- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #312.941
Çok seksü canım hiç merak edilecek bir şey değil durduk yere canım sıkılmasın şimdiNerde ben görmedim merak ettim ya :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok seksü canım hiç merak edilecek bir şey değil durduk yere canım sıkılmasın şimdiNerde ben görmedim merak ettim ya :)
ohh valla insan nasil rahatliyo :)Kizlaaaaaaarrrrrrr napionz ben geldim kaş bıyık bacak derken banyomu da yaptım mis gibi insanin kendiylr meşgul olması acayip iyi geliyor ya![]()
hic yapmadim ama kilo verdiriyo diyolar..ablam 2 gunde 2 kilo vermisti:) haftada 5 yada 7 kilo verdiriyomus..ama ben 3 gunden fazla yapamam.kuruyemisi abartmazsan sorun olmaz cnm
Normalde bende oyleyim de iş de olduğum zaman uzun uzun bisey yemeye vaktim olmuyor o yüzden goturmuyorum
ona neymiş acaba ister yersin ister yemezsin :))
Bak ilk haftadan baya toparladin cnm
Haftaya küçük kacamaklarda kalkar ortadan
hadi inşallah cnm
Sen yürüyüşe basladiysan eminim eksi gelir
2 gün mü yapican tatlim
bizde onlarin psikolojisini anliyamayiz
Zorla yemek nasil bisey bilmiyoruzki
ohhh nihayet cevap verebilmişin
oglan cocuklarinda gaz problemi daha fazla oluyormus heralde tatlim
uygulamaya basla bakalim cnm belki faydasi olur
onceden denemismiydin cnm hurma yogurdu
begenmiyosan kendin yap diyemedinmi
tekrar gecmis olsun cnm şükür onemli bisey degilmis
2 haftaya sıkarsan en az 3 kilo gider dilegim
Birazda spor yaparsan incelirsin
ben hic kaş bıyık almam![]()
Senin yumurtaların eşininse spermleri doğru zamanı bekliyor canım senin eşinin ve oğlunun yeni bir bebiş için daha zamanı var ki şuan bebek olmuyor. Zihninle gerginlik yaratma vucuduna, be relaks beybisi be relaks her şey yoluna girerAyni kaderi paylasiyor olabilirdik seninle, uyuz rahmim pis rahmim tü kaka rahmim![]()
![]()
![]()
![]()
neyse cok sürünüyorum fln de bana da biraz moralim duzelsin
Doğru kızzzzz47 kilo nedirBanadiyeti bıraktıracaksınız kozlar yapmayın böyleçok teşekkür ederim ama 55-57 arası olsa fena olmazmı? Yaa taşlamayın beni güneşin kızı 35 47 kilo o da atsın bi foto
![]()
Merhaba kızlar.dun yazamadım bi yine Antalya hastaneye gitmiştik.kizimin kolundaki dogum lekesinin ayrıntılı taramasi yapıldı.cocuk hemotoloji ve onkolojisi doktoru ilgileniyor.kapida onkolojisi görünce çok kötü oldum yine.bizim durum zararsız biliyordum zaten ama içim burkuldu.gercekten öyle bir durum icin tedavi olduğumuzu,tedavi olanları düşündüm.Allahim çok zor gerçekten.cok sukurbisey cikmadi.neyse dr lekenin kirmizligini siliklrsttirmek icin losyon verdi gonderdi.2 ay sonra tekrar gelin dedi.
Bu arada dünkü menüm
Sabah
2 dilim peynir
5 zeytin
1 yk pekmez
2 dilim tam buğday ekmeği
Oglen
Patlıcan yemeği
Bulgur pilavı
Yogurt(neyseki güzel ev yemeği yapan bir yer bulduk)
Akşam
Korili tavuk
Salatalık.
Ayran
Su az
Spor saatlerce gezdik hastaneden sonra.
Me üler harika... Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin i nş. Oralara düşürmesin oralarsız da bırakmasın Allah ıminşDün ki yediklerimi yazayım da geçmişe göz atayım
Saat 9.30
Türk kahvesi
Saat 10
2 has. yum.
