Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

A

Ay ne güzel ya ama sen yine de dinlen abla.
Bugünlük bu kadar yeter zaten Tatlım

Sagol canim. Çok yurudum acaba tartıyı etkilermi sabah.
Yarın zaten takım içi tartı Tatlım
Perşembe ye kadar yap o gün Mola ver

Ne yedin bugün mefkuşum merak ettim
omletten başka bişey yemedim de Tatlım
sağlıklı beslenince enerjim yerine geldi
Gerçekten fazla karbon insanı çok halsiz yapıyor
Inşallah devamı gelsin tatlıcım
Sizleri kıskandım

Bu haftada eşimi yendim kızlar ben 1 kg o 900 gr verdi ama onun hedefine 2.5 kilo kaldı benimse 13 kilo var daha
Inan dün aklıma geldiydi sormayı unuttum

Sen onu boşver Tatlım
Sen zayıflayıncada daha fazla verdiğin için en çok iltifatıda sen alacaksın çevreden

Kendine haksızlık etme ablacim Hepimizde var o pis bogazlilik babam benimle kafa bulurlu c.kale mi istanbul boğazımi diye

Abla ben yemek yediğinde eşim ağzı açık bana bakardı küçükken o kadar aç gozluymusumki babam başımı posete gömmüş
Ben küçüklüğümden beri hep iştahlıydım
Saklı gizli yemek yediğimi çok bilirim
Bide ben tokken bile yemeye devam edebilirim
O kadar kilo verdim ama midem küçülmedi yesem aynı performance gösterebilirim

Abla ben yemek yediğinde eşim ağzı açık bana bakardı küçükken o kadar aç gozluymusumki babam başımı posete gömmüş
Ay sen çok yaşa poşete mi gommus
Bende küçükken kasaplarin önünde kuzu istiyorum diye aglarmisim bütün bütün asarlardiya eskiden bi gece koynumda etle uyumusum sabah kalkmışlar bu koku ne diye koklaya koklaya bsns ulasmislar iyyy Elif ya.

Aynen abla ben 5 öğün patlayasiya yerim nefes alamayacak duruma gelip kendimden tiksindigimi çok bilirim bir daha yemem derdim lise sona kadar yediğim halde kilo almadım sonra aldıkça aldım

Çok güldüm ya allah seni misafirlerin yanında poşetleri açıp yemeye baslamisim babam da bizi rezil ettin diye başımı gömmüş al hepsini ye doy diye

Kız çiğ etlemi uyudun
Böyle bişeyde ilk defa duydum
Ben pişmiş şeyleri tercih ediyodum

Selam kizlar eve yeni girdim baya hareketli ve gezmeli bir gun oldu

Sabah 12.00
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
Domates salatalik

Aksam 18.00
2 parca izgara gogus
3 tane derisinalinmis izgara kanat
Salata
1 lokma ekmek
Ayran

2 litre su
2 saat araliksiz yurume

Slmlar sabah geç uyandım
Sabah 12.00
Yarım haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir 1 kb
Akşam 17.00
4 tane köfte ızgara
Bol salata
Ara
2 hurma
2 fındık
3 lt su
1 saat 40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canim masallah,iyi yasiyosunuz bu menuyle :) gerçekten ne kadar az yiyorsunuz
omletten başka bişey yemedim de Tatlım
sağlıklı beslenince enerjim yerine geldi
Gerçekten fazla karbon insanı çok halsiz yapıyor
bak abla bu kesinlikle doğru arada dayanamıyorum ama benim vücuduma hiç yaramiyo seker

Elbisen hazırmı fıstık

Spora birazdaha ağırlık Versen olduğundan daha ince görünürsün
Evet abla çok büyük bi düğün olmayacak sanırım ama olsun burada çok sıkılıyorum son zamanlarda değişiklik iyi olacak bnm için.
İnce görünmek demişken mefkuşum kuzenim iki günde bir biberiye yağı sürüp streçle sariyomus sürdüğü yeri,çok faydasını görmüş ne düşünüyorsun bu konuda??
Ayrica yapan var mı kızlar

Suyun biraz fazla olsaydı daha iyi olurdu canim ama süper bir menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…