- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.501
Bence öyle düşünme, muhtemelen o hediyeyi çocuğa vermemiştir o zaman. Arayıp da çocuktan istememiştir herhaldeliseden bi arkadaşı vardı bunun, bahsetmiştim. çocuğa 2013te doğum gününde hediye almıştım, ona da söylemiştim haberi vardı yani. ama o ara biz görüşemedik, şehzadeye verdim daha sık görüşüyorlar iletsin diye. o da gelmiş.
çocuğa da rezil oldum ya!
Bence öyle düşünme, muhtemelen o hediyeyi çocuğa vermemiştir o zaman. Arayıp da çocuktan istememiştir herhalde
Twitter'dan filan bir laf sokmalar var mı?
Çok çirkin, çok.işte çocuğa vermemiş. çocuk hediye aldığımı biliyordu.
o sokmamış da feysten ben soktum, 140 yetmez çünkü. ama sadece o görebiliyor.
Çok çirkin, çok.
Sadece onun görebildiğini o da biliyor mu? Çünkü biliyorsa mesaj atmak gibi olmuş ya, ondan soruyorum.
Ya bu adam gerçekten iyi rol yapmış sana ya da sen cidden çok safsın.işte çocuğa vermemiş. çocuk hediye aldığımı biliyordu.
o sokmamış da feysten ben soktum, 140 yetmez çünkü. ama sadece o görebiliyor.
Bu saatten sonra oluru yok gibi görünüyor Pofuduk, acaba artık iletişim yollarını tamamen kapatsan mı?"arkadaşlar" yerine "özel" yazar gizlilikte. anladıysa bilemem. oraya yazmamın sebebi de okusun ama cevap vermesin. mesajda insan cevap yazmak zorunda hissediyor gibi geliyor.
Ya bu adam gerçekten iyi rol yapmış sana ya da sen cidden çok safsın.
Böyle bişey yapabileceğini tahmin eder miydin. İnsan niye vermezki ya
Bu saatten sonra oluru yok gibi görünüyor Pofuduk, acaba artık iletişim yollarını tamamen kapatsan mı?
sayfanın birinde ben artık hiçbir şeye şok olmuyorum yazmıştım büyük konuştum zaar, gelişmeleri okuyunca şok oldum uygun ifade bu
Gofret lokum falan yollamak ne yaa, mektupları da okudular o zaman elden ele gezdi belki, bu adamın hiç mi karakteri yok hiç mi ağırlığı özel kavramı yok, kardeşim 24 yaşında biz odasına giremeyiz kendi temizler kendi oturur kendi düzenler, annesi hazırladı ise odasını iyice bi talan etti o zaman
insanları birlikte iken değil ayrılırken tanırmışşın derler ne kadar doğruymuş, böyle bi bitirme olmaz, 9 sene yaa, siz o yıllarda ne yaşadınız sen bir masala mı inandın ben anlamıyorum
artık ben de bilmiyorum. sevişmelerimizi falan da anlattı mı onu merak ediyorum.
peşin edit: öyle sevişme değil, oynaşma falan işte. genel olarak yaptıklarımız yani.
Dayı kızı görüşmek istiyorsa size gelse ya? Hem annenin de içi rahat olur?önceden yine iyi kötü idare ediyordum da iki gündür yataktan çıkasım bile yok.
evden çıksam gidip olay çıkarma ihtimalim de var hem.
dayı kızı buluşmak istiyor ama ona da annem izin vermiyor. kıza da ne diyeceğimi bilemiyorum.
ayrılığın en kötü taraflarından biri bu galiba. helalleşmek istediğin insanlarla helalleşemiyorsun bile.
eşim ben özlemi boşuyorum dese eşimin ailesinden bi küçük teyzesi noluyo der heralde, aklıma geldi yazayım dedim
Dayı kızı görüşmek istiyorsa size gelse ya? Hem annenin de içi rahat olur?
Bencede çık dışarı evde kalma. Sinemaya git gez toz. Hatta yaz geldi tatil imkanın varsa tatile git.
Biz desek tüm sülale ayağa kalkar boşanamazsınız diye. Ama bana bayıldıklarından drğil. Elaleme rezil olacaklarını düşündükleri içn. Oğulları dövsede sövsede aldatsada katlanmalıymışım. Elaleme rezil olamazlarmış.Ha birde boşanırsam hayatta bu şehirde kalmam. Torunlarını göremezler o yüzden.
Gelini sevdiği için gerçekten üzülecek olan varsada ben daha görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?