9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

konuyu hortlatmak gibi bi amacım yok, uzun uzun yazacak gibi de hissetmiyorum pek, ama bu konu için zaman ayırıp emek veren insanlara borcum olduğunu düşünüyorum.

nişana 6 gün kala söz bozuldu, bitti.

hepinize her şey için teşekkür ediyorum.

Bitti derken çok önemli bohcalar da gitti mi yani?

yok, aileler konuştu, nişan iptal edildi. önemli olan kısım ailelerin "bitti" demesi zaten karşılıklı.

bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hayırlı ömür versin.

baska bir konuda da denk geldim, son durum icin hapishaneden cıkmısım gibi yorumlar yapılıyor "gecmis olsun, allah kurtarmıs" diyorlar yazmıstınız, yaklaşımları gayet dogru, hastalıklı bir ilişki icin söylenebilecek gayet makul cümleler.

ailelerin bitti demesini beklemeniz hata zaten.
siz bitirmeyi bilmediniz, en sonunda aileler bile dayanamayıp konusmuslar.

bohça için yazmıssınız fakat bitmesiyle ilgili vurguyu ailelere yapmanız tüm bu yasadıklarınızdan hicbir ders cıkarmadıgınız anlamına gelir.
onemli olan bitirmek icin gec kaldıgınızı ve onca seye ragmen ısrarınızdaki sacmalıgı farketmeniz gerektigi.

sayfalarca yazılan, eleştrilen durumlara bir daha düşmemeniz dilegiyle...

Keske baban daha önce vursaydı yumruğunu bu kadar pohpohlanmaya alismazlardi.alışverişte tartışma sebebi neydi.

ben gözden çıkardığım için vurdu artık.

alışverişte tartışma sebebi çok salak ya. önceden konuşuldu sözde nişanda kendi takımını kendi alacaktı, orayı dinlememiş. bana aldırmak istedi ben de dinlemedi diye sinirlendim o da bastı gitti.

teşekkürler.

Bir takım yüzünden bitti yani ne komik.aslında çoktan bitmişti ama senin sayende uzatmaları oynadı. Hala o bitmesin diye bilerek sandığı büyük aldılar diyor musun? Ailenin kararı çoktan verilmişti zaten sadece kızı biz istemedik demeyecekler elaleme çocuklar anlaşamadı diyecekler diye canım cicim dediler.ahh pofuduk biz bile gördük onların niyetini sen iyi niyetten ölecektin.ne zamandır kimse yazmıyordu nedenini sende biliyorsundur.senin bu aptal aşık hallerin bizi bile bitirdi.şehzade seni sevmiyordu zaten bunu kaç kere söyledim bilmiyorum

ele güne "oğlumuz istemedi" diyorlarmış zaten, alakası yok.

bitti gitti işte.

Bir takım yüzünden bitti yani ne komik.aslında çoktan bitmişti ama senin sayende uzatmaları oynadı.

bi takım yüzünden değil de, nasıl desem, tutarsız diye. argoda bu durumu karşılayacak deyim var, götü başı ayrı oynuyordu. öyle diyeyim.

bi takım yüzünden değil de, nasıl desem, tutarsız diye. argoda bu durumu karşılayacak deyim var, götü başı ayrı oynuyordu. öyle diyeyim.
Hep öyleydi zaten şehzade sana ayrı onlara ayrı oynadı. Bu çok belliydi pofuduk.yazdıklarımızdan birinde bile bunlar geçmiyor de.herkes görüyordu bu durumu sen sadece daha fazla yara aldın.

Hep öyleydi zaten şehzade sana ayrı onlara ayrı oynadı. Bu çok belliydi pofuduk.yazdıklarımızdan birinde bile bunlar geçmiyor de.herkes görüyordu bu durumu sen sadece daha fazla yara aldın.

belki de benim için iyi oldu bilemiyorum. önceden bitse içimde bi şeyler kalacaktı, şu an yok. çok canımı acıtan hareketleri oldu çünkü artık. ha özler miyim özlerim belki, ama yok artık ya.

herkese zarar verdiler. bi bana değil ki. millet "uçak biletim yandı" muhabbeti falan yaptı benimle. her şey hazırdı, hepsi iptal oldu.

bi de bana ayrı onlara ayrı oynaması çok yoktu daha önce ya. çoğunlukla tutuyordu. ama artık çok şey oldu. suyu kaçırdı yani.

Uçak biletim yandı diyenleri de hem anlıyorum hem anlamıyorum. Kuzenimin nişanı iptal olursa bilet gözümde olmaz asla.ama kuzenim sen olsaydın gözümde olurdu.çünkü çocuk oyuncağı gibiydi artık evcilik oyunu oynar gibiydiniz.fake olduğuna bile inandım bir ara.bir küs bir barışık adı olmayan birşeydi sizinki

bi de bana ayrı onlara ayrı oynaması çok yoktu daha önce ya. çoğunlukla tutuyordu. ama artık çok şey oldu. suyu kaçırdı yani.
Nasıl yoktu pofuduk ev meselesinde olmadı mı? Sana tamam oturmayiz deyip aile oturacaksiniz demiyor muydu onlara pofuduk kıvama gelecek dedi ikili oynadı hala olmamışsın sen pofuduk hala görmüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…