Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

belki denemissinizdir diye geldi aklıma canım normal değil bu kadar tatlı
Kız niye senin menüler güzeldi bi toparlansan gene düzelir
kızlaaar yatıcam heeeeeeeee gelin hadi

yatıyorum kızlar iyi geceler
Kız ancak geldim yaa nere gidiyon

anacım insan bir etiketler çağırır beni de ben benim erzurumlunun sıkıntısına kapıldım unuttum buraları mesaj attı hain yar bişey de demedi numaramı istedi sonradan en son attığım sitem mesajını bulmuş iyi geceler dedi gitti e madem diceen adam gibi bişey yok ne diye aklımı karıştırıyorsun sosyal medyadan takipleştik... Acilen yoğun spor dönemine geçiyorum bu akşamdan itibaren neyi kaybettiğini elimde fırsat varken göstermeliyim

Sütlaç dışında çok güzel.

Hayırlısı canım. Kaç yaşında oğluşun. Benim kızım da 39 aylık. Vereyim dedim sonrs da vazgeçtim. Daha9 küçük diye. Arkadaşları varsa sık sık bir araya getir.
Biz arkadaşlarla yapıyoruz. Haftada 1 - 2 kere birinin evinde 3-4 saat bor araya geliyoruz. Ve her birleşmemizde etkinlik belirliyoruz ve onu yapıyoruz. Çok eğlenceli oluyor. Asla pasta börek yapmıyoruz. Karar verdik sadece kahve içiyoruz birbirimizde.
Önceliğim8z çocuklar.

Beril süper.

Düzrnsiz olmuş kuzum bu gün
Yarın toparlardın sen onu.

Busem dikkat daikkat .

Merakla bekliyorum senin diyetin sonucunu.belki senden heveslenir bende denerim.

Inşallah elifcim.

3 ayda 18 kg iyiymiş. Kaç kg fazlan vardı bu kiloyu verdiğinde? Her cesitten 2 yk olunca bence az olmaz.

Canım 84 kg dan 66 kg a düştüm.

Tek eleştirilecek olan spor bence canım.

afiyet olsun canım güzel olmuş menun

Ekmek fazla degil canım güzel menü bence afiyet olsun :)

Teşekkür ederim.

Kızlar neredesiniz ??

Okul başladı. Kızımı ders çalıştırıyordum hilalcim.

yatıyorum kızlar iyi geceler

İyi geceler

Yok abla az filan değil bu menü benim için kötüydü ancak bol bol sut yaptı oğlumun yararina benim zararima oldu memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler halindeydi gun boyu
Değişik bir cozum ozelestiri
Perfect :)
Helva olmamış canım beni o helvalar mahvetti zamanında

ay canım cantanda kuruyemiş falan bulundur çok geçmiş olsun

ya bana ne oldu bilmiyorum ama duramıyorum reglime de var daha..
Buse regl değil canım bunlar bildiğin beyninle savaş veriyorsun bence gün boyu abur cubur var sağlıklı bir bebek icin dengeli beslenmelisin ayrıca sürekli kaçamak yaparak kacamaga teşfik ediyorsun
Benimde aklıma geldi
Yuruyuste olsa güzelmiş afiyet olsun canım

Brnce güzel annecigine geçmiş olsun ve gider içinde sana geçmiş olsun
Kızlar neredesiniz ??
Geldim esim sehirdışına cikti kardeşim bizde oğlum uyuyubca film keyfi yaptık
bi olumlama yap ne demek sanmasamda
Kazara filan olmuş olma ihtimali var mı yoksa tamamen pis boğazım mi

Ee hani bu erzurumlu out olmuştu

Çok güzel olmuş menün sporda ve suda harika afiyet olsun.

menüm

12.00
3 ince kurabiye

17.00
2 anjelik erik
1 su bardağı yoğurt

18.00
10 tane yerfıstığı

2,5 lt su
spor yok

cuma ya artı gelirsem izne ayrılıcam kızlar
izne ayrılmayı düşünmek yerine silkelen ve kendine gel Buse can :)) bu nasıl bir menü bir daha olmasın kızarım bak.

ohh afiyet olsun beğendim menunu tebrikler can can.

Valla ne diyim şimdi ben Buse ve sen bozdunuz duzeninizi ondan durakladıniz sabah sabah kuruyemiş yanına biraz peynir ekleyeydin mesela aç kalıyorsun bunu görüyorum bu menüde. Dikkat et baby sana güveniyorum.

Nefes imiz can kızımız niye kilo almamış ki mamayimi degisseniz acaba üzülme Beril im alır kilo sonuçta yiyor dimi.
5 mil leslie yi duyunca herife dedim tv yi karşıya al leslie yapıcam uleyn inşallah başlıyorum leslie ye bu hafta. Kız beril yağmur buraya da geldi arabadan inip binaya 5 metre yurudum sucuk oldum resmen kovayla su boşalttilar tepeden sanki.mekik çekemiyorum ben ya (((

verdin gazı valla kim tutar beni :)

kızlar ankaraya dolu yagıyor ama çok guzel kahve yapıp izleyim yagmuru
ohh mis afiyet olsun canım.

dutla olmamış canım hem şeker hem pirinç. Diğerleri güzel afiyet olsun.

