9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Şehzade değil annesi hazırlamıştır muhtemeleb gelecekleri. Kendisi gelmedi, değil mi?

Nasılsın?

geldiyse de arabada beklemiştir, yukarı çıkmadı ben görmedim. camdan bakmak da o şokla aklıma gelmedi.

iyi değilim, toparlamazsam hastaneye gitmeyi düşünüyorum.

geldiyse de arabada beklemiştir, yukarı çıkmadı ben görmedim. camdan bakmak da o şokla aklıma gelmedi.

iyi değilim, toparlamazsam hastaneye gitmeyi düşünüyorum.
Çok yanlış yaptı, çok. Son anda atılmayacak goller attı.

Annenler yanında değil mi? Kendini bırakmamaya çalış; teselli sözleri kifayetsiz kalıyor böyle durumlarda, biliyorum gerçi ama.

mesaj atmama da izin vermediler. bu şehzadenin işi değil ama. anasının işi bu. benim aldığımı bildiği şeyler gelmiş çünkü geri. anasının bilmedikleri gelmemiş.
Bu insanların anası da babası da oğlu da bir bence tek vücut birbirlerinin Şekil değiştirmiş halleri.ayrıca bu adama şehzade denmesini de anlamıyorum adam neyi yapabilmiş ona yüklenecek cok sıfat var ama burası yeri degil eminim siz biz içimizden söylüyoruz.

dayı kızını soran olmuştu.

salı bana mesaj attı o, "ablacım bu aralar seninle ilgilenemedim kusura bakma, bi ihtiyacın var mı, az kaldı" diye, söyleyemedim. teşekkür ettim, biraz muhabbet ettik falan. onun da dayısının kızı evleniyor bu hafta sonu, ondan konuştuk biraz.

çarşamba tekrar mesaj attı. halası aramış söylemiş. resmen ben kızı teselli ettim. o derece.

az önce de mesajlaştık, yine teselli ediyorum.

görümceyle bi gün nişan için elbise bakmaya gitmiştik, anası yanımızda olmadığından kız elbise alamadı. beni aramasını zaten beklemiyordum. anası "tuvalete çıkma" dese altına yapar çünkü.

Aynen öyle. Ya aile toptan samimiyetsizdi sana karşı yada yadasını bulamıyorum.
Görümceyle iyi gibiydin o kuzenlede. En azından böyle olsun istemezdik hayırlısı olsun hakkınızda denir benim bildiğim.

dayı kızı daha fazlasını da söyledi. "akrabalarım ama savunamıyorum, annen de sen de hayatımda tanıdığım en kibar insanlardansınız, bu iş bitti diye nolur benim için öyle düşünme, sen hala benim kardeşimsin, konuşmak istersen her zaman arayabilirsin, bi gün buluşup konuşalım" falan dedi.

dayı kızı o kadar üzüldü ki benim adıma, ben teselli ettim.

bu gece mesaj attım, "bütün hediyeleri göndermişler, sorabileceğim bi sen varsın, adetinizde böyle bi şey var mı" minvalinde sordum, kız teselli etmeye çalıştı ama utancından çok da cevap yazamadı.

ayrılırken o kızı ben aldım sanırım. kız kendi söylüyor. resmen kuzenini attı beni tutuyor.

Bence şu an senin iyi olman için yapılacak tek şey, gelen kıyafet ne varsa hepsini çöpe basmak
Bi işi bitirirken bile insan onuruna yakışır şekilde bitirmek lazım-dı

Bu kısmı çok çirkin oldu Pofuduk. Yak gönderdiklerini.

valla karar vermedim şu an.

askerde ona bi paket yapmıştım, üstüne de "şehzadecik hiç hasta olmasın, ağzımızın tadı hiç bozulmasın" yazmıştım. içine gofret, çikolata, poşet bitki çayları, lokum, şeker falan koymuştum. onun kalanları bile geri gelmiş.

valla biri burda kılını kıpırdatmıyor diye "şehzade" dedi sonra kaldı öyle.

paketten anahtarlık çıkınca ben "... çocuğu" diye bağırdım ama burda "şehzade" diyoruz.

Bence şu an senin iyi olman için yapılacak tek şey, gelen kıyafet ne varsa hepsini çöpe basmak
Bi işi bitirirken bile insan onuruna yakışır şekilde bitirmek lazım-dı

bi dursun şu an çöpe basamıyorum. ya yiyecek falan var hayatımda öyle şeyleri çöpe atmış değilim. bi de günaha sokacaklar.

bi de onlar üzülmesin diye uğraşıyorum. bugün onlar evde olmasa ben bu eve sığamazdım da mecbur susup oturdum. bağırıp çağırmayınca başka yerimden çıkıyor işte.
İnan okudukça dumura uğruyorum

Bu ne ya? Sanki bohça gitmiyor da kangren olmuş uzvu kesiyorlar, benzetmemi bağışla.

bu kadar alçalmalarına gerek var mıymış, kendi çöplerini atmaktan acizler miymiş, şerefleriyle bitirmeyi neden becerememişler... bunları sormayı çok isterdim ama benimkiler asla izin vermiyor işte.

Utanmadan gerçekten yiyecekleri bile koymuşlar mı ne pis ne egoist insanlar bunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…