 2.5 kilo kaldı benimse 13 kilo var daha
Slmlar sabah geç uyandım
Sabah 12.00
Yarım haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir 1 kb
Akşam 17.00
4 tane köfte ızgara
Bol salata
Ara
2 hurma
2 fındık
3 lt su
1 saat 40 dk yürüyüş
Ben küçüklüğümden beri hep iştahlıydım
Saklı gizli yemek yediğimi çok bilirim
Bide ben tokken bile yemeye devam edebilirim
O kadar kilo verdim ama midem küçülmedi yesem aynı performance gösterebilirim
Anacım burdaki herkes psikopatmış
Selam kizlar eve yeni girdim baya hareketli ve gezmeli bir gun oldu
Sabah 12.00
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
Domates salatalik
Aksam 18.00
2 parca izgara gogus
3 tane derisinalinmis izgara kanat
Salata
1 lokma ekmek
Ayran
2 litre su
2 saat araliksiz yurume
Evet abla çok büyük bi düğün olmayacak sanırım ama olsun burada çok sıkılıyorum son zamanlarda değişiklik iyi olacak bnm için.
Selam kızlar
Su 2lt
Spor yok
Küçüktüm hatırlamıyorum bile ama etle ilgili vukuatlarım çoktur :)
Ne güzel rüyaymisBu gece ruyamda mefkusumla ponilere gidiyorduk.ilgincti o kadar hayatima girmissinizki artik ruyalarda bile beraberiz....
Bu gece ruyamda mefkusumla ponilere gidiyorduk.ilgincti o kadar hayatima girmissinizki artik ruyalarda bile beraberiz....
Ne güzel rüyaymiskeşke reelde de görüşebilsek
Gubaydin kizlar +400 um
Sabah 5 te tartilinca boyle oluo sanirim bi belini kiramadim su kilolarin kacamak da yapmiyorum uyuz oluyorum bu duruma stresten mi bi turlu anlamadim
Gunaydin kizlar kilo bildirimimi yapiyorum -400 deyim moral oldu bana haftaya guzel basladim:)
+600 deyim
Cezami da ilk fırsatta yapacağım @seydan94 çocuk olunca yemek ev işi olunca fırsat olmuyor pek canım
Masallah sana o zaman canim guzel bir menuSelam kızlar
Su 2lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?