9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

konudaki er kisiye hak vermek gibi anlaşılmasın ama ben de aramam, içim içimi yese de uyuyormus gibi davranırım, o sıra bir yakınıma veya arkadasıma birsey olsa peşinde de koşarım başını beklerim, hatta karsımdaki kisi rest cekse dahi kendi bilir der arkamı döner giderim.

çünkü hayatımda aile haricinde hic kimseyi, hicbir seyi vazgecilmez görmüyorum. onun için bile belli şartlar sunarım, kaprislere taviz vermem.

o yüzden bir nebze karsı tarafı anlıyorum... tabii hangi niyetle yaptıgı, gercekten umursamadan ici rahat bi sekilde uyuyup uyuyamadıgını bilemem.

ancak eş secimi baska birsey... makul olmayan istekleri yoksa ve gayet uyumluysak olmadık bahaneler de sunmam, ikili ilişkinin gerektirdigi sekilde davranır restlik durumlara sokmam.

konu sahibinin hatası peşinde kosan biri olmadıgını kabullenmek/ bunu gereksiz görmek ile sevdigini iddia eden kişilerin "insan" olarak bile deger vermemesini birbirine karıştırması.

hastayken aramayan kişi, alışveriste yalnız bırakmanın mı sorun olacagını düşünecek?

insanların dünden razı, her seyi kabul eden tavırlarını gercekten anlamıyorum.

zaten onca gurur kırıcı şeye ragmen karşılıklı olarak kisilerin birbirlerini sevdigini söyleyebilmesi bile bana tuhaf geliyordu da neyse...

birden herseyi kabul etmelerinden belliydi

pofuduk sende hemen nur yüzlü ilan etmiştin kadını, konunun başında da cadı olan kv sen evlerine gidip gelince aslında iyiniyetli herkese öyle davranan biri oluvermisti o zamanda anlamamıştım terbiyesizlik birden fazla kişiye yapılınca nasıl hoş görülür diye

özetle karşı taraf şöyle böyle diyoruz ama sen ne kadar tutarlı idin, kızınca itin şeyine soktun teyze kızını alacaklar dedin sonra kendince bireylerin düzeldiğini düşününce kadın nur yüzlü oldu

Eh, en başından belliydi böyle olacağı. Burada bir sürü insan defalarca anlattı, ama sen anlamak istemedin. Seni ve aileni açıkça hor gören, bağırıp çağıran, aşağılayan bir aileye ve arkanda durmayan seninle görüşmek bile istemeyen bir adama zorla tutunmaya çalıştın. Kendin yüzük atıp kendin ayaklarına gittin. Biraz bile saygıları vardıysa da sana onu da yok ettin. Sonra da terk edilen yine sen oldun.

Bu konudaki çoğu şey adam olacak kızın da dediği gibi gerçek hayatla uyuşmayan anormal olaylardı ve kusura bakma ama senin de olayları yorumlama konusunda anormal bir bakış açın var. Söz atamayasın diye bohça sandığını büyük getirdiklerini bile düşündün.. Ne bileyim, kayınvalidenin terbiyesizliklerini "ama herkese karşı öyle, aslında iyi niyetli" falan diyerek geçiştirmeye çalıştın. Ne bileyim, bir çok konuda yaptığın yorumlarla bizleri defalarca şok ettin. Ne diyeyim hakkında artık bundan sonrası için hayırlısı olsun.

resti biz çektik ya. bazı olaylardan ailemin haberinin olmasını sıkıntı oldu onlar için asıl.

bohçanın da sırası değil sanırım şu an, hala nişanı iptal ediyoruz. mesela güzellik salonunu unutmuşum, onu daha bugün iptal ettim. bi de gelen giden falan oluyor geçmiş olsun diye. iki gün üst üste nişanlık provam vardı mesela, gönlüme göre seçtim üstüme göre dikildi diye bırakmak istemedim, elbise biraz moralimi düzeltti gibi zaten iyi ki bırakmamışım.

bohçanın gitmeme sebebi ona sıra gelmemesi yani. zaten nişan salonu iptal olunca haliyle herkese haber veriliyor, bohçanın gitmesi şart değil şu an bitti demek için.

kadın bana kötü davranmıyor, genel olarak terbiyesiz demiştim, herkese o şekilde davranıyor demiştim. boşver ya. çocuğunda görsün bi şey demiyorum.

ay bi de maddi şeyler sıkıntı oldu hayret edersiniz ya. neyse aman bitti gitti. ama benim asıl soğuma sebeplerim maddi sıkıntılardı.

