9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

oha olay nereye gitmiş.

2010'da aldığım, veya alamadığım diyeyim, darp raporunun sevgilimle hiçbir ilgisi yok, o raporu aldığımda zaten ankara'da değildim. ailemin sevgilimin falan haberi var ondan. yurtta kız kavgasıydı. gece olduğu için hastaneye sabah gitmek zorunda kaldım. raporu istedim vermediler, mahkemeyle falan da uğraşmadım. o rapor orda kaldı. ikimiz de idareden ceza aldık sonra. o darptan, ben küfürden. o başlıkta anlattığım olay o.

aklıma gelmişken ihtimaller dahilinde uyarayım dedim.
çünkü öyle bir olay yaşansa bile ayrılmayacak, evlenebilecek birisiniz bence, yaşadıklarınızın fiziksel siddet kadar agır seyler oldugunu düsünüyorum.
elbette sevgilinizden böyle birsey yaşamamanız sadece sevindirir.
neyse. size mutluluklar dilerim...

Aman iyi öyle olsun da acabalar oluştu ister istemez.
Nasılsın?

Aman iyi öyle olsun da acabalar oluştu ister istemez.
Nasılsın?

iyi gibiyim şimdilik, akşam yine kötüleşirim muhtemelen, bende öyle seyrediyor. sen nasılsın?

o konuda da sana şöyle diyeyim, bi sefer şakalaşıyorduk, telefonumda bi şeye bakacaktı göstermek istemedim vermedim telefonu, önemli bi şey olduğundan değil de öyle şakalaşıyorduk işte, "ver bi bakıcam" derken biraz abartmış kolum incindi. şakanın ayarı kaçtı. tutuyordu sadece kolumu, ben çekmeye çalışırken ben bile yapmış olabilirim. ufak tefeğim evet de çok da güçsüz değilim, ama o da kalıplı yani. onun üstüne birkaç gün sonra da kolumdan destek alıp doğrulmaya çalışınca iyice kötü oldu, zaten sağ kol, hani kullanıyorsun illa ki sürekli, her şeyi onunla yapıyorsun, üst üste geldi bi türlü düzelmedi. gittim film çektirdim bi şey çıkmadı, yumuşak doku zedelenmesidir dediler ama nolur nolmaz diye atele aldılar. ibret olsun diye iyice abarttım, "çatlamış" dedim. güzelce korkuttum. bi daha da o anlamda bana bulaşmıyor, şakalaşırken bile "hayır" dedim mi anında bırakıyor. umarım burayı okumaz.

Neden, hasta mısın ki?
Ben de iyiyim. Teşekkür ederim canım.
Kız Allah seni kahretmesin.
Bunun için darp raporu alıp, şikayet mi edecektin???
Aranızda şakalaşırken olmuş.

Neden, hasta mısın ki?
Ben de iyiyim. Teşekkür ederim canım.
Kız Allah seni kahretmesin.
Bunun için darp raporu alıp, şikayet mi edecektin???
Aranızda şakalaşırken olmuş.

pazartesi şehzadeyle ateşlendik ya, o toparladı ateşi anında düştü de ben akşamları üşüyorum halsizleşiyorum hala.

yok, darp raporunu yurtta bi kızla kavga ettiğim için alacaktım. rapor çıktı da bana vermediler. şakalaşırken olanda raporluk bi durum yoktu zaten, tespit edilecek bi şey yoktu da üst üste gelince dinlendiremiyorum da geçmiyor diye tahmin edip atele aldılar.

Hımm. Geçer inş.

Hımm. Geçer inş.

sen iyi olduğuna emin misin? pek bi dalgınsın hayırdır?

hani "inşallah şiddet uygulamaz" gibi şeyler söylediniz ya, ben de "bi kere böyle oldu, ben de "çatlamış" diye korkuttum, ondan beri şakalaşırken bile dikkat ediyor" anlamında yazdım onu. bu olalı 2 seneyi geçti, yeni bi şey değil.

ama yine de teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…