- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.316
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.161
Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz.ailesinin aramaması sebebiyle ertelemek istediler, evden çıkmadan tekrar sordum "kesin erteliyor muyuz" diye, onu yazamadım tabi, "git bi sor, böyle devam edecekse ben uğraşamam, böyle bi durum varsa erteliyoruz" dedi. babam aile beni istemediği için sürekli sıkıntı çıkarıp kapris yapıyor diye düşündü, o da öyle bi şey olmadığını söylüyor. hazırlık yapılmadığını söyledim, hiçbir şeyle ilgilenmediklerini söyledim o da hepsinin hallolacağını söyledi. ailesi böyle devam ederse yine de ertelenir.
Bizde yorum yapıp duruyoruz da konuyu hala anlamış değiliz konu ahalisi olarak.uzak dur bence sinir harbi yapıyorözür dileyerek soruyorum
516 sayfa burda ne konuşuldu
başlıkta 9 yıllık ilişkim 2 ayda bitti yazıyor ama içerik farklı heralde
konuyu bilmiyorum o halde oku diyeceksiniz haklısınız ama çok uzun
sadece bu sayfadaki son bir iki mesajı okumuş biri olarak düşüncem
bazı şeyleri zorlamamak lazım bence
tadı kaçalı çok oldu zaten. ben de çok hevesli değilim. artık olacağını da pek sanmıyorum açıkçası. ciddi ciddi hasta oldum bi de resmen.
NiyekiBizde yorum yapıp duruyoruz da konuyu hala anlamış değiliz konu ahalisi olarak.uzak dur bence sinir harbi yapıyor
Hee aklınca özet gecireceksin bana demi ama yemem oku bak bananeNiyeki
Sevgili arkadaşım bir baska üyeye böyle anlatmıştı. Devamini anlat adam olacak kizAçılın, ben özetlerim
Pofuduk'la sevgilisinin arasında aileden dolayı sorunlar vardı. Aile her şeye karışıyordu; bu sebepten yüzük attılar. Bu arada sevgilinin dedesi öldü; Pofuduk kıyamadı, yanına gitti sevgilisinin. Aile "Sen bizi yanlış anladın kızım" demeye getirdi. Öyle tekrar yüzükleri taktılar; barışmış sayıldılar. Sorunlarla ilgili Pofuduk aileyle yüzleşti. Sevgilisi bir nevi (bize göre) onu ortaya attı yani. Sonra o da Pofuduk'un ailesiyle konuştu; "Bir daha Pofuduk ne derse o" dedi (güya).
Sonra aile "Bizim alt katımızdaki daireye taşının" dedi; Pofuduk istemedi. Sevgili "Ben halledeceğim" dedi ama halletmedi. Sonra onun da orada oturmak istediği ortaya çıktı ve sevgili bir de üstüne ilgisizleşti. Buluşmaları filan unuttu. Pofuduk tam alt katla ilgili yumuşuyordu ki evlendikten sonra, aynı apartmanda oturan ve daha önce Pofuduk'un canını sıkmış teyzeye göz kulak olmalarının da beklendiği ortaya çıktı. Yani sevgilinin "Bize karışmayacaklar" dediği yalan oldu; daha şimdiden onlar evlendiğinde üstlenecekleri görevler bile belirlenmişti.
En son sevgilisi nişan alışverişini unutunca ve saatlerce telefonuna çıkmayınca Pofuduk nişan attı. Gerçi eve dönerken yüzükleri de yanına almış ama, neyse
Şimdi sevgili arayacak mı diye bekliyoruz. Biz bohçaları götürmesi taraftarıyız; Pofuduk ise bunun son gemiyi de yakmak olacağını düşündüğünden henüz bunu yapmıyor. Cumaya kadar süre vermiş sevgilisine.
Edit:
Hayınsınn zalımsınnnHee aklınca özet gecireceksin bana demi ama yemem oku bak banane
Sevgili arkadaşım bir baska üyeye böyle anlatmıştı. Devamini anlat adam olacak kiz
Yaşasın kötülükHayınsınn zalımsınnn
Nişan alışverişine çıkacaklarmış canımNolmuş nolmuş
Nişan alışverişine çıkacaklarmış canım
ailesinin aramaması sebebiyle ertelemek istediler, evden çıkmadan tekrar sordum "kesin erteliyor muyuz" diye, onu yazamadım tabi, "git bi sor, böyle devam edecekse ben uğraşamam, böyle bi durum varsa erteliyoruz" dedi. babam aile beni istemediği için sürekli sıkıntı çıkarıp kapris yapıyor diye düşündü, o da öyle bi şey olmadığını söylüyor. hazırlık yapılmadığını söyledim, hiçbir şeyle ilgilenmediklerini söyledim o da hepsinin hallolacağını söyledi. ailesi böyle devam ederse yine de ertelenir.
Pofuduk nişan erteleniyor demişti.
Yok ben kafamı toparlayamıyorum.
Sen demeden kendisi alışverişe ne zaman çıkıyoruz diye sordu mu peki.kpnuyu önce onun açması gerekirdi şu kadar kaldı ne zaman çıkıyoruz alışverişe diye sana sormaliydi.bende seninle bu meseleyi konusacaktim durum böyleyken böyle nişan ertelensin bence konuşmanın gidişatı böyle olmalıydı.doğru düzgün konuşamadık zaten de nişan alışverişi olayı şu, "nişana bi ay kalmış sizde tık yok, üstünüze düşen hiçbir şeyi yapmıyorsunuz, ortada oğlan evi yok bizi deli mi kovaladı da tek başımıza nişan yapmaya kalkıyoruz, erteleyelim" dedim, o da "tamam yarın alışverişe çıkalım o zaman" dedi.
olay bu. alışverişe falan çıkmıyoruz, ertelenmesin diye dedi. üstlerine düşeni yapacaklarmış.
Sen demeden kendisi alışverişe ne zaman çıkıyoruz diye sordu mu peki.kpnuyu önce onun açması gerekirdi şu kadar kaldı ne zaman çıkıyoruz alışverişe diye sana sormaliydi.bende seninle bu meseleyi konusacaktim durum böyleyken böyle nişan ertelensin bence konuşmanın gidişatı böyle olmalıydı.
-Tamam tamam yarin cikar hallederiz bir ara baska mesele var mı yoksa ben yine yeniden hastayım mı dedi sehzade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?