- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.321
kimse yoğurdum eksi demez o ayrı ama baştan beri istiyo gibi değildi zaten,insan sevdiğiyle sorunu varken uyuyamaz eve sığamaz adam yarın işe gidicem diyip kestirip atıyordu yaa, sonra bi bakıyoduk adam hastanede yenge başı bekliyo
kına konusunda şöyle diyeyim, şimdi uzun uzun anlatıp detaya girmeyeyim de, "akşam 8 gibi gelir yakar gideriz" demişlerdi direk, biz de insanları zorla istediğimiz saatte getirecek değiliz, "siz bilirsiniz" demiştik ama içimize sinmemişti. zaten onların dediğinin olduğu bi konuydu. ne bileyim yaklaşımları olumluydu.
hemen "her şey yoluna girdi" diyemem tabi ki çok ağzım yandı sütten, ama dün akşam geldiklerinden beri, daha bu konulara girilmeden bile, kadın gözüme daha bi güzel, daha bi nurlu gelmişti. sakinlik gelmiş böyle bi üstüne, yüzü falan bi duruydu.
3. darbeyi kaldıramam da, darbe gelebilecek her yolu konuşarak kapattılar sanki dün akşam. endişeli olduğum hemen hemen her konu konuşuldu.
mesafeyi korumada bi sıkıntı yaşayacağımı da sanmıyorum, zaten bizim ilk sorunumuz ben fazla mesafeliyim diye çıkmıştı, huyum kurusun hala mesafeliyim.
Pofuduk ne oldu, bir derli toplu anlatsana? Nasıl yani "Aileler bitirdi, biz konuşmadık"? Hiç aramadı mı?
kaldı ki bohça gitse de görüşeceğinizi düşünüyorum son bir konuşma olmamış o olsun diye sen uğraşırsın gibime geliyo adam artık daha fazla ne diyebilir bilemiyorum
Asalet saygı anlayış anlayana gösterilen şeyler, bi yerden sonra nabza göre şerbet verilmezse adı saflık enayilik oluyo keşke bu durumlara gelmeden sen bitirseydin
resti bilmiyorum ayrılmayı bilmiyorum dedin sana bi resimli anlatmadığımız kaldı erkek tarafı direk pratikte göstermiş oldu böyle rest çekiliyo böyle ayrılınıyo işte
bohça neden hala sizde, hala onlar gelsin alsın vs lafı mı edilecek
pofuduk sende hemen nur yüzlü ilan etmiştin kadını, konunun başında da cadı olan kv sen evlerine gidip gelince aslında iyiniyetli herkese öyle davranan biri oluvermisti o zamanda anlamamıştım terbiyesizlik birden fazla kişiye yapılınca nasıl hoş görülür diye
Nasıl yani anlamadım elbisenin provasına devam mı ettin?hala umudun var senin pofuduk hatta gidip ev yada iş basarsin diye bekliyorum artıkresti biz çektik ya. bazı olaylardan ailemin haberinin olmasını sıkıntı oldu onlar için asıl.
bohçanın da sırası değil sanırım şu an, hala nişanı iptal ediyoruz. mesela güzellik salonunu unutmuşum, onu daha bugün iptal ettim. bi de gelen giden falan oluyor geçmiş olsun diye. iki gün üst üste nişanlık provam vardı mesela, gönlüme göre seçtim üstüme göre dikildi diye bırakmak istemedim, elbise biraz moralimi düzeltti gibi zaten iyi ki bırakmamışım.
bohçanın gitmeme sebebi ona sıra gelmemesi yani. zaten nişan salonu iptal olunca haliyle herkese haber veriliyor, bohçanın gitmesi şart değil şu an bitti demek için.
Nasıl yani anlamadım elbisenin provasına devam mı ettin?hala umudun var senin pofuduk hatta gidip ev yada iş basarsin diye bekliyorum artık
Provasına gittin elbise hazır peki şimdi o elbiseyi ne yapmayı düşünüyorsun pofudukcuğumelbiseyi ne yapsaydım ki? üstüme göre dikildi, hazırdı.
