9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ama onlar bunu bilmiyordu.

Nasıl yoktu pofuduk ev meselesinde olmadı mı? Sana tamam oturmayiz deyip aile oturacaksiniz demiyor muydu onlara pofuduk kıvama gelecek dedi ikili oynadı hala olmamışsın sen pofuduk hala görmüyorsun

bu seferkiler öyle şeyler değil. şunu şunu yapalım diye konuşulan hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranıyordu.

bu seferkiler öyle şeyler değil. şunu şunu yapalım diye konuşulan hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranıyordu.
Bu seferkiler ne peki bulacak bahanesi kalmamış ki adamın. Gözünün üstünde kaşın var mı demesi gerekti adamın illaki.erkek sıfatı göremiyorum demiştim daha önce.

Pofuduk ne oldu, bir derli toplu anlatsana? Nasıl yani "Aileler bitirdi, biz konuşmadık"? Hiç aramadı mı?

Pofuduk ne oldu, bir derli toplu anlatsana? Nasıl yani "Aileler bitirdi, biz konuşmadık"? Hiç aramadı mı?
Günaydın canım. Bende sordum ama pek birşey anlamadım açıkçası.Damatlik yüzünden kavga etmisler alışverişte bunu bırakmış gitmiş orada.ertesi günde annesigil konusmaya gelmiş.sehzade nasıl düze cikicaz diye sormus anladığım kadariyla.Yazılmış senaryo bana göre

Her ne kadar seni merak etsem de yazmak istemedim sormak istemedim tecrübe de ukalalık gercekçilik de ne dersen de ama biliyodum böyle olacağını, yanlış başlayan şeyler çok nadir doğru sonuçlanır bu kadar yüz göz olunduktan sonra o yama dikiş tutar mı

bunca zenginliğin içinde bir takım yüzünden kavga...resmen bahane,sizde bohçaya verilen önem hepimizin malumu bohça gitmeden bitti demiyorum ben bana noluyosa

kaldı ki bohça gitse de görüşeceğinizi düşünüyorum son bir konuşma olmamış o olsun diye sen uğraşırsın gibime geliyo adam artık daha fazla ne diyebilir bilemiyorum

Benim de ilk sorduğum bohcaydi ama gitmemiş henüz bohça gidince herşey bitti demekti 18inde bitmiş 3 gün olacak pazara nişan varmış esas oğlan kendini odalara mı kilitledi acaba gerçi sabah işe gidiyordu o

Allah biliyo üzülmedim geç bile kalındı ilk terbiyesizlikte okkalı bi s.ktir çekilecekti kesinlikle asla kat'a aranmayacaktı öyle bi silinecekti ki adam kendi varlığından şüphe edecekti bohçada gönderilecekti, o noktada adam ulan ben naptım diyip kapılarda mı yatıyo yoksa eyvallah diyip çekip gidiyor mu görülecekti, kız tarafı net olmayıp üstüne bide bu işin olmasına bir tık daha hevesli görününce aile karışmayınca adam dedi ki ha madem bunlar hevesli olacaksa benim rahatım kaçmadan olsun

park orandan ev alacak aile bir takımın lafını eder mi, resmen bahane, yani ihtimaller denizinde başka ihtimal yok: ba ha ne, aksi bişeyse ben 29 sene boşuna yaşamışım bi halt öğrenmemişim hayattan

hukukta kullanılır genelde, hayatın doğal akışına ters diye ahanda bu aile bu adam tama öyle, hadi onlar öyle dedik ama pofuduk sende akla sığmayacak şeyleri mantığa uydurmaya nasıl bir çaba verdin ne didindin en üzücü kısım o, yoksa ben bitmesine falan üzülmedim

askerlik bi bunların başına gelen şey değil söz nisan düğün bi bunlar yapmayacak borç harölüm bi bunlarda yok, tepkiler neydi öyle sürrealist tablolar gibiler

Günaydın müstakbel anne Ben de tam anlamadım ama Pofuduk anlatır herhalde. Siz de gece hiç uyumuyonuz ha

Günaydın müstakbel anne Ben de tam anlamadım ama Pofuduk anlatır herhalde. Siz de gece hiç uyumuyonuz ha

delikanlı bunlar burcu, bizim içimiz geçmiş
Şaka bi yana benim oğlan yürümeye başladı ekstra yorgunluk oluyo bana 10 11 oldu mu yatıyorum

delikanlı bunlar burcu, bizim içimiz geçmiş
Şaka bi yana benim oğlan yürümeye başladı ekstra yorgunluk oluyo bana 10 11 oldu mu yatıyorum
Hahaha ben daha evli bile değilim ama 12'yi hayatta geçiremem Maşallah en yakın zamanda koşar umarım
Aksam 10da yattık oğlumla eşim nobetciydi.gece 4te kalktı anne sırtımı kaşı dedi benimde huyum 2de bile kalksam geri uyuyamam
Hahaha paşazade

Oğlumuz istemedi?
Hayırlısı olsun ne diyelim

kimse yoğurdum eksi demez o ayrı ama baştan beri istiyo gibi değildi zaten,insan sevdiğiyle sorunu varken uyuyamaz eve sığamaz adam yarın işe gidicem diyip kestirip atıyordu yaa, sonra bi bakıyoduk adam hastanede yenge başı bekliyo

Asalet saygı anlayış anlayana gösterilen şeyler, bi yerden sonra nabza göre şerbet verilmezse adı saflık enayilik oluyo keşke bu durumlara gelmeden sen bitirseydin

resti bilmiyorum ayrılmayı bilmiyorum dedin sana bi resimli anlatmadığımız kaldı erkek tarafı direk pratikte göstermiş oldu böyle rest çekiliyo böyle ayrılınıyo işte

bohça neden hala sizde, hala onlar gelsin alsın vs lafı mı edilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…