- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.301
Uçak biletim yandı diyenleri de hem anlıyorum hem anlamıyorum. Kuzenimin nişanı iptal olursa bilet gözümde olmaz asla.ama kuzenim sen olsaydın gözümde olurdu.çünkü çocuk oyuncağı gibiydi artık evcilik oyunu oynar gibiydiniz.fake olduğuna bile inandım bir ara.bir küs bir barışık adı olmayan birşeydi sizinki
Nasıl yoktu pofuduk ev meselesinde olmadı mı? Sana tamam oturmayiz deyip aile oturacaksiniz demiyor muydu onlara pofuduk kıvama gelecek dedi ikili oynadı hala olmamışsın sen pofuduk hala görmüyorsun
Bu seferkiler ne peki bulacak bahanesi kalmamış ki adamın. Gözünün üstünde kaşın var mı demesi gerekti adamın illaki.erkek sıfatı göremiyorum demiştim daha önce.bu seferkiler öyle şeyler değil. şunu şunu yapalım diye konuşulan hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranıyordu.
Onlar kim neyi bilmiyorduama onlar bunu bilmiyordu.
Onlar kim neyi bilmiyordu
Günaydın canım. Bende sordum ama pek birşey anlamadım açıkçası.Damatlik yüzünden kavga etmisler alışverişte bunu bırakmış gitmiş orada.ertesi günde annesigil konusmaya gelmiş.sehzade nasıl düze cikicaz diye sormus anladığım kadariyla.Yazılmış senaryo bana görePofuduk ne oldu, bir derli toplu anlatsana? Nasıl yani "Aileler bitirdi, biz konuşmadık"? Hiç aramadı mı?
ben gözden çıkardığım için vurdu artık.
alışverişte tartışma sebebi çok salak ya. önceden konuşuldu sözde nişanda kendi takımını kendi alacaktı, orayı dinlememiş. bana aldırmak istedi ben de dinlemedi diye sinirlendim o da bastı gitti.
Günaydın müstakbel anneGünaydın canım. Bende sordum ama pek birşey anlamadım açıkçası.Damatlik yüzünden kavga etmisler alışverişte bunu bırakmış gitmiş orada.ertesi günde annesigil konusmaya gelmiş.sehzade nasıl düze cikicaz diye sormus anladığım kadariyla.Yazılmış senaryo bana göre
Günaydın müstakbel anneBen de tam anlamadım ama Pofuduk anlatır herhalde. Siz de gece hiç uyumuyonuz ha
Aksam 10da yattık oğlumla eşim nobetciydi.gece 4te kalktı anne sırtımı kaşı dediGünaydın müstakbel anneBen de tam anlamadım ama Pofuduk anlatır herhalde. Siz de gece hiç uyumuyonuz ha
Hayırlı olsun canım çok dikkat etmek lazım bu ara kazasız belasız iyice öğrenir insallahdelikanlı bunlar burcu, bizim içimiz geçmiş
Şaka bi yana benim oğlan yürümeye başladı ekstra yorgunluk oluyo bana 10 11 oldu mu yatıyorum
Hahaha ben daha evli bile değilim ama 12'yi hayatta geçirememdelikanlı bunlar burcu, bizim içimiz geçmiş
Şaka bi yana benim oğlan yürümeye başladı ekstra yorgunluk oluyo bana 10 11 oldu mu yatıyorum
Hahaha paşazadeAksam 10da yattık oğlumla eşim nobetciydi.gece 4te kalktı anne sırtımı kaşı dedibenimde huyum 2de bile kalksam geri uyuyamam
Bende benim ki bi yürüsede kucakta taşımaktan kurtulsam diye gözünün içine bakıyprum. Kas yaptım resmendelikanlı bunlar burcu, bizim içimiz geçmiş
Önce anlamadım rüya görüyor sandım ama gerçekmiş bide yanlış orası değil dedi bildiğin gecenin 4ünde poposunu kaşıttıHahaha paşazade
Oğlumuz istemedi?
Hayırlısı olsun ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?