- 7 Mart 2017
- 144
- 187
- 18
- 33
- Konu Sahibi Izmirincisi
-
Bakıcı olmaz kimse para vermez herkes af eder 8 çocuk hiçbiri bakamiyomu diye bence evinde otrsun ölene kadar o ev onun zatenYa hepiniz para verio bakıcı tutacaksanız yada 2 ay şeklinde gezmesi mantıklı
Eltilerinle konuşun ayda bir temizlikçi tutun ortak para toplayıp. Yada her ay hafta sonu biri temizlesin. Sürekli siz temizlik yapmak zorundada değilsiniz. Biraz taşın altına ellerini koysunlar. Bunu onların düşünmesi lazım ama düşünemiyorlarsa söyleyin. Sustukça size yıkılır çünkü tüm işler. Kadınında huzuru kaçar. Zaten eltilerin temizliğe bile karışmıyorsa gezmeye geliyorsa. Siz evinize aldığınızda nasıl olsa hizmet eden var diyip daha çok gelirler. Bu forumda öyle çok örnek gördüm.Evet çok mantikli abende aynı şeyi söyledim surat assam üstüne alıncak zatn akşamları bazen bana cikiyo yemek için ben yapınca götürüyorum yesin diye bi temizliğine yetişemiyorum ama diğer eltilerimdw hicbirsey yapmıyor ben asla para derdinde olmadı m 3 kuruş için huzurum dan olamam
+1Evi var maaşı var çocukları var tutun bir bakıcı hem siz hemde o rahat etsin
Siz hasta bakacak deneyim sabır hoş görüye sahip değilsiniz
Kv de bu yaştan sonra kimsenin minetiyle yaşayacak gürültüsünü çekecek sığıntı olacak tahammülle sahip değil
Kimse üzülmesin kimse mağdur olmasın
Öyle olcak zaten gelirse ama kim para vercek temizlikçi tutmak için kv 3 ayda bir maas alıyor oda ona anca yetiyor diger gelinler bize neden para vermiyorsun diye kvdeyle bozuklarEltilerinle konuşun ayda bir temizlikçi tutun ortak para toplayıp. Yada her ay hafta sonu biri temizlesin. Sürekli siz temizlik yapmak zorundada değilsiniz. Biraz taşın altına ellerini koysunlar. Bunu onların düşünmesi lazım ama düşünemiyorlarsa söyleyin. Sustukça size yıkılır çünkü tüm işler. Kadınında huzuru kaçar. Zaten eltilerin temizliğe bile karışmıyorsa gezmeye geliyorsa. Siz evinize aldığınızda nasıl olsa hizmet eden var diyip daha çok gelirler. Bu forumda öyle çok örnek gördüm.
Evi yok o ev bizim sadece maaşı var ama kimse kabul etmez bakiciyi
Ama herkese maaşı var biz neden verelim diycekki kimse bakmaz zaten eşim kabul etmez sığıntı gibi der o ne 1 ay onda 1 ay onda diyeKimseye sormayın kabul eder misiniz diye
Durum böyle böyle
Ya alın evinize bakın, 1 ay herkeste dönüşümlü kalsın ya da bir zahmet bakıcı için para koyun ortaya.
Zaten çocuk sayısı fazla imiş, çok birşey düşmez ki kişi başı.
Yuh bunlar ne böyle be akbaba gibiler. :s sen sinir küpü olursun. Onları zaten evinde istemezsin. Ozaman vermezler diyorsanız siz yapın Allah bilsin. Eşinizdende yardım alın temizlik için. İyilik yapıp denize atın. Öbür tarafa bonus işte ne güzelÖyle olcak zaten gelirse ama kim para vercek temizlikçi tutmak için kv 3 ayda bir maas alıyor oda ona anca yetiyor diger gelinler bize neden para vermiyorsun diye kvdeyle bozuklar
Esim ben tavrımı koyarım diyo kimse sık sık gelip.gidemez diyoİyi de alt katta oturuyor zaten .Bu kez diğer 4 eltiniz ve görümceniz diğer akrabalar her an sizin evde olacak belki haber bile vermeden çevrede gördüğüm hep bu şekilde yani. Hasta olduğunda gerekirse aşağı katta kalın normal vakitte bazen akşam uyuduk tan sonra evinize gelin falan ama evi bir yapmayın huzursuzluk çıkar bu kez ayiramazsinizda
Zaten bu konuda 2 ye bölündü bitarafim aah rızası için yap birşey olmaz diyo bitarafımda ya herşey daha kötü olursaYuh bunlar ne böyle be akbaba gibiler. :s sen sinir küpü olursun. Onları zaten evinde istemezsin. Ozaman vermezler diyorsanız siz yapın Allah bilsin. Eşinizdende yardım alın temizlik için. İyilik yapıp denize atın. Öbür tarafa bonus işte ne güzelAllah rızası için yani.
