- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #142.341
Gerekenleri yaptığına inaniyosun insallah vericeksin canimGubaydin kizlar +400 um
Sabah 5 te tartilinca boyle oluo sanirim bi belini kiramadim su kilolarin kacamak da yapmiyorum uyuz oluyorum bu duruma stresten mi bi turlu anlamadim
insallah cumaya dusersin cnm+600 deyim
Cezami da ilk fırsatta yapacağım @seydan94 çocuk olunca yemek ev işi olunca fırsat olmuyor pek canım
Çok güzel canim cumaya daha da güzel olacak inşallahGunaydin kizlar kilo bildirimimi yapiyorum -400 deyim moral oldu bana haftaya guzel basladim:)
Birimiz hanyada birimiz Konya da. Nasıl??Niye görüşmeyelim kız
Günaydın kızlar... çok canım sıkıldı basküle çıkınca. Kaçamak yapmadım hiç , spor da yaptım ama sadece -100. Bunu düzensiz adetime mi bağlasam yoksa metabolizmama mi bilemedim. Cumaya kadar geçer inş.
Dün akşam bişey yemedim ama hala kendimi çok tok hissediyorum hiç birşey yemek istemiyo canım. Kahvaltısız gün geçirmenin doğru olmadığını düşündüğüm için zorla da olsa yapcam kahvaltimi.. yeni haftada daha çok kilo gitsin artik
Birimiz hanyada birimiz Konya da. Nasıl??
Kızlar t artildim erkenden ama yazmadım canavarlardan,Mefkurem hislerin doğru çıksın isterdim +400 um ,olsun takmiyorum vericem insallah
Canım dikkat ediyorsun sporda veriyorsun eminim gidecek kilolar bozma moraliniGünaydın kızlar... çok canım sıkıldı basküle çıkınca. Kaçamak yapmadım hiç , spor da yaptım ama sadece -100. Bunu düzensiz adetime mi bağlasam yoksa metabolizmama mi bilemedim. Cumaya kadar geçer inş.
Dün akşam bişey yemedim ama hala kendimi çok tok hissediyorum hiç birşey yemek istemiyo canım. Kahvaltısız gün geçirmenin doğru olmadığını düşündüğüm için zorla da olsa yapcam kahvaltimi.. yeni haftada daha çok kilo gitsin artik
Yok gitcek insallah şeyda sporu 3 gün dünkü gibi yap cam sanki ceza var gibiHaydaaa inşallah canımm lütfen ha gayret 4 gün var
Kızlar t artildim erkenden ama yazmadım canavarlardan,Mefkurem hislerin doğru çıksın isterdim +400 um ,olsun takmiyorum vericem insallah
Gubaydin kizlar +400 um
Sabah 5 te tartilinca boyle oluo sanirim bi belini kiramadim su kilolarin kacamak da yapmiyorum uyuz oluyorum bu duruma stresten mi bi turlu anlamadim
Gunaydin kizlar kilo bildirimimi yapiyorum -400 deyim moral oldu bana haftaya guzel basladim:)
+600 deyim
Cezami da ilk fırsatta yapacağım @seydan94 çocuk olunca yemek ev işi olunca fırsat olmuyor pek canım
Gider kuzum sıkma tatlı canını bazen birden gidebilir sen böyle devam et gerisini düşünme kahvaltını da ye az da olsa
saol ablacım ALLAH RAZI OLSUN
Nasıl geçti Tatlım sınavınsaol ablacım ALLAH RAZI OLSUN
Aynen abla sunu fark ettim ben bir hafta iyi veriyorum bir hafta az.Bir an once 5'leri gormek istiyorum.Günaydınnn canlar
Bildirimler başlamış
Eksi olmak Tabiki güzel ama artıdaysak
Eğer hiç bi hata yapmadıysak moral bozmaya gerek yok 4 günde çok şey değişir
Degistir Kendini
Normalde akşamdan sabaha en az -1 olur Tatlım belkşde vücut hepsini atamadı
Neyse önemli olan cuma
@poniponna
Ponicim lütfen aç kalma ama karbonsuz menü yapmaya çalış
esmazc
Hiç canını sıkma Tatlım pazartesiye eksiyle başlamak bile büyük avantaj
masal3487
Çok tebrikler Tatlım
Heralde Geçen haftayı telafi edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?