9 yaş fark çok mu?

Bence 3 4 yıl olmalı max 5
Ötesi azıcık zorlar tabi kişisine göre de çok değişir kendinden küçükle evlenip mutlu olanda var

Eşimle aramızda 18 ay var gayet anlaşıyoruz

Ileride neden başkalarının eşi dinamik benimki yaşlı diye düşünebilirsin arada çok büyük sevgi olmadıkça zorlayabilir..

Eski sevgilim 4 yaş büyüktü mesela. Ben de kendi yaşıtlarımdan hoşlanamıyorum, işini oturtmuş, olgun erkekler daha çekici geliyor. Şu an ortada bir şey yok zaten çok sevmezsem olmaz yani :)

Cag farki suan ki iliskim de 6 yas fark var git gide indiriyorum çıtayı. Eksilere dusucem
Hahahah
Benim eski sevgilim 4 yaş büyüktü ben de artırmayayım
Peki 14 yaş farkında siz kaç yaşındaydınız merak ettim? :)

Ben de sizin gibi önyargılı insanları pek hoş karşılamıyorum

Buraya fikir almak için sormuyor musunuz? Burada hoş bulmayanlar da olacak önyargılı olmakla alakası yok kimi insan uygun bulur kimi insan bulmaz.

Kendi fikrime gelince ben yaş farkından çok yaşın kendisine bakıyorum. 22 ve 31'in iyi anlaşabileceğini düşünmüyorum.

Cok. Yani 22 ye gore cok.

Yaslar 35 44 olsa neyse tamam... heleki 40 49 cok normal. Ama 22 31 olmaz bence. Adam sizin 1.5 katiniz kadar yasamis gibi bisey. Bana da hep cok olgunsun derdi tanidiklarim kucuklugumden beri. Bakiyorum da 3 sene evvel bile cocukmusum.

Kadın 22 erkek 31.
Kız olgun, oturaklı biriyse sorun çıkmaz gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak:Kızın 28 yakında yakın kız arkadaşları da var gayet iyi anlaşıyorlar :)
çok yaş farkı var olmaz eski eşimle aramda 13 yaş farkı vardı sana ayak uyduramaz tecrübeyle sabit zaman geçtikçe sen gezmek istiyceksin o yorgunum diyecek kumanda ve televizyon başında oturacak sinir olacaksın daha çook çokk örnek verebilirim

Asil ozaman olmaz.Daha cok yaslaniyor insan

Kac tane arkadasim "isi gucu oturmus guclu erkeklerden hoslaniyorum" dedi de o adamlar onlarin hayatini mahvetti haddi hesabi yok.

Cok dikkatli olun. Genelde bu adamlar genc kadinlara pek iyi niyetle yaklasmazlar.
Tanımak lazım tabi

7 yaş var aramızda hiçte sıkıntımız yok. ben 19 da eşim 26 da evlendik.Kız olgunsa yani birbirini sevip saygılılarsa yeterli 9 yaş çok değil. Çokta iyi anlaşıyoruz.kafa uyuşması önemli. Birde erkek senin isteklerini önemsiyorsa. Mutlu olman için herşeyi yapmayı istiyorsa.Gezmeyi seviyorsa falan önemli değil.

benim karakterimi hayattan beklentilerimi ve 30lu yaşlardaki insanları daha abla-abi moduyla gördüğüm için bana uymaz. ama size göre uygunsa neden olmasın. 10 yaştan sonrası sorun bence... tabii onun tecrübeleri yaşanmışlıklarının sizden çok olduğunu bilerek beklentilerinizi dengelemeyi tavsiye ederim.

Kadın 22 erkek 31.
Kız olgun, oturaklı biriyse sorun çıkmaz gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak:Kızın 28 yakında yakın kız arkadaşları da var gayet iyi anlaşıyorlar :)

Benim bi arkadaşım vardı erkek arkadaşıyla arasında 8-9 yaş vardı. Kızın ailesi çok karşı çıktı olmaz daha karşına kimler çıkıcak falan. Bunlar aldırmadı çokta güzel devam ettiker ilişkilerine ve sonunda sevgileri kazandı evlendiler çocukları oldu Allah bozmasın çokta güzek evlilikleri. Olmıcak diye bişey yok. Gözünü karartma karşındakini gerçekten tanı. Şimdi herkesin sonu mutlu evlilikle bitmiyor hazin sonlarda var tabi. Hayırlısı neyse o olsun cnm.

Valla genç kızların bu işi gücü oturmuş adam hoşlantılarını da bunun için gencliklerini kullanmalarını da hiç doğru bulmuyorum ben.9 yaş çok hic mantıklı bulmuyorum açıkçası.

Kadınla erkeğin yaş farkını severim ben. Neden olmasın ki iki taraf da halinden memnunsa ? Kız belli ki karşısındaki insanı olgun görmek istiyor. Biraz ben de öyleyim, bir arkadaşım bana hep 'senin ruh eşin ölmüştür, arama boşver' der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…