Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Annemle babam arasında da 6 yaş var bence normal :)Bana gore fazla.
Esimle aramda 6 yas var. Bazen onun bile fazla oldugunu dusunuyorum.
Ben de sizin gibi önyargılı insanları pek hoş karşılamıyorumCok bence. 20li yaslarin basindaki kadinlarin 30larindaki adamlarla iliskisini hicbir zaman hos karsilamamisimdir.
Onyargili degilim, sadece bu ulkedeki erkeklerin cigerini biliyorum.Ben de sizin gibi önyargılı insanları pek hoş karşılamıyorum
Ben de sizin gibi önyargılı insanları pek hoş karşılamıyorum
Fikir sordu ama hiçbir zaman hoş karşılamıyorum demiş bu önyargıdır bence. Ben de kötü bi şey demedim.İyi de siz sordunuz arkadaş da yorum yaptı
Sizce olursa neden fikir istiyorsunuz
Annem ve babam arasında 9 yaş var
Babam 32 annem 23 iken evlenmişler
Hala evliler ama bence uyumsuzluk çok
Ki ben 37 yaşındayım 30 yıllık gözlemim bu
Olmaz bacım, işin cinsellik boyutu sorun oluyor sonradan.Kadın 22 erkek 31.
Kız olgun, oturaklı biriyse sorun çıkmaz gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak:Kızın 28 yakında yakın kız arkadaşları da var gayet iyi anlaşıyorlar :)
3-4 sene evlilik düşünmüyorum zaten :)22 yaş zaten evlenmek için bile küçük nerdeyse. Ne bileyim 9 yaş çok bence, ama kafa yapılarının uyması da önemli. Eğer bu kişi sizseniz biraz zaman tanıyın , iyice tanımadan anlaştığınıza emin olmadan evlenmeyin.
Cok cok ozur diliyorum, "bu ulkedeki kendinden yasca kucuk kizlara yanasan erkeklerin cigerini biliyorum" olacakti. 40 milyonluk koca bir toplulugu hedef almam hic olmadi.Onyargili degilim, sadece bu ulkedeki erkeklerin cigerini biliyorum.
Ozaman daha iyi tanırsın hemde anlaşabilir misin bakarsın. Benim bir arkadaşımın eşi 9 yaş büyük ama 25 ti kız evlendiğinde. Adam evin küçük çocuğu olduğu için pek sorun olmadı, bizim kız çekip çevirdi hatta . Dediğim gibi direk bişey söylemek zor , kafa yapılarının, hayat görüşünün vs uyması lazım3-4 sene evlilik düşünmüyorum zaten :)
14 de çokmuş ciddenYasca büyük iliskim olmustu 14 yas vardi tabi bizim aramizda nerdeyse çağ farki vardiama olmuyor ya. Zor biraz. Sen nereyi gezsem pesinde oluyorsun o borc harc para iş meselelerinde oluyor. Sen daha pembe bulutlar uzerindeyken o daha gercekci oluyor bu sefer anlasmazliklar oluyor. Herkes icin demiyorum tabi istisnalarda vardir ama maalesef geneli böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?