• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yaş fark çok mu?

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Kadın 22 erkek 31.
Kız olgun, oturaklı biriyse sorun çıkmaz gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak:Kızın 28 yakında yakın kız arkadaşları da var gayet iyi anlaşıyorlar :)

Ben de sizin gibi önyargılı insanları pek hoş karşılamıyorum

İyi de siz sordunuz arkadaş da yorum yaptı

Sizce olursa neden fikir istiyorsunuz

Annem ve babam arasında 9 yaş var

Babam 32 annem 23 iken evlenmişler

Hala evliler ama bence uyumsuzluk çok

Ki ben 37 yaşındayım 30 yıllık gözlemim bu

İyi de siz sordunuz arkadaş da yorum yaptı

Sizce olursa neden fikir istiyorsunuz

Annem ve babam arasında 9 yaş var

Babam 32 annem 23 iken evlenmişler

Hala evliler ama bence uyumsuzluk çok

Ki ben 37 yaşındayım 30 yıllık gözlemim bu
Fikir sordu ama hiçbir zaman hoş karşılamıyorum demiş bu önyargıdır bence. Ben de kötü bi şey demedim.

22 yaş zaten evlenmek için bile küçük nerdeyse. Ne bileyim 9 yaş çok bence, ama kafa yapılarının uyması da önemli. Eğer bu kişi sizseniz biraz zaman tanıyın , iyice tanımadan anlaştığınıza emin olmadan evlenmeyin.
3-4 sene evlilik düşünmüyorum zaten :)

Onyargili degilim, sadece bu ulkedeki erkeklerin cigerini biliyorum.
Cok cok ozur diliyorum, "bu ulkedeki kendinden yasca kucuk kizlara yanasan erkeklerin cigerini biliyorum" olacakti. 40 milyonluk koca bir toplulugu hedef almam hic olmadi.

3-4 sene evlilik düşünmüyorum zaten :)
Ozaman daha iyi tanırsın hemde anlaşabilir misin bakarsın. Benim bir arkadaşımın eşi 9 yaş büyük ama 25 ti kız evlendiğinde. Adam evin küçük çocuğu olduğu için pek sorun olmadı, bizim kız çekip çevirdi hatta . Dediğim gibi direk bişey söylemek zor , kafa yapılarının, hayat görüşünün vs uyması lazım

Yasca büyük iliskim olmustu 14 yas vardi tabi bizim aramizda nerdeyse çağ farki vardi :D ama olmuyor ya. Zor biraz. Sen nereyi gezsem pesinde oluyorsun o borc harc para iş meselelerinde oluyor. Sen daha pembe bulutlar uzerindeyken o daha gercekci oluyor bu sefer anlasmazliklar oluyor. Herkes icin demiyorum tabi istisnalarda vardir ama maalesef geneli böyle.

Yasca büyük iliskim olmustu 14 yas vardi tabi bizim aramizda nerdeyse çağ farki vardi :KK70: ama olmuyor ya. Zor biraz. Sen nereyi gezsem pesinde oluyorsun o borc harc para iş meselelerinde oluyor. Sen daha pembe bulutlar uzerindeyken o daha gercekci oluyor bu sefer anlasmazliklar oluyor. Herkes icin demiyorum tabi istisnalarda vardir ama maalesef geneli böyle.
14 de çokmuş cidden :D

Back
X