Peynir zeytin domates üçlüsü
Ayran
Saat 17
4 yağsız köfte
Tavada domatesli patlıcan kavurma
Saat 21
1 bardak layt süt
100 bölgesel egzersiz
1 saat yürüyüş
bu tarz takı taş satan yerlerlerde bulabilirsin gümüşçülere gitme ama etrafını gümüşle işleyip çok pahalıya satıyorlar bize direk tene değmesi gereken sade taşı lazımgerçeğini nereden bulabilirim ki canım, nerde satılır
tamam canım bulmaya çalışayımbu tarz takı taş satan yerlerlerde bulabilirsin gümüşçülere gitme ama etrafını gümüşle işleyip çok pahalıya satıyorlar bize direk tene değmesi gereken sade taşı lazım
oh ohh sahatler olsun o vakittttt:))Kizlaaaaaaarrrrrrr napionz ben geldim kaş bıyık bacak derken banyomu da yaptım mis gibi insanin kendiylr meşgul olması acayip iyi geliyor ya![]()
sordum eşimin yeğenine canım istemiyor boğazımdan gitmiyor azıcık fazla yesem midem bulanıyor diyorkuruyemisi abartmazsan sorun olmaz cnm
Normalde bende oyleyim de iş de olduğum zaman uzun uzun bisey yemeye vaktim olmuyor o yüzden goturmuyorum
ona neymiş acaba ister yersin ister yemezsin :))
Bak ilk haftadan baya toparladin cnm
Haftaya küçük kacamaklarda kalkar ortadan
hadi inşallah cnm
Sen yürüyüşe basladiysan eminim eksi gelir
2 gün mü yapican tatlim
bizde onlarin psikolojisini anliyamayiz
Zorla yemek nasil bisey bilmiyoruzki
ohhh nihayet cevap verebilmişin
oglan cocuklarinda gaz problemi daha fazla oluyormus heralde tatlim
uygulamaya basla bakalim cnm belki faydasi olur
onceden denemismiydin cnm hurma yogurdu
begenmiyosan kendin yap diyemedinmi
tekrar gecmis olsun cnm şükür onemli bisey degilmis
2 haftaya sıkarsan en az 3 kilo gider dilegim
Birazda spor yaparsan incelirsin
ben hic kaş bıyık almam![]()
3 müüüSelamlar kızlar akşam Yoktum epey bi muhabbet edilmiş Amanın kaçırdım hepsini seksülü meksülü fotolar atılmış![]()
guzelgunler2019 maaşallah bacım
Herif dışarı çıkınca kaldı bebeler bana bi oğlanın odasında sızdım kız ağlayınca gittim orda sızmışım oğlan kalktı anne anne bi gidip oraya sızmışım baktım saat olmuş 3 herif hala yok zalımın kocası bebeler büyüsün ödeyeceksin hepsini![]()
Kim hasta kız töbe töbeDoğru kızzzzz47 kilo nedirGunesinKizi35
Me üler harika... Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin i nş. Oralara düşürmesin oralarsız da bırakmasın Allah ıminş
Ama o ben 2.5 da geldim diyor hangimize inanacağımı şaşırdım3 müüü![]()
stepten say gitsinaspratörün olduğu yerin üst ve yanlar yağlanmış bir bez sürünce belli oldu, tabi ben de duramadım oradan başlayıp bardak dolaplarını da boşaltıp temizledim sil sil bitmiyor yaavf yemeğe girişmeden bir bakayım dedim kk ye ,
kaç kere sandalyeye in çık yaptım keşkeeee spordan sayılsa :)))))))
yuzdeye göre hesap edecez :)))Ay abla oldu mu ya bi ay benim hedef 8 di sanırım![]()
halbuki kacamak yapmadan normal beslensen baslangicta zaten gider cnmGünaydın abla iki gün detoks yapmayı düşünüyorum bugün 72.4 tüm anca detoks paklar beni :)
daha pazartesi den cok guzel eksin vardi cnmDoğru valla yiyecek düşündükçe acıkıyorum.