Nasıl yani anlamadım elbisenin provasına devam mı ettin?hala umudun var senin pofuduk hatta gidip ev yada iş basarsin diye bekliyorum artık

Provasına gittin elbise hazır peki şimdi o elbiseyi ne yapmayı düşünüyorsun pofudukcuğum

1 ay önce elbisenin siparişini verirken ölçüm alındı, "19unda ayakkabınızla gelin, etek boyunu ayarlar veririz" dediler.

kardeşimin düğününde falan giyerim artık. nihayetinde ben ödedim/ödüyorum neden bırakayım?

Onları hatırlatan hiçbir şey benim umrumda olmazdı şahsen. Su an ama ben elbise diktirmistim o ne olacak diyen komşu gibi konuşuyorsun. Elbisenin parasını neden sen verdin

Onları hatırlatan hiçbir şey benim umrumda olmazdı şahsen. Su an ama ben elbise diktirmistim o ne olacak diyen komşu gibi konuşuyorsun. Elbisenin parasını neden sen verdin

yemedi oldu mu? zaten herkese rezil oldum, 1 hafta önce arayıp nişana çağırdığımız herkesi tek tek arayıp "gelmeyin" dedik. yeterince yerin dibine girdim, 18inde sabah arayıp da elbise provası için saat aldığım kadına ertesi gün "nişan iptal ben gelmiyorum" diyemedim. arayıp "nişan iptal oldu" demektense gidip elbiseyi almak daha kolay geldi.
kaporasını o verdi kalanı elbiseyi alırken ben ödedim.

bi de onu hatırlatma kısmına gelirsek, bütün kıyafetlerimi atmam gerekiyor. onu yüzük almaya giderken giydim, bunu nişanlık bakarken giydim, şunu söz için konuşmaya geldiklerinde giymiştim, ötekini giydiğim gün şuraya yemeğe gitmiştik, berikini giydiğim gün şunu yapmıştık, şu elbisemi onun mezuniyetinde giydim, bunu asker eğlencesinde, onu yemin töreninde...
lanet bi hafızam var çünkü.

Gidip elbiseyi aldın çünkü hazırda dursun dedin senin hala umudun var çünkü. Sehzade zaten yazmazda sen nasıl yazmadan durabildin merak ettim.bu sürede hiç iletişim kurmadiniz mı yani

Gidip elbiseyi aldın çünkü hazırda dursun dedin senin hala umudun var çünkü. Sehzade zaten yazmazda sen nasıl yazmadan durabildin merak ettim.bu sürede hiç iletişim kurmadiniz mı yani

gidip elbiseyi aldım çünkü "nişan iptal oldu" diyemedim.
arkadaşlarıma mesajla bildirdim, diğerlerini annemle babam halletti. bi tek bugün güzellik salonundaki kadına ben söyledim, 10 yıldır aynı kadına gidiyorum bu arada, onda da sesim kırıldı. hem yarın hem pazar randevum vardı, pazarkini iptal ettim yarınkini etmedim.

umudum yok, maddi sıkıntı vardı çünkü. para lafı eden adamı istemiyorum, istemem.

pazartesi akşam mesajlaştık en son.

