- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.201
Aynı şeyleri tekrar etmekten o kadar sıkıldım ki ne desek boş pofudugun gideceği yol belli bizde o yüzden o konulara hiç girmeyip nişan elbisesi bakmaya karar verdik.Gerçeklerle uzaktan yakından alakan yok pofuduk, bir de boşanma kararı almak ayrılık kararı almaktan kolay diyorsun ya, boşanınca da ayrılınıyor bilmem farkında mısın? Neresi kolay geldi sana acaba?
Söz, nişanı atamayan evliliği hiç ama hiiiiiç bitiremez.
Yemin ediyorum çok merak ettim seni, nasıl bir dünyada yaşıyorsun bilemedim.
Haklısınız : )Aynı şeyleri tekrar etmekten o kadar sıkıldım ki ne desek boş pofudugun gideceği yol belli bizde o yüzden o konulara hiç girmeyip nişan elbisesi bakmaya karar verdik.
Yanaşmasalarda pofuduk evlerine gidip ikna eder bu evlilik öyle yada böyle gerçekleşecekHaklısınız : )
Ama hemen hülyalara dalıyor, ayrılmasını geçtim bakalım erkek tarafı yanaşacak mı nişana.
Gerçeklerle uzaktan yakından alakan yok pofuduk, bir de boşanma kararı almak ayrılık kararı almaktan kolay diyorsun ya, boşanınca da ayrılınıyor bilmem farkında mısın? Neresi kolay geldi sana acaba?
Söz, nişanı atamayan evliliği hiç ama hiiiiiç bitiremez.
Yemin ediyorum çok merak ettim seni, nasıl bir dünyada yaşıyorsun bilemedim.
Konu sahibi evlensin de ne olursa olsun, bir ömür boyu buraya konu açsa ona koymaz. Bu karakterde birine verilecek tek tavsiye fazla dırdır etmemesi, arkasında duramayacağı çıkışlarda bulunup boyunun ölçüsünü alıp durmaması olur. Yani başka bi açıdan bakalım konuya, sürekli dırdır eden, aileye uyum sağlayamayan ama sağlam bi duruş da sergileyemeyen, iletişim becerisi zayıf olan, sürekli arkası boş bi ayrılma tehditinde bulunan, sürekli memnuniyetsiz ama bi türlü gitmeyen sevgili. Çekilecek çile değil doğrusu. Haklı ya da haksız olmasını konuşmuyorum, olanı söylüyorum.
hukuki prosedür kısmında haklısın da bence boşanma kararı almak ayrılık kararı almaktan daha kolay. benimkinin annesi ilk başta çılgın atıyordu "onu yaparız bunu yaparız hallederiz" diye, "ayvayı yedik" dedim direk. bu kadın her şeye karışır, huzur bırakmaz. bi yandan da abartıyor muyum diye de düşünüyordum, hani neye ne kadar karışır kestiremiyorum. evlenince görüyorsun neye ne kadar karışıyor. hiç karışmayabilir, gül gibi geçinir gidersin, veya her şeye karışır huzur bırakmaz. bu sadece bi örnekti ama evlenince söze değil davranışa göre yargılıyorsun. kimisi çok konuşur ama yapmaz, bazen ben de derim mesela, "benim çocuğum olsa ağzına yapıştırırım" diye, ama bu çocuğumu döveceğim anlamına gelmiyor, dövemem de zaten muhtemelen. söz nişan daha sıkıntılı bence o yüzden.
çok karışık anlattım sanırım.
Darp raporu mu?????öncelikle belirteyim ki bütün üyeler de bilsin,
başından beri söylediklerinizin %50sinin dogru olduguna inanarak yazdım hep,
abartılar, daha 2sayfa önce yazdıgınız seyi kıvırmalar ve bircok çelişki ile dolu konunuz.
ancak bir yandan da gercekten sorunlu ilişkisi olan,
daha önceden üyelerin de yazdıgı gibi ailesine karşı pasif fakat size karşı aslan kesilen, sorumluluk sahibi olamayacak kadar korkak ancak maço tavırların arkasına sıgınıp sizi de ezmeye çalışabilecek biriyle beraber oldugunuzu,
sizin ailenizin kendi düsüncelerinden veya sizin vazgecememenizden ötürü tam anlamıyla kararlı bir duruş sergileyememesi ile size yeterince destek cıkılmadıgını,
ve karşı tarafın ailesi tarafından sizin yanlış tavırlarınız ve arkanızda durabilen bir sevgiliniz olmaması nedeniyle daha da ezileceginizi düşündügümden yazmayı sürdürdüm.
bundan sonra hala bu ilişkiyi yürütmek istiyorsanız sizin kararınız,
başından beri bdv'de okudugumuz sorunlu herhangi bir ilişkiden farkı olmadıgını, davranıslarınızın da bu dogrultuda oldugunu da yazdım zaten.
ancak merak ettigim birsey var;
2010da aldıgınız darp raporu neyden, kimden ötürü idi?
eger ilişkinizle alakası varsa yaşınız, aileniz her seyi bir kenara bırakın, ısrar etmeyin, yapmayın bu evliligi.
boşanmak ayrılmaktan kolay degil,
çıkın şu hayal dünyasından.
eger ki bir daha kimseyi tanımayı istememek degil, hic evlenemeyecek oldugunuzu düsünen, toplumsal ahlakın ikiyüzlü degerlerini sahiplenen biri degil iseniz...
iyi günler.
Darp raporu mu?????
konularinda mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?