- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.181
ben demeden alışverişi sormaz, soramaz. onun şu an farklı sorumlulukları var, beni sevdiğini, eskisi gibi düzgün bi ilişkimiz olacağını ıspatlamak zorunda. nişanın olacağı kesin değil ki alışveriş desin.
konuyu da ben açtım, "bizimkiler böööyle böyle diyor sen de diyorsun" dedim. o zaman söyledi "halledelim ben varım" diye. sonra da "önemli olan senin elbisen onu halletmek lazım" falan dedi. adam açık açık beni iğneledi la elbise bakmıyorum diye.
hastayım da demedi ben fark ettim zaten renginden.
ev konusu da ilk başta konuşulan evde karar kılınarak kapatıldı. madem o kiraya çıkmak istemiyor, madem ben aynı binayı istemiyorum, ilk başta konuşulduğu gibi olsun dedik.
ben demeden alışverişi sormaz, soramaz. onun şu an farklı sorumlulukları var, beni sevdiğini, eskisi gibi düzgün bi ilişkimiz olacağını ıspatlamak zorunda. nişanın olacağı kesin değil ki alışveriş desin.
konuyu da ben açtım, "bizimkiler böööyle böyle diyor sen de diyorsun" dedim. o zaman söyledi "halledelim ben varım" diye. sonra da "önemli olan senin elbisen onu halletmek lazım" falan dedi. adam açık açık beni iğneledi la elbise bakmıyorum diye.
ev konusu da ilk başta konuşulan evde karar kılınarak kapatıldı. madem o kiraya çıkmak istemiyor, madem ben aynı binayı istemiyorum, ilk başta konuşulduğu gibi olsun dedik.
nişanın olacağının kesin olmadığından onun haberi var mıydı ki
elbise baktın ya yeşildi hatta modelin resmi falan var konuda
valla nasıl desem bende bilemedim söz atma üzerine sayfa sayfa yorum yazıldı hadi atmış ol madem :)
bi an önce gidin alın bari ben stres olduayın 21i bugün
hem adam seni nasil ikna ediyor suan ?
benim okuduguma göre adamin ikna cabasi yok..
"nisan alisverisine cikalim"
"elbise bak"
sözlerini isitmissin sadece..
bi ara gider bakarım, acele etmek gerekiyor haklısın.
birlikte almıcak mısınız
ben çok zor beğenirim, bi de daralırım kıyafet alışverişinde, o yüzden bakmaya falan tek gitmek istedim, kararımı verdikten sonra beraber gidip alacağız. çok önceden bu şekilde kararlaştırmıştık yani.
bişeyler söylemek için erken falan değil söz nişan düğün bu sıralama git gide sorumluluğun artması ve yolun sonuna doğru bir adım daha demek, örneğin söz atmak nişan bozmaktan daha zordur ya da boşanmak, söz ve nişanda hayatlar öyle böyle ayrı, ayrılmak için hukuki prosedür yok ama evlilik daha çetrefilli
annesi annen falan gelecek mi
Şimdi birşeyler desem yine yok aslında onun kalbi temiz diyeceksin o yüzden peki demekle yetiniyorum.nişan elbisenin resmini bize de at bariben demeden alışverişi sormaz, soramaz. onun şu an farklı sorumlulukları var, beni sevdiğini, eskisi gibi düzgün bi ilişkimiz olacağını ıspatlamak zorunda. nişanın olacağı kesin değil ki alışveriş desin.
hukuki prosedür kısmında haklısın da bence boşanma kararı almak ayrılık kararı almaktan daha kolay. benimkinin annesi ilk başta çılgın atıyordu "onu yaparız bunu yaparız hallederiz" diye, "ayvayı yedik" dedim direk. bu kadın her şeye karışır, huzur bırakmaz. bi yandan da abartıyor muyum diye de düşünüyordum, hani neye ne kadar karışır kestiremiyorum. evlenince görüyorsun neye ne kadar karışıyor. hiç karışmayabilir, gül gibi geçinir gidersin, veya her şeye karışır huzur bırakmaz. bu sadece bi örnekti ama evlenince söze değil davranışa göre yargılıyorsun. kimisi çok konuşur ama yapmaz, bazen ben de derim mesela, "benim çocuğum olsa ağzına yapıştırırım" diye, ama bu çocuğumu döveceğim anlamına gelmiyor, dövemem de zaten muhtemelen. söz nişan daha sıkıntılı bence o yüzden.
çok karışık anlattım sanırım.
Şimdi birşeyler desem yine yok aslında onun kalbi temiz diyeceksin o yüzden peki demekle yetiniyorum.nişan elbisenin resmini bize de at bari
genelde ne görüyosan o oluyo sen ne kadar izin verirsen o kadar karışıyo eşinin tavrı da önemli hatta huzursuz olmamanız için % 90 onun tavrı önemli, biçok konuyu daha sana gelmeden bertaraf edebilmeliki sen ailesiyle yüz göz olma
işte söz nişan aşamasında bazı şeyler sadece lafta oluyor, ama evlilikte görüyorsun. "ben karıştırmam, annem de kimmiş" diyen kaç tane adamın evliliği annesine "dur" diyemediği için bitiyor. lafla eylem aynı olmuyor yani.
Gerçeklerle uzaktan yakından alakan yok pofuduk, bir de boşanma kararı almak ayrılık kararı almaktan kolay diyorsun ya, boşanınca da ayrılınıyor bilmem farkında mısın? Neresi kolay geldi sana acaba?hukuki prosedür kısmında haklısın da bence boşanma kararı almak ayrılık kararı almaktan daha kolay. benimkinin annesi ilk başta çılgın atıyordu "onu yaparız bunu yaparız hallederiz" diye, "ayvayı yedik" dedim direk. bu kadın her şeye karışır, huzur bırakmaz. bi yandan da abartıyor muyum diye de düşünüyordum, hani neye ne kadar karışır kestiremiyorum. evlenince görüyorsun neye ne kadar karışıyor. hiç karışmayabilir, gül gibi geçinir gidersin, veya her şeye karışır huzur bırakmaz. bu sadece bi örnekti ama evlenince söze değil davranışa göre yargılıyorsun. kimisi çok konuşur ama yapmaz, bazen ben de derim mesela, "benim çocuğum olsa ağzına yapıştırırım" diye, ama bu çocuğumu döveceğim anlamına gelmiyor, dövemem de zaten muhtemelen. söz nişan daha sıkıntılı bence o yüzden.
çok karışık anlattım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?