Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkeslere günaydınlarrrr

Artık dönüş hazırlıkları başladı bugün valizleri kapatıcam gece 5 gibi Burdan yola çıkıcaz
Son günlerim diye bikaç gündür pek dikkat edemedim

Fitt_anne hoşgeldin dilekcim
Eminim Bizim takımın enerjisi Sanada çok iyi gelecektir

Mefkurem var burda hem
ablam benim teşekkür ederim, kesinlikle inanıyorum iyi geleceğine bizim takımla yarıltığınız zaman 1haftafa kanım kaynamış tı size, o yüzden sizinle yürümek istedim ya yabancılık çekmem o yarışda ne yenmiştik seni ama

Günaydın hanımlar
GunaYdin

aleyküm selam hoş geldin Dilek cım. Azim Kararlilik olunca hersey vız gelir biz hatunlara.

Günaydın mefkusum hayırlı yolculuklar. Çabuk dön aramıza.

Günaydınlarrŕ
günaydın canım.

onun en başında hayatıma girmiş olması bile irdelenecek bir konu bence ama bu sefer acele davranmıycam... hemen kaçıyor çünkü kendi geldi kendi kaşındı

kız kendine gel diyetine bak. bırak bunlardan bir cacık olmaz. sen hele bi zayıfla taş gibi ol herkes sıraya dizilir. bu erkekler çok fena çokk

bence de dikkat dikkat ama tartı beni şaşırttı çok şükür

haklısın baharcım ben zaten daha menü yazmıycam bu şekilde olduğunda. ya da ne yediğimi yazmıycam onun yerine cıss yazıcam canım yanına kalorisiyle çünkü sizi de etliyorum doğru

benim neyim var bilmiyorum belki de çok şekersiz kaldım 2 aydır vücut mu istiyor bilemedim.

aynen bozdum ben menümde tam bir rezaletti ama ters tepti tartıda yüzüm güldü ama bunun nedeni if diyeti yapmam da olabilir.

çok geçmiş olsun tekrar canım yaa. ilk kez duyuyorum şifacı diye bir şey.. Allahın taktiri artık

menünü beğendim canım. 2 tane kızartmayla nasıl durabildin ben başlasam 15 ten önce duramazdım yerdim yani. tebrik ederim seni iradenden ötürü

- çıktım sanırım bunun nedeni 2 gündür if diyeti yapıyor olmam ama emin değilim

helloo buyur canım kendini tanıt sonra da biz tanıtalım

Günaydın hanımlar

tünaydın ablalaaar :)

ayy bekliyom seni zuhal ablaam

Günaydınlarrŕ

Herkeslere Günaydın. Bugün ve yarın protein günü yapıcam kızlar kendimi felaket şiş hissediyorum neden bilmem. Belki protein iyi gelir bol su ile tabiki.

Günaydın kızlar...
Bu gece hiç uyumadim.
Kendimi toplayınca gelcem geçmişi okumaya...

günaydın eliflerim ve ayşeeem

eliya canım iyi fikir şişlik varsa 1 gün bile yeter hatta

canım şifa allahtan çok ilerledi diyorsun ben şahsen sifaciys inanmıyorum derdi verende alanda belliyken senin benim gibi kul sadece dua ile vasıta olur taşla filan ilk defa duydum

Agirdan sat kendini öyle her makina şıp diye cevap verme saydırma filan yapma sıradan biri gidibi davran
iyi yolculuklar ablacim evini ozlemissindir

Herkeslere Günaydın. Bugün ve yarın protein günü yapıcam kızlar kendimi felaket şiş hissediyorum neden bilmem. Belki protein iyi gelir bol su ile tabiki.
İnşallah canım
Günaydın kızlar...
Bu gece hiç uyumadim.
Kendimi toplayınca gelcem geçmişi okumaya...
Hayır olsun canım aysecim
TÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNNN

inanılmaz bir şey oldu dünki çikileta bombası şeker koması menüden sonra bugün tartıldım ve dün giden -500

waowwww diyorum - olmama sevindim motiven artar ama sanırım iki aylık yoksunluğu bu hafta giderdin

Sende nazar var bence bol bol oku okut

Hg dilek kendinden bahsetsen mezun olup kilo mu aldın

TÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNNN

inanılmaz bir şey oldu dünki çikileta bombası şeker koması menüden sonra bugün tartıldım ve dün giden -500
sevindim ama bir daha kaçırma bence kuzum zaten menünde abur cubur dan başka birşey yoktu sağlıksız yani can can. İf diyeti be olaki yanlış yazıyosun sanıyordum kız.

Ne bilim şifaci diyorlar ottan falan bişeyler yapanlar varya onlara falan.

Evet canım çok ilerledi diyor dr lar. Bayramda Babamın eskiden yanında çalışan biri aradi hal hatır derken babam kardeşim rahatsız dedi onunda 4 yasinda oğlu kansermis 1.5 ayı var demişler kutahyada ki bu bitkisel ilaç yapan adamın ilaçlariyla 3 yıldır yasiyormus çocuk, bizde bu bi işaretmi Allah tarafından denemekten ne çıkar dedik cumaya randevu aldık. Çıkmadık candan umut kesilmez. Brezilya'da ki de adamın lakabı tanrının eli john taşlarla meditasyon la tedavi ediyormuş Hristiyan bi adam ama orası imkansız artık Hristiyan falan napalım deneyelim dedi halamin oğlu ama olmadı.

Hg dilek kendinden bahsetsen mezun olup kilo mu aldın
hşbulduk naneli kekiğim yalan olmasın 3 yıldır kk deyım muzun olamadım hiç iki kere hedefe yaklaştım izne çıkmamla aldım 79la genelde başlıyorum diyete´, 80 olmuyorum ama büyük başarı:))iki kere 67 66 indim hedefim 62 aslında bazen yorulunca 65 sonlandırıyım dedım ama onu bile göremedim32 yaşındayım 168 boyunda lokum gibi bi bayanım:)13 yıllık evliyim oglum 11 kızım 6 yaşnda eşimle birlikte marketimiz var onu işletiyoruz çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz

(( ben evlendim evleneli böyle bi hayatın içindeyim.sürekli aksiyon sürekli gerilim

Vuuuu güzel karar. :)

ben tanıttım sıra sende ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…