- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.461
Aynen öyle. Ya aile toptan samimiyetsizdi sana karşı yada yadasını bulamıyorum.direk tamam demişler üzerine konuşmak dahi istemiyorlar o meşhur dayı kızı görümce şu bu sana ulaşmaya çalışan kimse yok mu, hani olmasın da zaten yanlış anlama sadece merak benimki, o kadar gittin geldin o eve,doğumgünü de kutladılar yanında, taziye de kabul ettiler ne bileyim tuhaf
Vallahi ne yalan söyleyeyim, "Liste göndeririz" demelerini beklemiyordum; çok ayıpladım.konuşmanın detayın bilmiyorum, "ne getirdiyseniz liste yapın eşyaları almaya birini gönderin" falan demiştir muhtemelen, o da "tamam" demiş. listeye ne yazarlar bilmiyorum.
ben yine de bohçada ne gelmiş listeledim, ayrıca ne alınmış onu da listeledim. istemeseler bile parasını sevgilimin ödemediği şeyi ödemeyi düşünüyorum, tekrar düşünmem lazım ama sözde alınan elbiseyi ödemiş olmaları lazım bi tek, haram mal istemiyorum.
"çok lafta yalan, çok malda haram vardır" diye bi laf var. bunlarda yalan da haram da var.
balkonda sigara içiyorum, bi yerlerde "acılara tutunmak" çalıyor.
Dirayetli olmaya çalışdayı kızı duyar duymaz mesaj attı. epey mesajlaştık.
onun detaylarını sonra anlatırım, birazdan gelip eşyalarını alacaklar.
Dirayetli olmaya çalışSabır diliyorum.
babam aramış. bütün detayları bilmiyorum ama liste yapıp biriyle gönderecekler.
konuşmanın detayın bilmiyorum, "ne getirdiyseniz liste yapın eşyaları almaya birini gönderin" falan demiştir muhtemelen, o da "tamam" demiş. listeye ne yazarlar bilmiyorum.
ben yine de bohçada ne gelmiş listeledim, ayrıca ne alınmış onu da listeledim. istemeseler bile parasını sevgilimin ödemediği şeyi ödemeyi düşünüyorum, tekrar düşünmem lazım ama sözde alınan elbiseyi ödemiş olmaları lazım bi tek, haram mal istemiyorum.
"çok lafta yalan, çok malda haram vardır" diye bi laf var. bunlarda yalan da haram da var.
balkonda sigara içiyorum, bi yerlerde "acılara tutunmak" çalıyor.
dayı kızı duyar duymaz mesaj attı. epey mesajlaştık.
onun detaylarını sonra anlatırım, birazdan gelip eşyalarını alacaklar.
kim gelecek onu da bilmiyorum. "çocuklar gelecek" dediler ama şehzade var mı yok mu bilmiyorum. gerçi onsuz evi bulamazlar.
sözlendiğim gece de böyle bi yağmur vardı.
Ben böyle duygusal şeyleri pek beceremem ama bu yağmur bundan sonra güzel günlerin işaretidir umarım Pofuduk.kim gelecek onu da bilmiyorum. "çocuklar gelecek" dediler ama şehzade var mı yok mu bilmiyorum. gerçi onsuz evi bulamazlar.
sözlendiğim gece de böyle bi yağmur vardı.
Ben böyle duygusal şeyleri pek beceremem ama bu yağmur bundan sonra güzel günlerin işaretidir umarım Pofuduk.
Ayrıca şehzadenin gelmeyeceğini umuyorum; o kadar umarsız olamaz herhalde.
Düğün dernek derken alınan şeyler haricinde sevgiliyken aldıklarınıda mı göndermiş?
bütün hediyelerim geri geldi.
ten kokusu sinmiş şeyler geri gönderilmez, bu allahsızlıktır.
Çok üzülüyorum pofuduk sana çok.
Bu kısmı çok çirkin oldu Pofuduk. Yak gönderdiklerini.bu çok kötü oldu. gerçekten kötü oldu. ben ten kokum sinmişse diye göndermedim hiçbir şey.
bu çok kötü oldu. gerçekten kötü oldu. ben ten kokum sinmişse diye göndermedim hiçbir şey.
Bu kadarıda hakkikaten fazla olmuş. Resmiyet girince ailelerin verdiği beklenir denir gönderilir. Oda hoş değil ama. Bu kadarı çok çirkin gerçekten. Ama inanıyorum ki günün birinde bunun pişmanlığını duyacak. Kimseye söylemese bile.evet. bazısı eksik ama çoğu gelmiş.
Şehzade değil annesi hazırlamıştır muhtemeleb gelecekleri. Kendisi gelmedi, değil mi?mesaj atmama da izin vermediler. bu şehzadenin işi değil ama. anasının işi bu. benim aldığımı bildiği şeyler gelmiş çünkü geri. anasının bilmedikleri gelmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?