- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #142.361
Fazla kalmamış kuzum azdaha sabretAynen abla sunu fark ettim ben bir hafta iyi veriyorum bir hafta az.Bir an once 5'leri gormek istiyorum.
ablacım arapca harıc hepsı guzeldı ama ben hıc guzel degılım dun cok yuruduk bugun +2 kılo gordum tartıda yuzum gozum sımsıs sankı bı tane daha yuzum olmuş o kadar kotu ne yapsam ıyı gelır bu arada bgunden sonra tam gaz devam ama once su gelen kılolar mı odem mı bı gıtse sonra fevkalade hızlı gıder cunku ıkı haftadır sallanıyoduruyo gıtıpde bırdaha gelmesınler ınsaallah abla bugun ne yapsam nasıl beslensem bana yardımcı olurmusun bıraz cumartesı -1.5 dum cumaya goreNasıl geçti Tatlım sınavın
canım masallah cok guzel gıdıyorsun bu arada gecen mesajlarını okumusdum zeynepcım yumurta rezervının az olması bebısın olmayacagı anlamına gelmez gulum bı de doktor sana klomen vermış ama femara dıye bı ılac varmış doktorum bu ay bana onu vermıştı rahmı gebelıge hazırlıyormuş doktorunla konusup onu dene canım insallah bıran once sonuc alırız hepımızAynen abla sunu fark ettim ben bir hafta iyi veriyorum bir hafta az.Bir an once 5'leri gormek istiyorum.
Tuzlu şeyler ödem yapmıştır CnmGünaydın hatunlar pek aktif olamıyorum bugünde çok işim var bu hafta beni idare edin çarşamba yolcudur abbas. Bende +600üm hatalarımın farkınfayım şu mide bulantısı leptin namına birsey bıtakmadı ara ara peynir falan atıyorum ağzıma ayran içiyorum tuzlu tuzlu. Bir de adet olacam neyse ki iyi yönü de var metom hızlanacak. Dün hocayla olan son sporumdu insallah annemde de güzel bir düzen oturtabilirim.
Tatlım ödem olduğu kesin hem stres hem yorgunluktan olmuşturablacım arapca harıc hepsı guzeldı ama ben hıc guzel degılım dun cok yuruduk bugun +2 kılo gordum tartıda yuzum gozum sımsıs sankı bı tane daha yuzum olmuş o kadar kotu ne yapsam ıyı gelır bu arada bgunden sonra tam gaz devam ama once su gelen kılolar mı odem mı bı gıtse sonra fevkalade hızlı gıder cunku ıkı haftadır sallanıyoduruyo gıtıpde bırdaha gelmesınler ınsaallah abla bugun ne yapsam nasıl beslensem bana yardımcı olurmusun bıraz cumartesı -1.5 dum cumaya gore
Işte bu tam benlik
ablacım cok dogru onun da stresı var spor yapıcamacaba hamıleyımde spor yapınca bısey olurmu dıyıp dıyıp duruyom bıde yesılkahve ıcsem zararıolurmu bılmıyorum hayırlısı ıle su surec bı bıtse bu ay bıde tedavıde gordum ya aklım hep sonucdaTatlım ödem olduğu kesin hem stres hem yorgunluktan olmuştur
Sen Aynen devam et mutlaka gider
Perşembe yide sporsuz geçir
Hamile riski olanların maydanoz mısır püskülü gibi idrar söktürücü şeyleri içmesi Doğru değil
Belki suyuna salatalık zencefil koyabilirsin
Ne güzel yöntem
Hoplamalı zıplamalı olmadıktan sonra normal tempoda yürüyüş yapabilirsin Cnm ama fazla Abartmaablacım cok dogru onun da stresı var spor yapıcamacaba hamıleyımde spor yapınca bısey olurmu dıyıp dıyıp duruyom bıde yesılkahve ıcsem zararıolurmu bılmıyorum hayırlısı ıle su surec bı bıtse bu ay bıde tedavıde gordum ya aklım hep sonucda
Senin içinde geçerlimi bu
ooo maşallah haftaya hızlı bi başlangıç yapmışın TatlımGunaydin herkese
-1100gr deyim ortak sen ne durumdasin
Yok gitcek insallah şeyda sporu 3 gün dünkü gibi yap cam sanki ceza var gibi
ay haftasonu yogun gecıyor sonra toparlanamıyorum ben bugun kendımı cok sıs hıssedıyorum
Aynen abla sunu fark ettim ben bir hafta iyi veriyorum bir hafta az.Bir an once 5'leri gormek istiyorum.
Günaydın hatunlar pek aktif olamıyorum bugünde çok işim var bu hafta beni idare edin çarşamba yolcudur abbas. Bende +600üm hatalarımın farkınfayım şu mide bulantısı leptin namına birsey bıtakmadı ara ara peynir falan atıyorum ağzıma ayran içiyorum tuzlu tuzlu. Bir de adet olacam neyse ki iyi yönü de var metom hızlanacak. Dün hocayla olan son sporumdu insallah annemde de güzel bir düzen oturtabilirim.
Gunaydin herkese
Gaza getireyim dedim herkesi ben akşam yapacağımSenin içinde geçerlimi bu
Hadi o zaman
ooo maşallah haftaya hızlı bi başlangıç yapmışın Tatlım
Cuma ta inşallah eksilir tatlım.Gubaydin kizlar +400 um
Sabah 5 te tartilinca boyle oluo sanirim bi belini kiramadim su kilolarin kacamak da yapmiyorum uyuz oluyorum bu duruma stresten mi bi turlu anlamadim
Çok iyi canım cuma dan beri.Gunaydin kizlar kilo bildirimimi yapiyorum -400 deyim moral oldu bana haftaya guzel basladim:)
Olsun cumaya var daha benimde çok parlak bi durum yok.Kızlar t artildim erkenden ama yazmadım canavarlardan,Mefkurem hislerin doğru çıksın isterdim +400 um ,olsun takmiyorum vericem insallah
Canım ya niye bu bulantı var sendeGünaydın hatunlar pek aktif olamıyorum bugünde çok işim var bu hafta beni idare edin çarşamba yolcudur abbas. Bende +600üm hatalarımın farkınfayım şu mide bulantısı leptin namına birsey bıtakmadı ara ara peynir falan atıyorum ağzıma ayran içiyorum tuzlu tuzlu. Bir de adet olacam neyse ki iyi yönü de var metom hızlanacak. Dün hocayla olan son sporumdu insallah annemde de güzel bir düzen oturtabilirim.
Süpersin ortak. Nasıl veriyorsun maşallah tu tu tu nazar değmesin.Gunaydin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?