9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Senin için daha zor tabi

Dün gece Kandildi ya zannimca kalplerine bir ilham geldi.
"Ölümlü dünya,yanlış yapıyoruz" diye düşündülerse demek.

regaip kandilleri bana pek uğurlu geliyor nedense. dün benim açımdan başka gelişmeler de oldu mesela, tahtaya vurayım üç aylar çok hayırlı geldi bana.

Güç savaşında yeilgiyi kavul etmek olur kendini ikna ediyorum demek.büyüklere karşı gelinmez diye diye bu noktaya gelmiş insanlar onlar kolay kolay kabul edemezler.
Ne olursa olsun sanki onlarda öyle düşünmüş gibi göstermeye çalışıyolar ki oyundan çıkıp pes etmiş sayılmasınlar. Bu da demek oluyo ki en ufak bir zatıflıkta tekrar taarruza geçebilirler.
Arkanı iyi kolla

Rabbimin biz kullarına ikramı çok şükür.

Ne oldu? Is meselesi falan mı?

çok şükür. 21 sene önce regaip aralıktaydı, çok kardeş istiyordum çok dua ettim, ağustosta tosunum geldi.

iş-eğitim karışık diyeyim, tam olarak iş de değil eğitim de değil. ikisi birden. bu aralar çok sıkışacağım çok uykusuz kalacağım ama çok şükür şikayetim yok.

allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah.

e öyle bakınca da benim annem babam daha büyük

hatta ben de daha büyüğüm

ama mesela ilk başlarda "iyi hadi bu sefer sizin dediğiniz olsun" falan diyorlardı, şimdi "sizin için de uygunsa şöyle yapsak daha mı iyi olur?" diyorlar.

Amin. Hayırlı olanları inşaAllah.
Önemli olan önce sağlık sonra da insanın yaşam sevinci pofuduk.

Gerisi hiç önemli değil.

Sözlün ipleri eline almış olabilir mi?

Aldiysa ne sebep olmuş olabilir?

Diyolar mı? Yoksa mevcut durumda demek zorunda bırakıldılar mı?
Burayı unutmamak gerekir:))

Sözlün ipleri eline almış olabilir mi?

Aldiysa ne sebep olmuş olabilir?

"şehzademiz sancağa çıkmış olabilir" derken bunu kastetmiştim. olabilir. baktı hatun gidiyor bi şeyler yapmıştır.

bi de bizde şöyle bi şey var, geçen hafta şehzadenin beni ikna çabaları sırasında fark ettik. bu normal ilgili davrandığında, gerektiğinde arayıp mesajlarıma cevap attığında yani, üstelemiyorum ben. ama aramazsa ulaşamazsam falan hem endişeleniyorum hem sinirleniyorum, ulaşana kadar üsteliyorum, bu sefer o iyice geri çekiliyor ben iyice sinirleniyorum. böyle bi kısır döngü oluyor. pazardan beri arıyor cevap yazıyor, haliyle ben üstelemiyorum çünkü sebep olmuyor, böyle olunca da hem daha sakiniz hem daha huzurluyuz. o gerginliğimiz depresif halimiz de kalmadı gibi. daha mantıklıyız şu an.

normale dönünce ipleri eline almış olabilir.

Diyolar mı? Yoksa mevcut durumda demek zorunda bırakıldılar mı?
Burayı unutmamak gerekir:))

ev konusunda deseler, demek zorunda kalmış olabilirler evet, çünkü bize bi teklif yaptılar ama kabul edilmedi.

bunu kına konusunda dediler, yeni bi teklif getirirken dediler. "bizim adetimizde yok ama geçen böyle bi şey gördüm, hoşuma gitti, daha güzel olur gibi geldi, sizin için de uygunsa öyle yapsak olur mu" diye sordular.

Gerçekten bu kadar iyi niyetli olma artık pofuduk.
Ne deseydi ya belli ki ara düzeltmeye geldiler. Eski dediklerünize etvallah ama ben bi kına gördüm beğendim böyle olsun diyemezdi. Mecbur fikrinizi sorcaktı. Kaldı ki kınayı kız tarafı yapar ona zaten laf düşmezdi.
İki lafa tav olma Allah aşkına. Tamam işleyiş güzel ama bunların hepsi senin emeğin. Bi iki haftada insan değişmez. Onlar hala aynı insanlar. Sadece size ters düştükleri için orta yolu bulmak zorunda kalıyolar oğulları için.
Yarın öbür gün farklı bir konuyla gelebilirler önünüze.
Hemen yumuşama. Geçen seferde aynı şey oldu unuttun mu? Bu sefer mesafeni koru. 3. Bi darbeyi daha kaldırmak istemezsin..

Bundan sonra her şey güzel olur inş.

kına konusunda şöyle diyeyim, şimdi uzun uzun anlatıp detaya girmeyeyim de, "akşam 8 gibi gelir yakar gideriz" demişlerdi direk, biz de insanları zorla istediğimiz saatte getirecek değiliz, "siz bilirsiniz" demiştik ama içimize sinmemişti. zaten onların dediğinin olduğu bi konuydu. ne bileyim yaklaşımları olumluydu.

hemen "her şey yoluna girdi" diyemem tabi ki çok ağzım yandı sütten, ama dün akşam geldiklerinden beri, daha bu konulara girilmeden bile, kadın gözüme daha bi güzel, daha bi nurlu gelmişti. sakinlik gelmiş böyle bi üstüne, yüzü falan bi duruydu.

3. darbeyi kaldıramam da, darbe gelebilecek her yolu konuşarak kapattılar sanki dün akşam. endişeli olduğum hemen hemen her konu konuşuldu.

mesafeyi korumada bi sıkıntı yaşayacağımı da sanmıyorum, zaten bizim ilk sorunumuz ben fazla mesafeliyim diye çıkmıştı, huyum kurusun hala mesafeliyim.

Vıcık vıcık olmaktansa mesafe iyidir. Hem müsade etmediler ki samimi olmaya. Zamanla olacak seyi bir anda olsun istediler. Daha ilk günden vay efendim pofuduk tlf edip geliyor. La bi durun bismillah.
Yangından mal mı kaçırıyorsunuz?
Neyse şimdi bi şey söylerdim de kötü zan da bulunmak istemiyorum.

desen söylenecek çok şey var da, işte...

Nasılsın pofuduk?geçtiğimiz günler güzel geçmiştir umarım

teşekkür ediyorum, ben ciddi ciddi hastayım buraya bile doğru düzgün bakamadım. ama o konuda bi sıkıntı yok çok şükür.

ateş geçti gribin diğer belirtileri sonradan geldi, ses falan yok bende gitti yani. nasıl oldu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…