Yediriyor zaten onu biliyorum ama diğerlerine diyoki maaşı siz yiyosun uz siz bakın ama biz yesek zaten 1 tane daha ev sahbi olurduk şükür parada gözümüz yok ama anlatamıyorsun onlaramadem eşinin içi rahat etmyecek geceleri gitsin anasıyla beraber kalsın , sakın eve kabul etme 10 kuruşluk keydini 3 kuruşa degişme canım ,
sen biraz daha fazla ın çık yanına ama eve kabul etme , heee buarada aldıgı maaşı siz görmezseniz kızından olma torunlarına yedirir.
Sen aynı eve alma sakın boşver. Arada temizlik yapmaya çık sadece. Ben temizlik için dedim onu. Eşinede de onlarda onun evladı. Tavrını koymak yanlış. Yanımıza taşınınca daha çok üzülmüş olucak. Çocukları gelemiyecek. Ve bizim evimiz olduğu için hayır çıkmak istemiyorumda diyemez. Annenin üzülmesi 3 kurultan önemlimi de bana sorarsan. Çünkü anneyi üzdünmü sırtın toplanmıyor. Ben babamdan bilirim. Belini doğrulatamadı bir daha.Zaten bu konuda 2 ye bölündü bitarafim aah rızası için yap birşey olmaz diyo bitarafımda ya herşey daha kötü olursa
Bide şöyle birşey var kv yaptığım işi beğenmiyorsun.madem laf ediyo yardım için gittiğimde git evine git çocuklarına bak diyo yani onunla ilgili ne zaman birşey yapmaya kalksam pişman oluyorumSen aynı eve alma sakın boşver. Arada temizlik yapmaya çık sadece. Ben temizlik için dedim onu. Eşinede de onlarda onun evladı. Tavrını koymak yanlış. Yanımıza taşınınca daha çok üzülmüş olucak. Çocukları gelemiyecek. Ve bizim evimiz olduğu için hayır çıkmak istemiyorumda diyemez. Annenin üzülmesi 3 kurultan önemlimi de bana sorarsan. Çünkü anneyi üzdünmü sırtın toplanmıyor. Ben babamdan bilirim. Belini doğrulatamadı bir daha.
kendi anneniz aynı durum da olsaydı da aynı şeyleri düşünürmüydünüz.... ben de 2 yıllık gelinim kayınvalidem eltimle altlı üstü oturuyor ben ise hemen yan tarafların da ... yani kayınvalidem öyle bi durum da olsa hiç eşimin teklifini beklemezdim. sonuç da sevdiğiniz adamın annesi yapmayın lütfen.GÜn aydın arkadaslar ben 9 yıllık evliyim 3 tane çocuğum var. KV alt katımda otryo bende üst kattaki ama kv tek yani gece torunu yanında kaliyo son 2 gündür çok hastalandı kv Görümcem hastaneye götürdü neyse zaten biz 6 eltimin ama kv ben altı üstü otryoz ama anlaşamıyoruz yani yltek ben değil diğer gelinerlede anlasamiyor ama artık yaslandigj için tek başına kalamiyorum evde ama bende pek bize taşınması taraftarı değilim bütün ozgurlugum bitecek ha buarada kv nin oturduğu evde bizim üstümüze eşimde dün bana konuyu açtı işte sen istersen gelsin bizde otrsun bir odayı ona veririz işte at kattaki evimizi kiraya veririz kv nin maaşı var biraz katkısı olur bize birde benim kafam rahat olur annem yanımda olir dedi eşim ama ben bu işin parasında değilim olsaydım taa 9 yil once beraber yaşardım bilmiyorum zor geliyor ama bi yandan belki yaparım diyorum çok kararsız kadim buarada 2 Görümcem var 1 inin 5 çocuğu var haftada bir gelir annesini görmeye yani nasıl kaldırmam bu yükü bilmiyorum sizce ne yapmalıyım. Buarada kv herşeye konuşuyor yani bi teefonu aliyim 2 dakka ugrasiyim hemen laf ediyo off offf nolur bi akıl verin
Boşver yapma ozaman. Eli ayağı tutuyor belliki. Ozaman kendinizi bile yormayın. Eli ayağı tutuyorsa kendi yapsın. Bütün gün evde. Nasıl olsa yapamıyacak duruma gelince çenesinide kapamk zorunda kalcak o yüzden zamanı geldiğinde yaparsınız.Bide şöyle birşey var kv yaptığım işi beğenmiyorsun.madem laf ediyo yardım için gittiğimde git evine git çocuklarına bak diyo yani onunla ilgili ne zaman birşey yapmaya kalksam pişman oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?