9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

özür dileyerek soruyorum
516 sayfa burda ne konuşuldu
başlıkta 9 yıllık ilişkim 2 ayda bitti yazıyor ama içerik farklı heralde
konuyu bilmiyorum o halde oku diyeceksiniz haklısınız ama çok uzun
sadece bu sayfadaki son bir iki mesajı okumuş biri olarak düşüncem
bazı şeyleri zorlamamak lazım bence
 
Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz.
 
Bizde yorum yapıp duruyoruz da konuyu hala anlamış değiliz konu ahalisi olarak.uzak dur bence sinir harbi yapıyor
 
tadı kaçalı çok oldu zaten. ben de çok hevesli değilim. artık olacağını da pek sanmıyorum açıkçası. ciddi ciddi hasta oldum bi de resmen.

olacağını sanmaya sanmaya olduracaksın sen bu işi

nasıl sanmıyosun anlamıyorum nişan konuşuluyor alışveriş falan konuşuluyor
 
Sevgili arkadaşım bir baska üyeye böyle anlatmıştı. Devamini anlat adam olacak kiz
 

ailesi de kesin kararlı değilmiş zaten, e sevgili de yapılanlar (yapılmayanlar) kasıtli değil diyince yarın alışverişe çıkalım demişler ama hastalar
 
mayısta nişan olacak düğün yaza olur mu bilemem mekanlar dolmuştur çoktan nişan düğün arası uzadıkça da bu konu 1500 sayfa falan olur
 
Pofuduk nişan erteleniyor demişti.
Yok ben kafamı toparlayamıyorum.

doğru düzgün konuşamadık zaten de nişan alışverişi olayı şu, "nişana bi ay kalmış sizde tık yok, üstünüze düşen hiçbir şeyi yapmıyorsunuz, ortada oğlan evi yok bizi deli mi kovaladı da tek başımıza nişan yapmaya kalkıyoruz, erteleyelim" dedim, o da "tamam yarın alışverişe çıkalım o zaman" dedi.

olay bu. alışverişe falan çıkmıyoruz, ertelenmesin diye dedi. üstlerine düşeni yapacaklarmış.
 
Sen demeden kendisi alışverişe ne zaman çıkıyoruz diye sordu mu peki.kpnuyu önce onun açması gerekirdi şu kadar kaldı ne zaman çıkıyoruz alışverişe diye sana sormaliydi.bende seninle bu meseleyi konusacaktim durum böyleyken böyle nişan ertelensin bence konuşmanın gidişatı böyle olmalıydı.
-Tamam tamam yarin cikar hallederiz bir ara baska mesele var mı yoksa ben yine yeniden hastayım mı dedi sehzade
 

ben demeden alışverişi sormaz, soramaz. onun şu an farklı sorumlulukları var, beni sevdiğini, eskisi gibi düzgün bi ilişkimiz olacağını ıspatlamak zorunda. nişanın olacağı kesin değil ki alışveriş desin.

konuyu da ben açtım, "bizimkiler böööyle böyle diyor sen de diyorsun" dedim. o zaman söyledi "halledelim ben varım" diye. sonra da "önemli olan senin elbisen onu halletmek lazım" falan dedi. adam açık açık beni iğneledi la elbise bakmıyorum diye.

hastayım da demedi ben fark ettim zaten renginden.

ev konusu da ilk başta konuşulan evde karar kılınarak kapatıldı. madem o kiraya çıkmak istemiyor, madem ben aynı binayı istemiyorum, ilk başta konuşulduğu gibi olsun dedik.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…