- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.481
Şehzade değil annesi hazırlamıştır muhtemeleb gelecekleri. Kendisi gelmedi, değil mi?
Nasılsın?
Çok yanlış yaptı, çok. Son anda atılmayacak goller attı.geldiyse de arabada beklemiştir, yukarı çıkmadı ben görmedim. camdan bakmak da o şokla aklıma gelmedi.
iyi değilim, toparlamazsam hastaneye gitmeyi düşünüyorum.
Çok yanlış yaptı, çok. Son anda atılmayacak goller attı.
Annenler yanında değil mi? Kendini bırakmamaya çalış; teselli sözleri kifayetsiz kalıyor böyle durumlarda, biliyorum gerçi ama.
Neden yayanımdalar da faydalarından çok zararları var şu an bence.
Bu insanların anası da babası da oğlu da bir bence tek vücut birbirlerinin Şekil değiştirmiş halleri.ayrıca bu adama şehzade denmesini de anlamıyorum adam neyi yapabilmiş ona yüklenecek cok sıfat var ama burası yeri degil eminim siz biz içimizden söylüyoruz.mesaj atmama da izin vermediler. bu şehzadenin işi değil ama. anasının işi bu. benim aldığımı bildiği şeyler gelmiş çünkü geri. anasının bilmedikleri gelmemiş.
Aynen öyle. Ya aile toptan samimiyetsizdi sana karşı yada yadasını bulamıyorum.
Görümceyle iyi gibiydin o kuzenlede. En azından böyle olsun istemezdik hayırlısı olsun hakkınızda denir benim bildiğim.
Vallahi ne yalan söyleyeyim, "Liste göndeririz" demelerini beklemiyordum; çok ayıpladım.
Kurban kes yeminle. Bu ne biçim bir insan. Ne duygusuz, ne hissiz çıktılar bunlar be!
Bu kadarını da yuh artık. Benzin döküp yakmalıydın pofuduk, içinin yangını sönerdi en azından.
Dayi kızı ne anlattı? Çok merak ettim.
dayı kızını soran olmuştu.
salı bana mesaj attı o, "ablacım bu aralar seninle ilgilenemedim kusura bakma, bi ihtiyacın var mı, az kaldı" diye, söyleyemedim. teşekkür ettim, biraz muhabbet ettik falan. onun da dayısının kızı evleniyor bu hafta sonu, ondan konuştuk biraz.
çarşamba tekrar mesaj attı. halası aramış söylemiş. resmen ben kızı teselli ettim. o derece.
az önce de mesajlaştık, yine teselli ediyorum.
görümceyle bi gün nişan için elbise bakmaya gitmiştik, anası yanımızda olmadığından kız elbise alamadı. beni aramasını zaten beklemiyordum. anası "tuvalete çıkma" dese altına yapar çünkü.
Bu kısmı çok çirkin oldu Pofuduk. Yak gönderdiklerini.
Benim Aklım almıyor yaşananları adamın her yaptığı/yaptırdığı bir öncekinden daha da cirkinlesiyor.bu ilişkide güzel olan ne vardı ?
Neden yaKonuşurlar tabii onlar şimdi
Bu insanların anası da babası da oğlu da bir bence tek vücut birbirlerinin Şekil değiştirmiş halleri.ayrıca bu adama şehzade denmesini de anlamıyorum adam neyi yapabilmiş ona yüklenecek cok sıfat var ama burası yeri degil eminim siz biz içimizden söylüyoruz.
Bence şu an senin iyi olman için yapılacak tek şey, gelen kıyafet ne varsa hepsini çöpe basmak
Bi işi bitirirken bile insan onuruna yakışır şekilde bitirmek lazım-dı
İnan okudukça dumura uğruyorumbi de onlar üzülmesin diye uğraşıyorum. bugün onlar evde olmasa ben bu eve sığamazdım da mecbur susup oturdum. bağırıp çağırmayınca başka yerimden çıkıyor işte.
İnan okudukça dumura uğruyorum
Bu ne ya? Sanki bohça gitmiyor da kangren olmuş uzvu kesiyorlar, benzetmemi bağışla.
Utanmadan gerçekten yiyecekleri bile koymuşlar mıvalla karar vermedim şu an.
askerde ona bi paket yapmıştım, üstüne de "şehzadecik hiç hasta olmasın, ağzımızın tadı hiç bozulmasın" yazmıştım. içine gofret, çikolata, poşet bitki çayları, lokum, şeker falan koymuştum. onun kalanları bile geri gelmiş.
Utanmadan gerçekten yiyecekleri bile koymuşlar mıne pis ne egoist insanlar bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?