9 YIL SONRA KV BİR OTURMAK

Eltilerinle konuşun ayda bir temizlikçi tutun ortak para toplayıp. Yada her ay hafta sonu biri temizlesin. Sürekli siz temizlik yapmak zorundada değilsiniz. Biraz taşın altına ellerini koysunlar. Bunu onların düşünmesi lazım ama düşünemiyorlarsa söyleyin. Sustukça size yıkılır çünkü tüm işler. Kadınında huzuru kaçar. Zaten eltilerin temizliğe bile karışmıyorsa gezmeye geliyorsa. Siz evinize aldığınızda nasıl olsa hizmet eden var diyip daha çok gelirler. Bu forumda öyle çok örnek gördüm.

+1

Öyle olcak zaten gelirse ama kim para vercek temizlikçi tutmak için kv 3 ayda bir maas alıyor oda ona anca yetiyor diger gelinler bize neden para vermiyorsun diye kvdeyle bozuklar

Evi yok o ev bizim sadece maaşı var ama kimse kabul etmez bakiciyi

Kimseye sormayın kabul eder misiniz diye
Durum böyle böyle
Ya alın evinize bakın, 1 ay herkeste dönüşümlü kalsın ya da bir zahmet bakıcı için para koyun ortaya.

Zaten çocuk sayısı fazla imiş, çok birşey düşmez ki kişi başı.

Ama tek bildiğim evi dağıtmayın. Babanemin evini dağıttı babam. Bak amcamın yanında sığıntı gibi kalıyor küçük odada. Nefret ediyorum babamdan. Babanem hep ağlıyor. Babanemi kandırıp imza aldılar. Babanemim tek istediği bir evim olsun arada sizde gelip rahatla kalın. Bende kafa dinlemeye gidiyim derdi. Ama tabi hayırsız babam sattı evi. Hep dua ederim keşke param olsa ilk iş ona ev almak olur.hep dua ediyorum. Şu dünyada tek istediğim o. Benim evin yok onun olsa keşke.çok üzülüyorum ona. O yüzden annesi içinde yanlış birşey bu emin olun. Eltiyle kavga etsen gelemez evine. Kaynananda üzülür.

madem eşinin içi rahat etmyecek geceleri gitsin anasıyla beraber kalsın , sakın eve kabul etme 10 kuruşluk keydini 3 kuruşa degişme canım ,
sen biraz daha fazla ın çık yanına ama eve kabul etme , heee buarada aldıgı maaşı siz görmezseniz kızından olma torunlarına yedirir.

İyi de alt katta oturuyor zaten .Bu kez diğer 4 eltiniz ve görümceniz diğer akrabalar her an sizin evde olacak belki haber bile vermeden çevrede gördüğüm hep bu şekilde yani. Hasta olduğunda gerekirse aşağı katta kalın normal vakitte bazen akşam uyuduk tan sonra evinize gelin falan ama evi bir yapmayın huzursuzluk çıkar bu kez ayiramazsinizda

Ama herkese maaşı var biz neden verelim diycekki kimse bakmaz zaten eşim kabul etmez sığıntı gibi der o ne 1 ay onda 1 ay onda diye

Öyle olcak zaten gelirse ama kim para vercek temizlikçi tutmak için kv 3 ayda bir maas alıyor oda ona anca yetiyor diger gelinler bize neden para vermiyorsun diye kvdeyle bozuklar
Yuh bunlar ne böyle be akbaba gibiler. :s sen sinir küpü olursun. Onları zaten evinde istemezsin. Ozaman vermezler diyorsanız siz yapın Allah bilsin. Eşinizdende yardım alın temizlik için. İyilik yapıp denize atın. Öbür tarafa bonus işte ne güzel Allah rızası için yani.

Esim ben tavrımı koyarım diyo kimse sık sık gelip.gidemez diyo

Zaten bu konuda 2 ye bölündü bitarafim aah rızası için yap birşey olmaz diyo bitarafımda ya herşey daha kötü olursa

Yediriyor zaten onu biliyorum ama diğerlerine diyoki maaşı siz yiyosun uz siz bakın ama biz yesek zaten 1 tane daha ev sahbi olurduk şükür parada gözümüz yok ama anlatamıyorsun onlara

Zaten bu konuda 2 ye bölündü bitarafim aah rızası için yap birşey olmaz diyo bitarafımda ya herşey daha kötü olursa
Sen aynı eve alma sakın boşver. Arada temizlik yapmaya çık sadece. Ben temizlik için dedim onu. Eşinede de onlarda onun evladı. Tavrını koymak yanlış. Yanımıza taşınınca daha çok üzülmüş olucak. Çocukları gelemiyecek. Ve bizim evimiz olduğu için hayır çıkmak istemiyorumda diyemez. Annenin üzülmesi 3 kurultan önemlimi de bana sorarsan. Çünkü anneyi üzdünmü sırtın toplanmıyor. Ben babamdan bilirim. Belini doğrulatamadı bir daha.

Bide şöyle birşey var kv yaptığım işi beğenmiyorsun.madem laf ediyo yardım için gittiğimde git evine git çocuklarına bak diyo yani onunla ilgili ne zaman birşey yapmaya kalksam pişman oluyorum

Çok yaşlı ve hasta ise bi bakıcı ayarlayıp baktırmak mantıklı. Ama sadece maaşı için evinize almayın bide maddi desteğide olursa size çenesi hiç susmaz kendini hep söz sahibi sanar. Görüntülü telsizler var öyle bşrşey ile kontrol edersiniz günde bir iki kerede baksanız gidip herkes jendi evinde rahat eder

kendi anneniz aynı durum da olsaydı da aynı şeyleri düşünürmüydünüz.... ben de 2 yıllık gelinim kayınvalidem eltimle altlı üstü oturuyor ben ise hemen yan tarafların da ... yani kayınvalidem öyle bi durum da olsa hiç eşimin teklifini beklemezdim. sonuç da sevdiğiniz adamın annesi yapmayın lütfen.
Evinize alın etrafında dönün yaşlı kadın helallik alın ... ne kadar sevap birşey...

Eşiniz işin para boyutunu düşünmüş bence amaç annesine bakmak falan değil.Zaten kadın alt katınızda oturuyo maaşı var size maddi anlamda muhtaç değil ki.Hani kadın yatalak olur elden ayaktan düşer o zaman belki bakabilirsiniz ancak şu aşamada kv nize her gün inin bakın yemeğine yardımcı olun temizliğine kadın tutun ki maaşı varmış pek ala temzilikçi tutulabilir.Yani düzeninizi bozmayın üç çocukla çok zorlanırsınız.Bunun kandili var bayramı var hastalığı var tüm sorumluluğu almanıza değmez.

Bide şöyle birşey var kv yaptığım işi beğenmiyorsun.madem laf ediyo yardım için gittiğimde git evine git çocuklarına bak diyo yani onunla ilgili ne zaman birşey yapmaya kalksam pişman oluyorum
Boşver yapma ozaman. Eli ayağı tutuyor belliki. Ozaman kendinizi bile yormayın. Eli ayağı tutuyorsa kendi yapsın. Bütün gün evde. Nasıl olsa yapamıyacak duruma gelince çenesinide kapamk zorunda kalcak o yüzden zamanı geldiğinde yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…