çok detaya girmek istemiyorum da, pazar bizde "böyle böyle sorunlar var" dedi babam, biraz da sert çıktı. olay oldu bilmem ne ama giderken gayet güzel "konuşur hallederiz, yine geliriz" diye öpüşüp vedalaşıp gittiler. ben orda biter diye düşünüyordum hiç bitsin falan demediler çok şaşırdım. kaldırılacak şeyler değil çünkü.

pazartesi ben bununla mesajlaşıyordum, "nasıl çözücez napıcaz nasıl yüz yüze bakıcaz aileme niye anlattılar olanları, onlar niye biliyor" falan diyordu en son. ben annesini aradım o ara, "yarın provaya gidiyorum, gelmek ister misiniz" dedim kıyamet koptu. onu da önceden çağırırım dediğim için aradım. demesem aramazdım. babam onları azarlamış da rencide olmuşlar da artık istemiyorlarmış vazgeçmişlermiş. hiç çirkinleşmedim, güzel güzel konuşup kapattım. mesajlar kesildi, telefon kapandı.

ertesi gün provaya gittim, o ara babam babasını aramış "salonu iptal ettiriyorum, il dışından geleceklere haber verin" demiş. kuzenim de o sırada annemle konuşuyormuş, babam da "söyle de biletini iptal etsin" demiş. annem de söylemiş.

son mesajı provada attım, "bana yine sahip çıkamadın, bi daha asla karşıma çıkma" dedim.

eve dönerken yolda kuzenim aradı, "baban kayınpederinle konuşmuş nişan iptal olmuş ama kesin mi ben bileti ona göre iptal ettiricem, param yanmasın" dedi, ben kesin bittiğini babamın netleştirdiğini orda öğrendim zaten. "veririm paranı" falan dedim de ondan sonra "hayırlısı olsun" dedi.

bi yarım saat sonra da telefonunu açtı, iletim raporu geldi çünkü.

başka da hiçbir şey olmadı. bu kadar.

Öpüp vedalaşıp gittiler ama telefonda sana cemkirdiler ya bunun nedenini düşündün mü neden sana çıktı ceneleri?bu hakkı onlara sen verdin gözlerinde ezildikce ezildin bir duruşun olsun derken biz bundan bahsediyorduk işte. Dediğimiz çıktı havasında değiliz keşke mutlu olsaydın biz yanilsaydik ama kendi ellerinle ettin bunları. Baban iptal ediyorum derken ne oluyoruz ya dememişler kabul etmişler onlarda bunu bekliyordu zaten.

bi de bunu neden dedin gerçekten anlamadım. salon iptal edildi, nişan için hazırladığım hediyelikleri evlenecek bi arkadaşa hediye ettim, herkese "bitti" dedim. bi elbiseyle nişan olmuyor ki zaten.

bi de bunu neden dedin gerçekten anlamadım. salon iptal edildi, nişan için hazırladığım hediyelikleri evlenecek bi arkadaşa hediye ettim, herkese "bitti" dedim. bi elbiseyle nişan olmuyor ki zaten.
Son provasını yaptın mı peki hediye edilecek elbiseyi neden üzerine göre diktirdin son rötuşları attirdin bir de hafızan çok güçlü nişan icin dikilen elbiseyi bir düğünde davette giyebilecek misin?aa elbisen çok güzelmiş nerden aldın dediklerinde ne diyeceksin

burda da çemkirdiler de giderken öpüşüp vedalaşıp gittiler.

ben burda bitirip giderler diye bekliyordum. her şeyi serdim çünkü.

"siz bize "kınayı beraber yapalım" dediniz, sonra şehzade bana "kınayı da bize geçirdiniz, o da anama girdi" dedi, biz böyle bi şey talep etmedik, sorun olacaksa niye teklif ediyorsunuz, teklif ettiyseniz niye sorun oluyor, sıkıntınız ne, ben kaldıramıyorum artık, siz "bunu biz yapalım" diyorsunuz, oğlunuz bana "niye biz yapıyoruz baban yapsın" diyor, derdiniz ne sizin niye sürekli sorun çıkarıyorsunuz?" dedim. insan olan itin bi yerine girer zaten.

anası "oğlum yapmağz" diye böğürdü, babası bariz utandı sinirlendi. artık dayanamadığım için her şeyi ailesine anlattım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…