9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Aynı şeyleri tekrar etmekten o kadar sıkıldım ki ne desek boş pofudugun gideceği yol belli bizde o yüzden o konulara hiç girmeyip nişan elbisesi bakmaya karar verdik.

Aynı şeyleri tekrar etmekten o kadar sıkıldım ki ne desek boş pofudugun gideceği yol belli bizde o yüzden o konulara hiç girmeyip nişan elbisesi bakmaya karar verdik.
Haklısınız : )
Ama hemen hülyalara dalıyor, ayrılmasını geçtim bakalım erkek tarafı yanaşacak mı nişana.

rest çekme yüzük atma konusuna gelince ne bileyim daha önce rest çekmedim yüzük atmadım bilemiyorum, ama boşanmak ayrılmaktan daha kolay (ki boşanmak da ayrılmak zaten) diyecek kadar ilişki uzmanı pofuduk, sanırsın 3 kez boşandı

Konu sahibi evlensin de ne olursa olsun, bir ömür boyu buraya konu açsa ona koymaz. Bu karakterde birine verilecek tek tavsiye fazla dırdır etmemesi, arkasında duramayacağı çıkışlarda bulunup boyunun ölçüsünü alıp durmaması olur. Yani başka bi açıdan bakalım konuya, sürekli dırdır eden, aileye uyum sağlayamayan ama sağlam bi duruş da sergileyemeyen, iletişim becerisi zayıf olan, sürekli arkası boş bi ayrılma tehditinde bulunan, sürekli memnuniyetsiz ama bi türlü gitmeyen sevgili. Çekilecek çile değil doğrusu. Haklı ya da haksız olmasını konuşmuyorum, olanı söylüyorum.

burdan hepimizin gördüğü bu heralde

evlenince görüyorsun olayına nolur girme pofuduk nolur gene dayanamıyorum yazıyorum sen de forum üyesisin bir tane örnek var mı kv kötüydü evlenince bana iyi davranmaya başladı diyen, kötüdür karışıyodur o öyle gider, sen set çekersin, seti sen çekersen sana iyice diş bilerler ama eşin çekerse sineye çekerler

bir kadının eşinin ailesine karşı kendini savunmaya çalışması kadar berbat bişey yoktur çünkü ne o tartışma biter ne de senin kocana saygın kalır ama eşin seni korursa ne kadar ağır da konuşsa burun yüzden kesilmezonu silemezler bakma sen atıp tuttuklarına sileriz karışmayız dediklerine

şimdi som tahlilde sana en başta vaadedilen eve oturacaksanız bu alt kat konusu neden açıldı, bu bildiğin nabız yoklama, bu hareketlerin sonu gelmicek

biraz işim vardı hallettim de geldim.

burda ve gerçek hayatta benim gördüğüm birkaç örnek var aslında. ya kayınvalidesi geri durmayı öğreniyor ya kocası daha sağlam durmayı. "çok sorun yaşadık ama çok şükür düzeldi" diyenler var. ama bence bunun daha kötüsü "düğünden önce hiçbir sıkıntım yoktu, kocam da ailesi de gözümün içine bakardı, düğünden sonra yapmadıkları kalmadı" diyenler. daha dün burda konu açıldı, bakmadıysanız bakın, "gelin gitmek, lütfen yardım" diye. 1 yıldır nişanlıymış, kayınvalidesiyle arkadaş gibiymiş, evlerine yatıya gitmiş. yapılan teklif çok kötü. avuntu olarak söylemiyorum, 1 yıl hiçbir sorun yok, sonrasında böyle bi teklif bence daha kötü.

AdAm_OLaCaK_KIZ ın dediği yere gelirsek, onu ben de düşünüyorum. şu anki şartlarda düğün sonbahardan önce olmayacak, alt katta oturmayacağız, demek ki çok çılgın isteklerim yokmuş beni niye üzdüler o zaman. sürekli nabız yoklayacaklar veya baktılar olmuyor bi süre sonra bi şeylerde diretmekten vazgeçecekler, bi kere hayır denmesinden anlayacaklar.

allahın gücüne gitmesin de, beni ne zaman üzseler allah beni unutturacak bi dert veriyor, ne zaman anlarlar bilmiyorum, umarım anlarlar.

alışveriş konusu için bi şey diyemem, biz gider bakar düşünür karar veririz, ödeme yapılacağı zaman gelmek isterse gelsin. ben zaten öyle pek görür görmez "aha bu" diyen insan değilim, seçeneklere bakar birkaç gün düşünür öyle karar veririm. benim hevesim eşyayı sevgilimle seçmek, onun hevesi eşya alınırken yanımızda olmak. uzlaşılamaz bi durum değil. bakmaya da gelmek isterse o olmaz ama.

cenazeden sonra nişan ertelemeyi teklif ettik kabul etmediler, ikisinin yeri ayrıymış. mevlütle nişanın arasında da 20 günden fazla var.

