- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi Put a lit on it
Cag farki14 de çokmuş cidden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cag farki14 de çokmuş cidden![]()
Eski sevgilim 4 yaş büyüktü mesela. Ben de kendi yaşıtlarımdan hoşlanamıyorum, işini oturtmuş, olgun erkekler daha çekici geliyor. Şu an ortada bir şey yok zaten çok sevmezsem olmaz yani :)Bence 3 4 yıl olmalı max 5
Ötesi azıcık zorlar tabi kişisine göre de çok değişir kendinden küçükle evlenip mutlu olanda var
Eşimle aramızda 18 ay var gayet anlaşıyoruz
Ileride neden başkalarının eşi dinamik benimki yaşlı diye düşünebilirsin arada çok büyük sevgi olmadıkça zorlayabilir..
HahahahCag farkisuan ki iliskim de 6 yas fark var git gide indiriyorum çıtayı. Eksilere dusucem
![]()
Ben de sizin gibi önyargılı insanları pek hoş karşılamıyorum
çok yaş farkı var olmaz eski eşimle aramda 13 yaş farkı vardı sana ayak uyduramaz tecrübeyle sabit zaman geçtikçe sen gezmek istiyceksin o yorgunum diyecek kumanda ve televizyon başında oturacak sinir olacaksın daha çook çokk örnek verebilirimKadın 22 erkek 31.
Kız olgun, oturaklı biriyse sorun çıkmaz gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak:Kızın 28 yakında yakın kız arkadaşları da var gayet iyi anlaşıyorlar :)
Asil ozaman olmaz.Daha cok yaslaniyor insanCok. Yani 22 ye gore cok.
Yaslar 35 44 olsa neyse tamam... heleki 40 49 cok normal. Ama 22 31 olmaz bence. Adam sizin 1.5 katiniz kadar yasamis gibi bisey. Bana da hep cok olgunsun derdi tanidiklarim kucuklugumden beri. Bakiyorum da 3 sene evvel bile cocukmusum.
Tanımak lazım tabiKac tane arkadasim "isi gucu oturmus guclu erkeklerden hoslaniyorum" dedi de o adamlar onlarin hayatini mahvetti haddi hesabi yok.
Cok dikkatli olun. Genelde bu adamlar genc kadinlara pek iyi niyetle yaklasmazlar.
Kadın 22 erkek 31.
Kız olgun, oturaklı biriyse sorun çıkmaz gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak:Kızın 28 yakında yakın kız arkadaşları da var gayet iyi anlaşıyorlar :)