- 3 Nisan 2013
- 168
- 192
- 323
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.341
Kv trip yapar gibi geldi kadından her seyi bekledigim için sanırım.neye alındıkları da hiç belli olmuyor.yarın iş yerinze gelecegini düsünüyorum ve aileye de söylediğini sanmıyorumönceliklerini doğru ayarlayamadığını hep söyledim ona hiç dinlememiş demek ki.
kayınvalidemle o şekil bi araba yolculuğumuz olmadı.
Kv trip yapar gibi geldi kadından her seyi bekledigim için sanırım.neye alındıkları da hiç belli olmuyor.yarın iş yerinze gelecegini düsünüyorum ve aileye de söylediğini sanmıyorum
Benim takıldıgım konular degil bence kimin oturdugu da önemli degil büyüklere yer vermek olarak bakılırsa siz oturun demek yanlıs olmaz ama bu birebir saygı göstergesi olarak da görmem cünkü saygıyı baska yerlerde arayan bir insanım..böyle bişi olup olmadıgını merak ettim cünkü ben hala sizin yemek yememe olayınızda verdikleri tepkiye anlam verebilmiş degilim böyle bir durumda kimbilir neler söyler diye merak ettim
Hayallere dalmissin pofuduk..sali günü gecti gitti..iyi bir yanini görüp sana yasattiklarini unutmayasin..
Saat kac oldu aradan bir gün gecti adamdan ses soluk yok..
Hem suclu hem güclü..hale bak
Senin yerinde olsaydim o bohcayi ve yüzükleri yollardim. Söylediklerin yetmemis galiba..
Bu arada anne baban ne diyor ayrilma konusuna?
öyle olacak muhtemelen. benim kıstaslar şu an bi yükseldi çünkü. barışsak bile kan alırım kan, öyle önceki gibi yürümez. aşırının aşırısı zorlarım, istediğim gibi olmazsa da yine çeker giderim. aynı filmin daha kısa tekrarı olur yani.
Böyle hesaplara girme ya, barışsak bile vs. hadi bir çok şeyi geçiyorum ama "bu kadar kitap okumasaydın, daha mutlu olurdun." dememiş miydi bu? Yani bence şu cümle sevgilim kapanmamı istiyor, kv sülalesiyle bizde kalacaklarmış, kocam evlendikten sonra çok değişti dertleriyle hemen hemen aynı. İlk ortaya çıktığından beri kendi kendime baya bir kasıp evirip çeviriyorum hiç bir olumlu tarafını bulamıyorum. Neresinden tutsan elinden kalıyor, hatta işin özeti haline geliyor.
öyle olacak muhtemelen. benim kıstaslar şu an bi yükseldi çünkü. barışsak bile kan alırım kan, öyle önceki gibi yürümez. aşırının aşırısı zorlarım, istediğim gibi olmazsa da yine çeker giderim. aynı filmin daha kısa tekrarı olur yani.
barissak bile..dedigine göre daha hicbirsey bitmemis..o da bunu biliyor o yüzden mi bu suskunlugu acaba ?
aslinda tamamen resti cekseydin yüzükleri verseydin ozaman ne yapacakti diye merak ediyorum..
böyle belli belirsiz kaldi hersey sanki.
yani suan nasilolsa pofuduk döner barisiriz diye düsünüyor olabilir ki ailende öyle düsünüyor .. ama o gercekten seni kaybettigine inansa ne yapar asil önemli olan orasi.. bu kaybetme korkusunu ona hissettiremedin yeterince galiba
işin özeti zaten. sen bu kadar zeki, düşünceli olmasaydın, ailemin hadsizliğini görmezdin. görebiliyorsun, çünkü pek çok konuda onlardan daha iyisin.
ben iltifat olarak aldım, teşekkür ettim.
Bu iltifat değil yalnız.
Okumasan bu kadar gözün açık olmazdı, anneme hizmet eder yaşardın diyor.
Temelde hakaret içeriyor.
Ayrıca biraz da cehalet tabi. Ne alakası var kitap okumakla? Kitap okumayanlar da böyle bir rezilliği kabul etmez artık.
Zihniyeti böyle bu insanın. Kitap okumasaymışsın. Ailesine gidip keşke siz biraz kitap okusaydınız desin onun yerine.
gözün açık kısmı da bana hakaret değil bence.
ailesine bi şey diyebiliyor olsa zaten evliydik. diyemediği için bu kadar sorun olmadı mı?
Diyebiliyor olsa bile, sizinle görüşmek istememesi ve sizi umursamaması baki kalacaktı.
Yani size uyanık diyor kendi kafasına göre, ailesi saf, siz uyanık. Yerseniz.
ailesiyle sorunlar olmadan önce beni bu şekilde unutmaları yoktu ki. onu kastettim. ve ben onu gerçekten o şekilde hakaret olarak algılamadım. dün yeri geldiğinde "benim ailemin saygısı terbiyesi o kadar, size kendilerince saygılı, iyi davranmaya çalışıyorlar ama o kadar işte" de dedi.
Yani sizi unutmalarının ailesi ile sorunlar nedeniyle olduğunu mu düşünüyorsunuz? (Olabilir.)
Tamam işte saf demiş ailesine. Yani bilmiyorlar, etmiyorlar ondan böyle yapıyorlar gibi. Halbuki alakası yok.
Bu iltifat değil yalnız.
Okumasan bu kadar gözün açık olmazdı, anneme hizmet eder yaşardın diyor.
Temelde hakaret içeriyor.
Ayrıca biraz da cehalet tabi. Ne alakası var kitap okumakla? Kitap okumayanlar da böyle bir rezilliği kabul etmez artık.
Zihniyeti böyle bu insanın. Kitap okumasaymışsın. Ailesine gidip keşke siz biraz kitap okusaydınız desin onun yerine.
Anlasa bile pek birsey degisecegini sanmiyorum gerci.. onun fikirleri degismis ailesine uygun bir es istiyor bence.
Ancak sen uyum saglayacaksan o aileye ozaman memnun kalir ve evlenme islemlerine baslanilir..
Belki ailesi öyle baski yapiyordur bak bu kiz bize uygun degil oglum diyerek..oda tabi ayni kafa yapisina musait oldugu icin ailesine hak veriyordur muhtemelen.
Eger sizi seviyorsa cidden ozaman anca saglam bir rest cekme kendine getirir onu napiyorum der belki ama orasida belli degil ... ah icim daraldi bu konunun en basindan beri tahminler yürütüldü sonuc hep koca bir hic.
Aslinda birak düsünme bile..asil o defolsun gitsin.
Zaten nasibinde olsaydi suan coktan ilerleme olmustu.. olmuyorsa olmuyor bazen zorlamamak gerek.
Senin icin ayrilmaniz cok cok hayirli.. ister inan ister inanma..ileride anlayacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?