Adamin verecegi bir yudumluk "sevgiye" raziysan mutluluklar sana pofuduk.
Kendine deger verseydin sana yapilanlari sindiremez coktan kendi yoluna bakar olurdun su an..
Ama sana yasatilanlari, sevgisizligi, terbiyesizlikleri yaladin yuttun.
Ve adam artik eskisi gibi diyorsun..(onca seyden sonra ne farkediyorsa artik)
Kalbin yeterince kirilmamis sanirim. Öteki postayi bekliyorsun. O da gelecek yakinda muhtemelen..
Belkide böyle ceke ceke anlarsin anca birseyleri.. olabilir.
Ama ilerde pisman olacaksin.. cunku sana acik acik kötü davrananlara yarabbi sükür diyen sensin..
Kendini kandiran sensin. Izin veren sensin. O veya bu sucluydu diyemiceksin. Cunku suclu olan kendinsin.

Hem bence Allah sana bircok seyi gösteriyor da sen anlamiyorsun..onlar degil.

Rahmetli babam da sülale peşinde koşmaktan ne kendine baktı ne bize vakit ayırdı, yetemedi, ana babasına hep o koştu 2 erkek kardeşi daha olduğu halde, istanbulda amcam oturuyo dedem onu aramak yerine babamı ankaradan çağırırdı adapazarına, adapazarından istanbul gataya hastaneye, kanserdi dedem, babannem desen ben 11 yaşında iken bi ameliyat oldu hala hasta, köyün odunu kömürü kapısı bacası bilmem kimin bilmem ne sorunu, borcu harcı hiç bitmedi, hastaneye gittikçe yengemin yengesini bile hastaneye götürüyomuş vefatından sonra haberimiz oldu, ama kendisi bi kere baktırmadı kendine, tam hamile kaldım tamam dedim babam artık sadece metenin dedesi olacak bize kalacak, olmadı

gerçi seninkinde bu adamışlık yok yoruldum der mızırdanır, anlatasım geldi sadece

İlişkiyi bitirmemeni anlarım. Ama bence 1 ay onun değiştiğine emin olman için çok kısa bir zaman. Ailenin dediği gibi nişanı gerçekten belirli ve ya belirsiz bir tarihe ertelemek sana daha fazla zaman kazandırır. Bencede aile çok öenmli değil. Bizde benzer sorunlar yaşadık ama eşimin duruşu sayesinde bertaraf etmeyi başardık sorunları. Şuan olan belli başlı sorunları halletmiş veya halletmeye çalışıyor gibi görünsede ileride başka sorunlar çıktığında tekrar bunalmayacağına tekrar aynı ruh haline bürünmeyecepine emin olabilecek kadar zaman lazım size. 1 ay çok kısa. Kaldı ki ben ailenin bişeylerden haberinin olduğunu ama sevgilinin bilmiyomuş gibi davranın dediğini düşünüyorum. Yoksa bu kadar adt şu bu düşkünü kadın bu kadar uzak kalmaz gelininden.
Gazan mübarek olsun ne diyelim

öncelikle belirteyim ki bütün üyeler de bilsin,
başından beri söylediklerinizin %50sinin dogru olduguna inanarak yazdım hep,
abartılar, daha 2sayfa önce yazdıgınız seyi kıvırmalar ve bircok çelişki ile dolu konunuz.

ancak bir yandan da gercekten sorunlu ilişkisi olan,
daha önceden üyelerin de yazdıgı gibi ailesine karşı pasif fakat size karşı aslan kesilen, sorumluluk sahibi olamayacak kadar korkak ancak maço tavırların arkasına sıgınıp sizi de ezmeye çalışabilecek biriyle beraber oldugunuzu,
sizin ailenizin kendi düsüncelerinden veya sizin vazgecememenizden ötürü tam anlamıyla kararlı bir duruş sergileyememesi ile size yeterince destek cıkılmadıgını,
ve karşı tarafın ailesi tarafından sizin yanlış tavırlarınız ve arkanızda durabilen bir sevgiliniz olmaması nedeniyle daha da ezileceginizi düşündügümden yazmayı sürdürdüm.

bundan sonra hala bu ilişkiyi yürütmek istiyorsanız sizin kararınız,
başından beri bdv'de okudugumuz sorunlu herhangi bir ilişkiden farkı olmadıgını, davranıslarınızın da bu dogrultuda oldugunu da yazdım zaten.

ancak merak ettigim birsey var;
2010da aldıgınız darp raporu neyden, kimden ötürü idi?
eger ilişkinizle alakası varsa yaşınız, aileniz her seyi bir kenara bırakın, ısrar etmeyin, yapmayın bu evliligi.

boşanmak ayrılmaktan kolay degil,
çıkın şu hayal dünyasından.
eger ki bir daha kimseyi tanımayı istememek degil, hic evlenemeyecek oldugunuzu düsünen, toplumsal ahlakın ikiyüzlü degerlerini sahiplenen biri degil iseniz...

iyi günler.

Darp raporu mu?????
konularinda mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…