Provasına gittin elbise hazır peki şimdi o elbiseyi ne yapmayı düşünüyorsun pofudukcuğum
Onları hatırlatan hiçbir şey benim umrumda olmazdı şahsen. Su an ama ben elbise diktirmistim o ne olacak diyen komşu gibi konuşuyorsun. Elbisenin parasını neden sen verdin1 ay önce elbisenin siparişini verirken ölçüm alındı, "19unda ayakkabınızla gelin, etek boyunu ayarlar veririz" dediler.
kardeşimin düğününde falan giyerim artık. nihayetinde ben ödedim/ödüyorum neden bırakayım?
Onları hatırlatan hiçbir şey benim umrumda olmazdı şahsen. Su an ama ben elbise diktirmistim o ne olacak diyen komşu gibi konuşuyorsun. Elbisenin parasını neden sen verdin
Gidip elbiseyi aldın çünkü hazırda dursun dedin senin hala umudun var çünkü. Sehzade zaten yazmazda sen nasıl yazmadan durabildin merak ettim.bu sürede hiç iletişim kurmadiniz mı yaniyemedi oldu mu? zaten herkese rezil oldum, 1 hafta önce arayıp nişana çağırdığımız herkesi tek tek arayıp "gelmeyin" dedik. yeterince yerin dibine girdim, 18inde sabah arayıp da elbise provası için saat aldığım kadına ertesi gün "nişan iptal ben gelmiyorum" diyemedim. arayıp "nişan iptal oldu" demektense gidip elbiseyi almak daha kolay geldi.
kaporasını o verdi kalanı elbiseyi alırken ben ödedim.
bi de onu hatırlatma kısmına gelirsek, bütün kıyafetlerimi atmam gerekiyor. onu yüzük almaya giderken giydim, bunu nişanlık bakarken giydim, şunu söz için konuşmaya geldiklerinde giymiştim, ötekini giydiğim gün şuraya yemeğe gitmiştik, berikini giydiğim gün şunu yapmıştık, şu elbisemi onun mezuniyetinde giydim, bunu asker eğlencesinde, onu yemin töreninde...
lanet bi hafızam var çünkü.
Gidip elbiseyi aldın çünkü hazırda dursun dedin senin hala umudun var çünkü. Sehzade zaten yazmazda sen nasıl yazmadan durabildin merak ettim.bu sürede hiç iletişim kurmadiniz mı yani
Gidip elbiseyi aldın çünkü hazırda dursun dedin senin hala umudun var çünkü. Sehzade zaten yazmazda sen nasıl yazmadan durabildin merak ettim.bu sürede hiç iletişim kurmadiniz mı yani
Son provasını yaptın mı peki hediye edilecek elbiseyi neden üzerine göre diktirdin son rötuşları attirdin bir de hafızan çok güçlü nişan icin dikilen elbiseyi bir düğünde davette giyebilecek misin?aa elbisen çok güzelmiş nerden aldın dediklerinde ne diyeceksinbi de bunu neden dedin gerçekten anlamadım. salon iptal edildi, nişan için hazırladığım hediyelikleri evlenecek bi arkadaşa hediye ettim, herkese "bitti" dedim. bi elbiseyle nişan olmuyor ki zaten.
Öpüp vedalaşıp gittiler ama telefonda sana cemkirdiler ya bunun nedenini düşündün mü neden sana çıktı ceneleri?bu hakkı onlara sen verdin gözlerinde ezildikce ezildin bir duruşun olsun derken biz bundan bahsediyorduk işte. Dediğimiz çıktı havasında değiliz keşke mutlu olsaydın biz yanilsaydik ama kendi ellerinle ettin bunları. Baban iptal ediyorum derken ne oluyoruz ya dememişler kabul etmişler onlarda bunu bekliyordu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?