Süpersin ne yorum yapayım ki.

olmuş mu o helva tabiki Hayır. Afiyet olsun salatani sevdim suyunda cok olsaydı gUzel olurdu.

tatlım berbat etmişsin gününü verdiğin emege acimiyormusun hiç 2 öne bi geriye olmaz ama canın tatlı çekince 1 hurma ye yoksa tarçınlı süt iç oda yoksa şekersiz sütlü nescafe gorucek sin tatlı matli istemiycek canın tmm mi?

Afiyet olsun menun güzel olmuş bu hafta başka patates yok ona göre.

güzel menü afiyetler olsun adaşıma

menun Guzel canim. Ekmek yemişsin sehriye corbasi yerine başka bir çorba olabirdi. Ama genel anlamda very goods

Bugün yoğun bir gündü temizlik yemek derken halam in beni çağırmasi üzerine hastaneye gittim 1 saat önce geldim. Durumlar hergün kötülesiyor Kütahya da bi sifaci bulduk cuma gidicez babamla sonuçları goturucem bakalım Allah tan umut kesilmez. Bide Brezilya'da bir adam varmış sifaci eliyle taşlarla tedavi yapiyormus halamin oğlu götürmek istedi dr izin vermedi bu durumda olmaz dedi Velhasıli kelam anca gelebildim affiniza sığınıyorum. Menume gelirsek

Saat 8
1 kk peynir
1 yumurta
1 parça ekmek

Saat 11
Yoğurt çorbası
Yeşillik

Saat 15
2 dilim tam bugday dan tost
1 bardak ayran

Saat 19:30
2 dilim patates kizartmasi
Hamburgerin köftesi
1 bardak ayran

Su 2 litre fazla içemedim evde olmayınca
Spor yok inşallah leslie ye basliycam.

Ee hani bu erzurumlu out olmuştu
ama pişman olmasında sakınca yok değil mi o benim kafamı karıştırıyorsa bende sinsi yürür pişman ederim adamı.. favori damatla da beklenen birleşme olmadı kendini geri çekti kafam karışsa bile saçmalayacağım bir şey yok en azından birden panik yapmam yani.. Biri olsaydı pişman edeyim derken bir hareketinde panik olur kuruntulara başlardım şu an yok öyle bir şey zaten hırslandığım zaman çenemi tutamayıp bi ton sayıp döküyorum o da engelliyor

yettim

bu menüyle yarınki sonucum nolcak merakla bekliyom
Kız hergün tartilma bak eksi cikmazsan moralin bozulur sonra
iyi geceler busemm
Kız bu erzurumlu nerden çıktı gene
38 aylık benimkide canım bi alt komsumun kızı var bide ablamin oğlu onlarla bir araya gelince oynuyor iste baska tanıdık yok maalesef
Iyi yapmışsınız canım kardeş candir keşke yanımda olsa benimkide
Toparlamaya çalışıyorum elifim
Iyice moralim bozuldu sürekli sabitim yada artı kendimi tutmaya çalışıyorum
Tamamdır canım başka patates yok

onun en başında hayatıma girmiş olması bile irdelenecek bir konu bence ama bu sefer acele davranmıycam... hemen kaçıyor çünkü kendi geldi kendi kaşındı

kh çok olmuş elifim ama mazeretin var ınş iyileşir halan canım her yolu denemekte fayda var
Kız sakın saydirma sonra kendilerini bisi sanıp havaya giriyorlar

kh çok olmuş elifim ama mazeretin var ınş iyileşir halan canım her yolu denemekte fayda var

Kız sakın saydirma sonra kendilerini bisi sanıp havaya giriyorlar
aaa bak bunu daha önce tespit etmiştim ama aklımdan uçup gitmiş doğru ya o kendini bişey sanıyor ondan giriyor havaya ahahhaha ay bu akşam akşam ondan girdi havaya
Kız sen dünden razisin he gelmesine. Adam olmaz ondan bence yüz verme
olmaz olmaz ablam bu akşamda hissettim artık bilmekten mantık kurmaktan da ziyade hissediliyor olmayacağı

Selamun aleykum 9.takımın azimli hatunlarıBen dilek beş buçuk ay öncesine kadar 3.takımın üyesiydim izne çıktım lakin kilo korumayı bir türlü beceremedim iyi kilo aldım berilceee kaptanım sultanım bu sefer hedefime sizinle ulaşmak istiyorum, şayet kabul ederseniz 9.takımla çok güzel kilolar veriyorum vereceğime inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…