9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Taaa konu başında da yüzüklerin atıldığını söyleyememişti
E şimdi de söyleyememiş "biz hala devam ediyoruz" dercesine davranıyorsa pasiflik tabi de, anne babası nereden bilsin o zaman? O zaman da hısım akraba falan da işin bozulduğundan haberdar değildi, pofuduk yüzüğü evdeyken parmağına geçirene kadar tabi.

daha önce de söyledim, eğer bu adam bu olayı normal bi kavga gibi algılamışsa;
çünkü ya normal bi kavga gibi algılamış ya da çekmiş gitmiş ortası yok,

birkaç gün sonra hiçbir şey olmamış gibi kaldığı yerden devam eder. "sen beni çok ihmal ettin" diye mesaj atar, veya arar "merak etme ölmedim" der. trip atar yani.

çekip gittiğine dair de bi şey diyemem çünkü hiç ses yok, ailesi duysa kesinlikle ararlardı. annesi "ay annem her şey iyi gidiyordu neden böyle oldunuz pofuduğum" derdi. bu da olmadığına göre.

bilmiyorum kafam gerçekten karışık şu an. sakinleşmemi bekliyor, daha doğrusu öfkemden kaçıyor diye düşünüyorum çünkü annesinin aramaması hiç mantıklı değil o yüzden ailesine bittiğini söylemediğine eminim.

Bilemiyorum.
İçimden bir ses ailecek bitirdiklerini söylüyor.
Tektaşın adama dönmesinin ayrıntılarını bilmiyoruz mesela, ordan da birşeyler anlaşılır aslında.

yüzüğü görmesinler diye eve bile götürememiş torpidoda duruyor, arabasını da kimseye vermiyor dedim ya?

Sinir krizi ve resti normal kavga gibi algılamışsa, ya siz kendinizi ifade edemiyorsunuz, ya da adam gerçekten hiçbir şekilde ne dediğinizi umursamıyor.

''Bu işi cumaya kadar düzelttin düzelttin, beni sevdiğini ispat ettin ettin, yoksa bu iş bitti.'' cümlesi eğer sarılma ile sonlanmadıysa, anlamadığına ve normal kavga sandığına inanmıyorum.

Yani siz gayet normal kavga ediyordunuz o halde.

yüzüğü görmesinler diye eve bile götürememiş torpidoda duruyor, arabasını da kimseye vermiyor dedim ya?

Dedin de hiç mantıklı gelmemişti, hala da gelmiyor.

Düğün öncesi pofuduk'un gerginlikleri işte, nasıl olsa bitecek değil peh diye içten içte düşünmesi şeklindeki yeni sezonumuz hayırlı olsun o zaman.

Nişan alışverişi olayından anlamadılarsa, ve adam da söylemediyse ailenin haberi yoktur evet.

Aramaları için de sebep yok o zaman.

Zaten en son tahminim, konu sahibinin kendisine göre sinir krizi geçirdiği yönünde.

Yoksa bu adam nasıl ''Düzelteceğim.'' ya da ''Ne diyorsun sen ya?'' dememiş olabilir o sırada. Durup dinleyip eve mi gitmiş?

o da mümkün tabi.

aynen öyle düşünüyorum.

Yok hayır, aileye söylememesi bu anlama gelmiyor bence.

Yani bitsin diye konu sahibinin ağzının içine bakıyor, ama net bir şey gelmeden de söylemiyordur. Zaten hiçbir şeyi kendi önce söyleyemiyor.

Dediğim gibi, şartlar onu gerektirirse adamın evleneceğini, çünkü çok pasif olduğunu, götürüleri ile uğraşmak istemeyebileceğini, ama ayrılmanın onu hiçbir şekilde etkilemeyeceğini çünkü konu sahibini sevmediğini düşünüyorum.

Evlenirse de amaan 9 yıl oldu, evlenelim geçsin diye evlenecek.

"pofuduk bu sefer biraz daha fazla kızdı ama biraz sakinleşsin barışırız"
böyle düşünmediyse ben de hiç tanımamışım. ha bi de yüzüğü attım diye küsmüş de olabilir, adamın kafa gitti çünkü artık. gayet bana trip atmaya falan da kalktı. ama çok net de belirttim.

ha bi de şu ihtimal var, cumartesi iş çıkışına falan gelir veya arar buluşmak ister ama her ne yapacaksa cumartesi yapar. inat çünkü. kavga ettik ya dediğimi yapmayacak.

Veya narin kalbi anasının babasının haklı "oğlum bir evlilik işini bile beceremedin." ithamını bile kaldıramayacağından, ne olursa olsun şimdilik diye bakıyordur.

Adamı madem tanıyorsunuz, iş çıkışınıza çağırmanızın yanlış olduğunu fark ettiniz o halde bu durumda.

Ciddiye almayacağı belli ise, niye boşuna sinir krizi geçiriyorsunuz ki.

Ciddiye alsın diye aileye yollasaydınız yüzükleri o zaman.

"ben kızı ihmal ettim evet de bu kadar büyütecek ne var" sezonu da olabilir o.

ben sakinleşene kadar ortadan toz olmuş olma ihtimali de kuvvetli bence şu an.

Yahu madem bu sezon açılacak, adam da kavga ettiniz diye dediğinizi yapmayacak, niye çağırıp kavga ediyorsunuz ki?

Mesajı veremeyeceğinizi biliyorsanız niye bu şekilde vermeye çalıştınız?

Demek ki bohça ya da yüzükler gitmedikçe rest çekemeyeceksiniz.

o da belirtilen düşünceler arasında.

ben sakinleşene kadar ortadan toz olmuş olma ihtimali de kuvvetli bence şu an.

Yani mümkün mü böyle bir şey?

-Şunu şunu haftaya kadar yapmazsan ilişkimiz bitmiştir.

-(Ben en iyisi 1 ay bekleyeyim, sakinleşsin.)

ben onu ciddiye alsın diye yapmadım, gerçekten patladım.

Olur da dostum Ankara horror story sezonu oluyor o zaman, sen istesen bile bitiremiyormuşsun ki bu ilişkiyi, bildiğin psikopat sevgilili ilişki gibi. Bi arsız arsız benden ayrılmazsın ki diye gülmesi eksik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…