Benimki kaçamaklı sayılır, biber dolması filan. İki kilo olursa bile çok sevinirim. 4 kilo harika yalnız, bu hafta kaç vereceksin merakla bekliyorum![]()
herkesde etkisi farkli olur cnmyapmadim ama kilo verdiriyo diyolar..ablam 2 gunde 2 kilo vermisti:) haftada 5 yada 7 kilo verdiriyomus..ama ben 3 gunden fazla yapamam
aynen canımohh valla insan nasil rahatliyo :)
hic yapmadim ama kilo verdiriyo diyolar..ablam 2 gunde 2 kilo vermisti:) haftada 5 yada 7 kilo verdiriyomus..ama ben 3 gunden fazla yapamam.
evet abla yaoh ohh sahatler olsun o vakittttt:))
yenilenmiş hissi oluyor demiii :)
masAllah millet cayır cayır temizlik yapio güle güle kirlen canım bence de sayilsa spor oluraspratörün olduğu yerin üst ve yanlar yağlanmış bir bez sürünce belli oldu, tabi ben de duramadım oradan başlayıp bardak dolaplarını da boşaltıp temizledim sil sil bitmiyor yaavf yemeğe girişmeden bir bakayım dedim kk ye ,
kaç kere sandalyeye in çık yaptım keşkeeee spordan sayılsa :)))))))
22 temmuz muydu başlangıçyuzdeye göre hesap edecez :)))
halbuki kacamak yapmadan normal beslensen baslangicta zaten gider cnm
daha pazartesi den cok guzel eksin vardi cnm
Beni, bende merak ediyorumbugun tarti oynamamis
herkesde etkisi farkli olur cnm
Böyle diyetlerde en fazla 1.2. Gün gider sonra gr lara duser, o da aç kalmaya degmez
Tabi bide sonrasi aclik krizlerine girersen verdiginin 2 katini geri alirsin
Yapabilirsen bugun yarin yap yeter bence
evet abla bugunle yarin yapiyim yeter dayana bilirsem cumada yaparim .yuzdeye göre hesap edecez :)))
halbuki kacamak yapmadan normal beslensen baslangicta zaten gider cnm
daha pazartesi den cok guzel eksin vardi cnm
Beni, bende merak ediyorumbugun tarti oynamamis
herkesde etkisi farkli olur cnm
Böyle diyetlerde en fazla 1.2. Gün gider sonra gr lara duser, o da aç kalmaya degmez
Tabi bide sonrasi aclik krizlerine girersen verdiginin 2 katini geri alirsin
Yapabilirsen bugun yarin yap yeter bence
silmedim ki canim dön gecmise bak:)Nerde ben görmedim merak ettim ya :)
Canım sıkıldı bileÇok seksü canım hiç merak edilecek bir şey değil durduk yere canım sıkılmasın şimdi![]()
atarım ablam .atiyosan vardır bı bildiğin derimMenü harika cnm ama keske yuruyus leslie bisey yapsaydin
Bak boşa gitmesin bu guzel menüler
Bide ketentohumu yagini sabah ac karna icersen daha etkili üstüne sicak su
bugun aksamin biraz erken olmasi iyi olmuş cnm
Gevrek harici guzel :))
kuzum artik beyaz ekmek yeme lutfen, o doyurmaz seni aksine cabuk aciktirir
Ögunlerinde yemegin yaninda salata yogurt olsun mutlaka
Tabiki bidaha patates kizartmasi görmeyelim
cok güzel ecemmm
gayet guzel tatlim daha ne olsun :))
bide senin resmi görsek
47 kilo nasil olunur bilmiyiruz
burda 6.80 cnm aylik bi sürü para tutuyor
baya gec geliyolarmis
Allah yolunu acij etsin gencin
kiz dilek ben kendimi camdan atsam sende atacanmi![]()
Ama makarnayi az yemisin 1 tabak yiyeydin
yanılıyorsun asya oldu ya
dolma fazla olmus cnm
olsunnn 40 dk da cok guzel cnm
Nekadannn çabuk geçmiş 1 ayHuuuuu rakiplerimmm
Onumuzdeki pazartesi 1 ayımız doluyor
@nanekekik
Fitt_anne
@Poni Bon
@askrhpozitif
Handandandan niran senin kilonu bilemicez cnm
Fit mutlu anne