9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Aynen öyle. Ya aile toptan samimiyetsizdi sana karşı yada yadasını bulamıyorum.
Görümceyle iyi gibiydin o kuzenlede. En azından böyle olsun istemezdik hayırlısı olsun hakkınızda denir benim bildiğim.

Vallahi ne yalan söyleyeyim, "Liste göndeririz" demelerini beklemiyordum; çok ayıpladım.

babam aramış. bütün detayları bilmiyorum ama liste yapıp biriyle gönderecekler.

dayı kızı duyar duymaz mesaj attı. epey mesajlaştık.

onun detaylarını sonra anlatırım, birazdan gelip eşyalarını alacaklar.

Kurban kes yeminle. Bu ne biçim bir insan. Ne duygusuz, ne hissiz çıktılar bunlar be!
Bu kadarını da yuh artık. Benzin döküp yakmalıydın pofuduk, içinin yangını sönerdi en azından.

Dayi kızı ne anlattı? Çok merak ettim.

kim gelecek onu da bilmiyorum. "çocuklar gelecek" dediler ama şehzade var mı yok mu bilmiyorum. gerçi onsuz evi bulamazlar.

sözlendiğim gece de böyle bi yağmur vardı.
Ben böyle duygusal şeyleri pek beceremem ama bu yağmur bundan sonra güzel günlerin işaretidir umarım Pofuduk.

Ayrıca şehzadenin gelmeyeceğini umuyorum; o kadar umarsız olamaz herhalde.

evet. bazısı eksik ama çoğu gelmiş.
Bu kadarıda hakkikaten fazla olmuş. Resmiyet girince ailelerin verdiği beklenir denir gönderilir. Oda hoş değil ama. Bu kadarı çok çirkin gerçekten. Ama inanıyorum ki günün birinde bunun pişmanlığını duyacak. Kimseye söylemese bile.

mesaj atmama da izin vermediler. bu şehzadenin işi değil ama. anasının işi bu. benim aldığımı bildiği şeyler gelmiş çünkü geri. anasının bilmedikleri gelmemiş.

mesaj atmama da izin vermediler. bu şehzadenin işi değil ama. anasının işi bu. benim aldığımı bildiği şeyler gelmiş çünkü geri. anasının bilmedikleri gelmemiş.
Şehzade değil annesi hazırlamıştır muhtemeleb gelecekleri. Kendisi gelmedi, değil mi?

Nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…